Kõik eestlastele populaarseks saanud Tower pokkeritoast

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • masterpuppet
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 2094

Re: Kõik eestlastele populaarseks saanud Tower pokkeritoast

Tra, saaks ka juba towerit täiega nussserdada. Hetkel ainult online soft ja see sakib ikka miljoniga. Plää, tra aru ei saa, miks minu jaoks soft ei funkis.

Comment

• marguzz22
      Vana Tegija
      • Oct 2008
      • 1458

Paar küsimust toweri kohta -

Tahaks saada küsimusi neile : Mu arvutil ainult 512 ram, 6lauda tahaks avada ikka....

1) peab ikka sit outima, et reloadida?
      2) Kas laudade suurust saab muuta
      4) Kas klient ei seisku kui avada 4+ lauda
      5) kas timebank on olemas

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas masterpupept
        Tra, saaks ka juba towerit täiega nussserdada. Hetkel ainult online soft ja see sakib ikka miljoniga. Plää, tra aru ei saa, miks minu jaoks soft ei funkis.
        Tervist Masterpupept!

Live support pole ikka vastanud, et milles probleem võib peituda?

Kena päeva jätku,
        Ranka.

Comment

• ranka
          • Sep 2008
          • 36444

Algselt postitas marguzz22
          Paar küsimust toweri kohta -

Tahaks saada küsimusi neile : Mu arvutil ainult 512 ram, 6lauda tahaks avada ikka....

1) peab ikka sit outima, et reloadida?
          2) Kas laudade suurust saab muuta
          5) kas timebank on olemas
          Tervist marguzz22!

See on mitteametlik vastus, sest võib sisaldada valet informatsiooni, kuna ma ise TowerGamingu pokkeritoas ei mängi ja seega räägin sellest, mida mina olen kuulnud või näinud.

1) Minu teada küll.
          2) Ainult niipalju, et on etteantud standartsed "Normal View" ja "Mini View" lauad. Sikutada nurgast (nagu FTP, TrioBet, Stars jne) ei saa.
          4) Jään vastuse võlgu, seda peab täpsustama Tigrano!
          5) Ei tohiks olla.

Kena päeva jätku,
          Ranka.

Comment

• Tigrano
            Administraator
            • Oct 2008
            • 7614

Oh ranka juba vastanud ja muidugi õigesse kohta ;D

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Algselt postitas Tigrano
              Oh ranka juba vastanud ja muidugi õigesse kohta ;D
              aga neljas punkt?

Comment

• Tigrano
                Administraator
                • Oct 2008
                • 7614

Algselt postitas ranka
                aga neljas punkt?
                Time Banki ei ole olemas, seega lisaaega ei ole meil kuskilt võtta. Minu arvates ei tohiks seda olla ka, redkings-is, mansionis ;D

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Sorry, my bad. Kolmas punkt siis aga järjekorra numbriga neli:

Algselt postitas marguzz22

Comment

• Tigrano
                    Administraator
                    • Oct 2008
                    • 7614

Ei seisku aga pead pakule ei pane, sest põhjuseid on sadu, mis mõjutavad hangumist, seiskumist jne

Comment

• broadcast
                      Jube Noob
                      • Oct 2008
                      • 143

Tigrano, kumb boonus valida, kui päevas mängin 700-1000 kätt. Ütleme max 1500 kätt. Kanda tahaks vähemalt 200$. Mängin 2-3h päevas, praegu küll softi sunnil max 4 lauda (ei saa väiksemaks teha). Aga ütleme, et mängima hakkaks 5-max, 5 lauda. Kas tasuks see 200$-boonus võtta või jääb ikka 1600 punkti täitmine NL10-s kättesaamatuks?

Muidu pacificust on cashout juba processing.... esmaspäevakas vast saab kätte ma loodan.

Comment

• Tigrano
                        Administraator
                        • Oct 2008
                        • 7614

Algselt postitas broadcast
                        Tigrano, kumb boonus valida, kui päevas mängin 700-1000 kätt. Ütleme max 1500 kätt. Kanda tahaks vähemalt 200$. Mängin 2-3h päevas, praegu küll softi sunnil max 4 lauda (ei saa väiksemaks teha). Aga ütleme, et mängima hakkaks 5-max, 5 lauda. Kas tasuks see 200$-boonus võtta või jääb ikka 1600 punkti täitmine NL10-s kättesaamatuks?

Muidu pacificust on cashout juba processing.... esmaspäevakas vast saab kätte ma loodan.
                        Tere,

Oletame, et mängid kuus 25 päeva, siis 1600/50=32 punkti päevas vaja. NL10 full ring 9 lauas korraga saab umbes 15 punkti tunnis. Oletame, et mängid iga päev 3h ja 6 lauas korraga, ning 5 max, siis on see 200$ võtmine selline piiripeal aga arvan, et saad hakkama

Parimat soovides,

Tigrano

Comment

• masterpuppet
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 2094

Nii!!!!

Hi Rasmus,

Our technical department have investigated this matter and have advised that since this is a new installation of the software, the regional settings do not appear to have been initialized. And this is what is causing for the amounts containing decimals, like $0.20, to be displayed as $0.

Therefore, please set your regional settings by going to :¨Windows Control Panel -> Regional Settings, and make your selection -> click "Apply" when the button becomes active; and then restart the poker client (software). You may need to reboot your computer if simply restarting the software does not work for the changes to take place.

If you still experience issues after this please do let us know.

Regards,
                          Jose

Sain korda ja seega olen mina nüüd valmis ka towerit murdma.

Comment

• Tigrano
                            Administraator
                            • Oct 2008
                            • 7614

Nii!!!!

Hi Rasmus,

Our technical department have investigated this matter and have advised that since this is a new installation of the software, the regional settings do not appear to have been initialized. And this is what is causing for the amounts containing decimals, like $0.20, to be displayed as $0.

Therefore, please set your regional settings by going to :¨Windows Control Panel -> Regional Settings, and make your selection -> click "Apply" when the button becomes active; and then restart the poker client (software). You may need to reboot your computer if simply restarting the software does not work for the changes to take place.

If you still experience issues after this please do let us know.

Regards,
                            Jose

Sain korda ja seega olen mina nüüd valmis ka towerit murdma.
                            Lõpuks juhuuu, aega võtis aga asja sai. Loodan, et rohkem ebameeldivusi ei teki.

Edu laudades,

Tigrano

Comment

• masterpuppet
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 2094

Alustame ikka 1.novembrist?
                              Nüüd pean hunniku tunde veetma asja seadistamisel HEM'iga, sest hetkel ma ei jaga biiti, kuidas ma saaksin the HEM kaks erinevat alaliiki, triobet ja ongame...kellegil ideid, kuid seda teha?

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

Alustame ikka 1.novembrist?
                                Nüüd pean hunniku tunde veetma asja seadistamisel HEM'iga, sest hetkel ma ei jaga biiti, kuidas ma saaksin the HEM kaks erinevat alaliiki, triobet ja ongame...kellegil ideid, kuid seda teha?
                                Teed eraldi databaasi: HEM->Options->Database Managment. Ilmu uus aken, kus vajuta "Connect" nuppu ja all ääres on "Create New Database". Edasi on juba lihtne ning vastavalt sellele, kus mängid, pead databaasi defaultiks tegema. Et kui mängid Toweris, siis teed Toweri databaasi aktiivseks, kui Trios ,siis Trio.

Aga küsimus: Miks sul on vaja kahte eraldi databaasi? Miks sa ei pane kõike käsi kokku? Sest saad ju pärast eraldi filtreerida aliaste järgi, et kus, mis ja mida mängisid.

Comment

Working...