Kõik eestlastele populaarseks saanud Tower pokkeritoast

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: Kõik eestlastele populaarseks saanud Tower pokkeritoast

Ma lugesin neid linke ning ma ei leia kuskil mitte mingisuguseid konkreetseid numbreid ja kas keegi, kes on asjaga kursis võiks teha tabeli, kui suur tegelik rakeback erinevatel VIP levelitel on ja kui suur on otsese (siis läbi boonuste) ja kaudse (läbi turniiride) rakebacki osakaal.

Võib-olla on võetud maha boonused aga lisatud raha muudmodoi? Läbi liigade jms? Ma ei tahaks elu sees uskuda, et 60% rakeback üleöö tõmmatakse maha 30-40%. Kuskil peab olema mingi konks, sest tegu ei ole väikese toaga (kindlalt on netis 1 suuremaid tube FTP, Starsi ja Party kõrval), et pankrotihoos hakatakse suuri kärpeid tegema.

Minule tundub, et lihtsalt paanika - sest ma ei ole näinud konkreetseid numbreid.

Comment

• marguzz22
      Vana Tegija
      • Oct 2008
      • 1458

see mis ma pastisin eelneval lehel ongi ju konkreetne arvutus 400 dollari asemel 80

Comment

• ranka
        • Sep 2008
        • 36444

Nii panin käed netti ja saadaval kõigile - ei viitsi siin midagi peita või mitte aga tulevikus, kui keegi tahab käsi saada, siis leiutan kindlasti miski süsteemi, et käsi saaksid inimesed, kes neid vajavad ja kes on usaldusväärsed:

Fail on 180MB suur ning sisaldab kahe OGHG.db faili ja kuute rar faili. Kõik rar failid pakkige lahti ning siis importige kogu "kaed" kataloog HEM'i manual impordiga sisse. Käsi peaks seal olema miski 150k (maybe vähem, ma kindel ei ole) ja limiitides 10NL-1000NL.

Kes käed ära impordib siis võiks öelda ka, et mitu kätt kokku oli.

Samuti andke nüüd kindlasti tagasisidet, et mis mänge on vaja datamineda - kas full-ringi või 5 maxi ja mis limiite kõige rohkem vaja läheks. Ise hetkel olen kõige rohkem pannud 100NL-400NL peale ja siis teised limiidi on jäänud teisejärguliseks.

Edu improtimisel ja loodan, et saate abi :)

Comment

• CTXrix
          Grinder
          • Oct 2008
          • 689

Algselt postitas ranka
          Nii panin käed netti ja saadaval kõigile - ei viitsi siin midagi peita või mitte aga tulevikus, kui keegi tahab käsi saada, siis leiutan kindlasti miski süsteemi, et käsi saaksid inimesed, kes neid vajavad ja kes on usaldusväärsed:

Fail on 180MB suur ning sisaldab kahe OGHG.db faili ja kuute rar faili. Kõik rar failid pakkige lahti ning siis importige kogu "kaed" kataloog HEM'i manual impordiga sisse. Käsi peaks seal olema miski 150k (maybe vähem, ma kindel ei ole) ja limiitides 10NL-1000NL.

Samuti andke nüüd kindlasti tagasisidet, et mis mänge on vaja datamineda - kas full-ringi või 5 maxi ja mis limiite kõige rohkem vaja läheks. Ise hetkel olen kõige rohkem pannud 100NL-400NL peale ja siis teised limiidi on jäänud teisejärguliseks.

Edu improtimisel ja loodan, et saate abi :)
          Suured tänud! Ise oleksin õnnejunnis NL50 ja NL100 5-max sample-i eest! :)

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Algselt postitas CTXrix
            Suured tänud! Ise oleksin õnnejunnis NL50 ja NL100 5-max sample-i eest! :)
            Keegi veel 5maxi tahab ?

Comment

• CTXrix
              Grinder
              • Oct 2008
              • 689

Cmon ppl, vote for 5max!!!

Konkreetselt Toweri kohta on 2p2-s selline teema: http://forumserver.twoplustwo.com/51...8/#post8337111

edit: siiani pointless. Toweri support võtab korra sõna ja ajab mulli. Peamine küsimus - kas reload boonused jäävad pidevalt tulema ja mis vabastamisleveliga - on vastamata.

Comment

• virx747
                Grinder
                • Nov 2008
                • 751

Algselt postitas ranka
                Suured tänud!
                Tõmbasin käed sisse ja sain 204 473 kätt ja 5974 uut mängijat (enne oli mul 10 117).

Suur huvi paljudel kindlasti FR vastu ja just NL20 ja kõrgem, kuna paljud praegu liiguvad just 20-30-50!

Comment

• -andres-
                  Moderaator
                  • Oct 2008
                  • 4546

Minul kõige suurem huvi NL30,50 vastu. Samas seda peaks ehk ka Tigrano käest saama, kui ilusti küsida :D.

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Algselt postitas -andres-
                    Minul kõige suurem huvi NL30,50 vastu. Samas seda peaks ehk ka Tigrano käest saama, kui ilusti küsida :D.
                    FR või 5 max?

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Algselt postitas virx747
                      Suured tänud!
                      Tõmbasin käed sisse ja sain 204 473 kätt ja 5974 uut mängijat (enne oli mul 10 117).

Suur huvi paljudel kindlasti FR vastu ja just NL20 ja kõrgem, kuna paljud praegu liiguvad just 20-30-50!
                      Oh, isegi niipalju.

Comment

• -andres-
                        Moderaator
                        • Oct 2008
                        • 4546

FR :).

Comment

• virx747
                          Grinder
                          • Nov 2008
                          • 751

Algselt postitas ranka
                          Oh, isegi niipalju.
                          Jah, kusjuures kataloogis 1 käsi sisse ei lugenud HEM millegipärast. Seal mahu järgi ilmselt veel umbes 40-50k kätt.

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Algselt postitas virx747
                            Jah, kusjuures kataloogis 1 käsi sisse ei lugenud HEM millegipärast. Seal mahu järgi ilmselt veel umbes 40-50k kätt.
                            Imelik aga poleig ertiti tähtis.

Ma panen siia teemale kohe küsitluse, et mis limiiti toweris mängite ja selle järgi saaks edaspidi dataminema hakata.

Comment

• kollane
                              Pokkerihai
                              • Nov 2008
                              • 2031

suured tänud ranka. sain 125k kätt, midagi jätsin vist tegemata. NL10 sain 10k kätt igatahes juurde.

Comment

• BuildUp
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 2547

Algselt postitas -andres-
                                +1

Comment

Working...