Foorumimäng Libahunt II (werewolf): Ainult mängijad võivad postitada!

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: Foorumimäng Libahunt II (werewolf): Ainult mängijad võivad postitada!

Algselt postitas OuMaiGaad Vaata postitust
    Minule küll ei tundu masterpuppet kahtlane hetkel tema postide põhjal. Pigem ranka, kes kargas masterpuppet-ile kõrri peale paari süütut postitust.
    Mina olen külaelanik ja kuskilt pidi teema lahti tegema, et alustada diskussiooni. Muudmoodi me huntidele järele ei jõua. Teiseks mängu alguses ma teadsin, et ma olen anyway suur target - kui vaikselt , siis hundi kahtlusena. Kui räägin, siis mõlema kahtlusega ning pean paremaks siin spämmata võimalikult palju, et kiirelt hundid avastada.

Häält ma ei muuda.

Comment

• kardaanirist
      Pokkerihai
      • Nov 2009
      • 3675

kuna Maxi julges esimesena häält teha, siis puusalt pakun, et tegemist on külaelanikuga (eelmine mäng Strawberry tegi otsa lahti ja kohe lendas). hunt ilmselt hoiaks nats madalamat profiili. masterpuppetit ka hundiks ei pakuks just eelneval põhjusel (ei hakkaks kohe mängus figureerima). üldiselt esimene hääl on väga random. ise veel hääletama ei hakka. vaatame, mis ülejäänud seltskond teeb. ranka tundub natukene kahtlane. kohe lampi kolme hunti välja tooma kuigi ise pakuks, et hundid pole veel siia postitanudki (parimal juhul üks vb?) ja ilmselt teevad esimestel päevadel "+1" stiilis postitusi.

Comment

• masterpuppet
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 2094

Olgugi, et häält saab muuta, süüdistad sa sellega ikkagi kedagi. Seetõttu hoolimatud süüdistused võivad ringiga tagasi tulla selle inimese isikliku vimma pinnalt.

Pigem kui süüdistada, siis olgu see argumenteeritud. Vähemalt minu vaatevinklist.

Comment

• Maxi
          Pokkerihai
          • Nov 2010
          • 1849

Huvitav et minu nimi ka juba välja hüütud :)

Vaevalt, et hunt hakkaks kohe algul paugutama ja nimesid välja hüüdma. Pigem ei taha endale keegi tähelepanu pöörata.
          Mina pakun välja, et olenemata sellest kes on hunt või mitte, hääletame algul välja need kes ei postita. Neilt niikuinii mingit infot ei saa ja hoida on neid ka mõtetu. Mitu kodanikku käivad regulaarselt teemat brausimas ja ei postita kordagi. Samahästi võib see olla mõni hunt kes lihtsalt iga öö kellegi maha lööb ja päeval midagi ei tee.

Comment

• masterpuppet
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 2094

Maxi, ole hea, too siis välja need, kes teemat on browsinud, kuid sõna pole võtnud.

Comment

• reggie
              Pokkerihai
              • Jun 2009
              • 1705

Miks hundid üksteise kõrri peaksid kargama ?
              Sest kui sa oled hunt ja tiimis on näiteks Ranka või MP või mõlemad siis ma vähemalt eeldaks mingit metaplaani mitte niisama flopi vaatamist. Kui nüüd MP välja võetakse siis on Ranka küla kangelane ja edasipidi saab selle teadmise varjus vaikselt külaelanikke nottida.

Comment

• ranka
                Miljon Põhjust Kodus Olla
                • Sep 2008
                • 36444

Algselt postitas masterpuppet Vaata postitust
                Olgugi, et häält saab muuta, süüdistad sa sellega ikkagi kedagi. Seetõttu hoolimatud süüdistused võivad ringiga tagasi tulla selle inimese isikliku vimma pinnalt.

Pigem kui süüdistada, siis olgu see argumenteeritud. Vähemalt minu vaatevinklist.
                Hääletama peame me ju kõik ning niisama passida ei ole ka mõtet. Sa vist ei ole sellest mängust õigesti aru saanud. PEABKI külvama intriige, mitte passima. Süüdistama üksteist, et võimalikult palju tuleks diskussiooni, poste, et nii paremini panna info kokku.

Ilma intriigideta oleks see mäng täpselt sama mõttetu, kui käe reading pokkeris, kui mõlemad limbivad hus 100% buttoneid ja 100% ajast checkivad käe riverini. Bettimine, raisemine, checkine on pokkeris käeinfo allikas, siin huntide.

