Foorumimäng Libahunt II (werewolf): Ainult mängijad võivad postitada!

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • q_q
    dibs esimesele naisele, kes siia satub
    • Jan 2011
    • 6303

Re: Foorumimäng Libahunt II (werewolf): Ainult mängijad võivad postitada!

Algselt postitas masterpuppet Vaata postitust
    Oma esimese postiga juhtisin ma lihtsalt tähelepanu sellele, et täiesti tühjast kohast tulistati nimesid ning see tekitab pingeid. Aga siin mängus ilmselt eriti ei mõeldagi ning lahmitakse lampi ning otsitakse verd, higi ja pisaraid.
    esimene vote on vähe mille põhjal otsuseid teha. minuarust ongi huvitav, kui hakkatakse alguses torkima/vett testima/hääli muutma, et vaadata kes keda kaitsema hakkab, jne

Comment

• Godspeed_EJ
      Klubi Liige
      • Nov 2009
      • 3049

Tere hommikut,

Kuidagi väga vaikne hetkel. Esimese postituse põhjal tahaks Maxit pakkuda hundiks. Vägistamise jutt tundub kahtlaselt hundi moodi olevat.

hääletan Maxi

Comment

• masterpuppet
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 2094

Algselt postitas q_q Vaata postitust
        esimene vote on vähe mille põhjal otsuseid teha. minuarust ongi huvitav, kui hakkatakse alguses torkima/vett testima/hääli muutma, et vaadata kes keda kaitsema hakkab, jne
        Nõustun täielikult. Ning sellest asjaolust tulenebki mängu võlu.

Puhtalt teoorias peaksid hundid alguses kaardistama toimuva ning seejärel ründama kõige nõrgemaid lülisid, tooma intriige ning panema külaelanikke üksteise vastu hääletama. Sellest tulenevalt peaks esialgu just külaelanikud olema need, kes puhta südametunnistusega "julgevad" esialgu sõna võtta, lõbutseda ning mängida sõnadega.

Aga siit omakorda tuleb oht, et aktiivsed ning külakaevu juures suure häälega rääkijad kuulutatakse nõidadeks ja viiakse uputamiskatsetele!

Comment

• inward
          Klubi Liige
          • Sep 2009
          • 6275

Üht pange tähele, et esimene hunt on ennast kindlasti praeguseks näidanud. Neil on strateegia paigas ja eelnevalt läbi mõelnud, seega üks neist vähemalt on selle esimese 1h jooksul posititatnud.

Comment

• Svenza
            Svetlana aka Buldooser
            • Oct 2008
            • 3591

Ütlen ka sõna sekka.Külaelanikud peavad alguses väga aktiivsed olema, et võimalikult palju infi kätte saada. Kes iganes külatark on, hoidku kaks esimest päeva madalat profiili, hilisemas faasis tuleb see kindlasti kasuks. Välja hääletada tuleks mitteaktiivsed külaelanikud, sest nemad külale mingit kasu ei too. Ja hundid hoiavad ka alguses üldjuhul lõuad koos, et paremat ülevaadet saada.

Comment

• reggie
              Pokkerihai
              • Jun 2009
              • 1705

Mul oli pikk teooria, kelle mängujuht hundiks valib-nimekirja silmas pidades aga rändomi värk rikkus kõik ära. Pigem pakun, et kaks hunti on alguses teineteise kõrisse karanud ja kolmas on tagasihoidlikuma profiiliga. Nimesid ei paku veel aga käpajälgi on juba näha.

Comment

• inward
                Klubi Liige
                • Sep 2009
                • 6275

Algselt postitas reggie Vaata postitust
                Mul oli pikk teooria, kelle mängujuht hundiks valib-nimekirja silmas pidades aga rändomi värk rikkus kõik ära. Pigem pakun, et kaks hunti on alguses teineteise kõrisse karanud ja kolmas on tagasihoidlikuma profiiliga. Nimesid ei paku veel aga käpajälgi on juba näha.
                Miks hundid üksteise kõrri peaksid kargama ? Ütle nimed välja, siis võime saada vastureaktsiooni - tänu millele mäng arenebki.
                Mul on primitiivne teooria, et Godspeed võib olla - miks ta nii kergekäeliselt kohe Maxit välja tahab hääletada ühe posti põhjal jne. Külaelanik ei tohiks teha nii kergekäelist otsust.

Puppetit tuleb kindlasti jälgida. Kahtlaselt palju teksti tootis kohe alguses, üritab liiga ilmne olla. Samas, kas tõesti nii kergelt rääkis ennast välja. Tundub liiga lihtne.

Comment

• masterpuppet
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 2094

Hmm, esialgne "paugutamine" on vist mängijad ettevaatlikuks teinud. Jääme ootame edasisi arenguid...