Sorry ma ei tea 100% kindlusega, kas ja kes üldse on oled hunt või mitte, aga sa oled mu esimene guess ja kedagi peab arvama. Maybe ma seda häält muudan, aga kui teised ega sina ei aita, siis on see mäng täiesti mõttetus ning peabki lampi hääli loopima.

Comment

• inward
                  Klubi Liige
                  • Sep 2009
                  • 6275

Hundid tahavad igal juhul lintšida külaelanike. Kui me hääletame välja need, kes ei postita ei saa me erilist informatsiooni, sest mingit diskussiooni, ründamise ja kaitsmise näol selle postitaja suhtes ei esinenud. Pole nagu kuhugi edasi minna. Vaikseid postitajaid tuleb jälgida kindlasti, mängu keskel ja lõpus peavad nad nii või naa avanema. Seega me survestame igal juhul hunte postitama siia.

Comment

• kardaanirist
                    Pokkerihai
                    • Nov 2009
                    • 3675

nõustun Maxi plaaniga, et sellised "+1" stiilis postitused (kus keegi annab hääle, aga ei põhjenda oma otsust hästi ära) saavad karistatud. esiteks ei luba see huntidel madalat profiili hoida + inimesed, kes siin ei argumenteeri ei ole küla vaatevinklist kuidagi kasulikud. kui vaadata eelmise libahundi mängu esimesi poste, siis nii ott kui cypher tegid esimesel päeval sisuliselt "+1" postituse ja nad olidki hundid.

Comment

• Svenza
                      Svetlana aka Buldooser
                      • Oct 2008
                      • 3591

Mul on täna õhtul Riiga minek Triobet Live mängima. Nii et minu lõplik hääl selgub paari tunni jooksul. rasmer, kardaanirist ja neeme pole veel sõna võtnud. Kui nad lähiaja jooksul sõna ei võta ka, siis minu hääl läheb ühele nendest kuna nad on külale kasutud anyway.

Comment

• kardaanirist
                        Pokkerihai
                        • Nov 2009
                        • 3675

Algselt postitas Svenza Vaata postitust
                        Mul on täna õhtul Riiga minek Triobet Live mängima. Nii et minu lõplik hääl selgub paari tunni jooksul. rasmer, kardaanirist ja neeme pole veel sõna võtnud. Kui nad lähiaja jooksul sõna ei võta ka, siis minu hääl läheb ühele nendest kuna nad on külale kasutud anyway.
                        nigga you delusional.

Comment

• Svenza
                          Svetlana aka Buldooser
                          • Oct 2008
                          • 3591

kardaan avaldas sõna, tema kriipsutan hetkel listist maha.
                          neeme - browsib teemat, aga sõnagi ei ütle... kahtlane
                          rasmer - vbl lihtsalt eemal, pole teemat vaadanud, aga esialgu kasutu

Comment

• masterpuppet
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 2094

ranka, ma ainult panin paika piirid enda jaoks, et ma lampi ei süüdista. Teistele see kindlasti suunatud ei olnud. Lihtsalt kohe esimese postina mitte millegi pealt huupi tulistamine tekitab küsimusi. Mängu mõttest saan väga hästi aru.

Ps. reeglitest tulenevalt (väike tõlgendus) ei pea hääletama!, küll aga peab iga päev sõna võtma, et mingitki informatsiooni endast andma. Ning just see hääletamise mittekohustuslikus annab teatavat manööverdamisvõimalusi.

Comment

• Svenza
                              Svetlana aka Buldooser
                              • Oct 2008
                              • 3591

LOL, vahepeal nii palju poste peale pritsind... :D

rasmer

Comment

• kardaanirist
                                Pokkerihai
                                • Nov 2009
                                • 3675

Algselt postitas Godspeed_EJ Vaata postitust
                                Tere hommikut,

Kuidagi väga vaikne hetkel. Esimese postituse põhjal tahaks Maxit pakkuda hundiks. Vägistamise jutt tundub kahtlaselt hundi moodi olevat.

hääletan Maxi
                                see postitus tuleks luubi alla võtta imo. Godspeed üldiselt foorumis suht intelligentse inimesena tundunud ja usun, et ta saab väga hästi aru, et hunt ilmselt ei teeks esimest posti (eriti arvestades eelmist mängukäiku, kus Starwberry kohe langes). samas on ju hea kerge põhjus, miks Maxit hääletada. samas ei tea, kas ta hundina kohe niimoodi külge kargaks.

Comment

Working...