Comment

• ranka
                    Miljon Põhjust Kodus Olla
                    • Sep 2008
                    • 36444

Algselt postitas inward Vaata postitust
                    Miks hundid üksteise kõrri peaksid kargama ? Ütle nimed välja, siis võime saada vastureaktsiooni - tänu millele mäng arenebki.
                    Mul on primitiivne teooria, et Godspeed võib olla - miks ta nii kergekäeliselt kohe Maxit välja tahab hääletada ühe posti põhjal jne. Külaelanik ei tohiks teha nii kergekäelist otsust.

Puppetit tuleb kindlasti jälgida. Kahtlaselt palju teksti tootis kohe alguses, üritab liiga ilmne olla. Samas, kas tõesti nii kergelt rääkis ennast välja. Tundub liiga lihtne.
                    Ma olen juba 3x tahtnud siia vastust kirjutada, aga ära kustutanud. Põhjenda, et miks sa nimesid tahad? Miks sa teed reggie teooria maha? Miks sa kaitsed MP-d?

Mu read on sama, mis svenzale, et külaleanikud peaksid olema aktiivsed ja rohkem lampi nimesid välja loopima ning hakkama nii urgitsema. MP ja inward samas nõuavad nimesid, ajavad hägust juttu "ala esimene puudakse süütuna", "keegi huntidest on juba postitanud tunni jooksul" blabala.

Mäng on vähe arenenud ja sooviksin rohkem infot, aga mina esmane read hundid:
                    - svenza
                    - inward
                    - mp

Comment

• masterpuppet
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 2094

Ma pole siiamaani mitte ühtegi nime nõudnud. Pigem oleks süüdistustega esialgu tagasihoidlik.

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Kuna editita ei tohi, sisi täiendan viimast kommi: et nõuavad nimesid, aga ise ei postita.

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Algselt postitas masterpuppet Vaata postitust
                          Ma pole siiamaani mitte ühtegi nime nõudnud. Pigem oleks süüdistustega esialgu tagasihoidlik.
                          Miks? Häält saab muuta ju. Tundub nagu sa ei tahaks tähelepanu tõmmata omale, et süüdistad kedagi ja siis tulevad äkki hääled vastu? Why?

Comment

• OuMaiGaad
                            Õpihimuline Mängur
                            • Feb 2010
                            • 482

Minule küll ei tundu masterpuppet kahtlane hetkel tema postide põhjal. Pigem ranka, kes kargas masterpuppet-ile kõrri peale paari süütut postitust.

Comment

• inward
                              Klubi Liige
                              • Sep 2009
                              • 6275

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                              Ma olen juba 3x tahtnud siia vastust kirjutada, aga ära kustutanud. Põhjenda, et miks sa nimesid tahad? Miks sa teed reggie teooria maha? Miks sa kaitsed MP-d?

Mu read on sama, mis svenzale, et külaleanikud peaksid olema aktiivsed ja rohkem lampi nimesid välja loopima ning hakkama nii urgitsema. MP ja inward samas nõuavad nimesid, ajavad hägust juttu "ala esimene puudakse süütuna", "keegi huntidest on juba postitanud tunni jooksul" blabala.

Mäng on vähe arenenud ja sooviksin rohkem infot, aga mina esmane read hundid:
                              - svenza
                              - inward
                              - mp
                              MP ma ei kaitse. Kindlasti ei saa ma paari posti põhjal kindel olla, et ta hunt on. Ta võib olla, aga ma ei ole kindel.

Alguses ma ei usu, et hundid üksteisele kõrri kargavad. Mängu alguses postitavad umbes 1/3 mängijatest ja ilmselgelt kogu tähelepanu on nende peal ning hääled loobitakse suhteliselt suvaliselt. Seega ma olen veendunud, et üks hunt segab siin vett, võibolla kaks, aga mitte omavahel, sest kui liigselt hämada võivad külaelanikud jopates kohe ühe hundi välja hääletada.

Nimesid ma tahtsin sp, et kui Reggil need mõttes juba mõlguvad, siis parem juba need siia kirja panna.

Comment

• neeme
                                Grinder
                                • Nov 2008
                                • 540

Solid avang UTGlt mängule Maxi.
                                Obv, hunt ma siiski pole ja raper ka mitte.

Emotsiooni pealt oleks kohe Maxi peale hääle pand, aga inwardi mõttekäik meeldib ka et Godspeed võiks olla, aga samas võib ka just inward olla, next level thinking vist. :D
                                Esimese päeva jooksul reade veel raske saada, niiet annan üsna suvalt praegu hääle: inward

Comment

Working...