*** AMETLIK OLYBETI TEEMA: Probleemid ja Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • alaska
    forever
    • Oct 2008
    • 6599

Re: *** Ametlik Olympic-Online.com Teema [OO esindaja: Janku]***

Ma regasin ennast HUSNG-le ja sain selle nii pähe, et ise ei teadnudki, et mäng käis. Mängu ette ei hüpanud, Handhistorisse ei salvestunud. Ühel hetkel tekkis lobbysse teine nimi juurde, mängu lõpuaeg ja võitja.

Comment

• Blacktor
      Jube Noob
      • Dec 2010
      • 112

Keegi siit Oos ka mängib? Kui jah siis kus limiidis te mängite mis mängu 6max Hud v fri ja mis limiidis ja kuidas tase on?
      Ise plaanin nüüd uuesti pokriga algust teha kuna vahe peal on olnud kuskil poole aastane paus kus pole erilist mängu teinud.
      Seega ilmselt siis üritan seal nl10 huga algust teha.
      Siiamaani kui ma neid laudu vaadanud olen ja kasutajate nimesi Ptri sissetoksind olen siis enamus neist on miinustes ja tohutult.
      Tundub ,et enamus on siiski sellises limiidis kaotavad mängijad aga kuidas tegelikult olukord on oskab keegi üelda?

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas Blacktor Vaata postitust
        Keegi siit Oos ka mängib? Kui jah siis kus limiidis te mängite mis mängu 6max Hud v fri ja mis limiidis ja kuidas tase on?
        Ise plaanin nüüd uuesti pokriga algust teha kuna vahe peal on olnud kuskil poole aastane paus kus pole erilist mängu teinud.
        Seega ilmselt siis üritan seal nl10 huga algust teha.
        Siiamaani kui ma neid laudu vaadanud olen ja kasutajate nimesi Ptri sissetoksind olen siis enamus neist on miinustes ja tohutult.
        Tundub ,et enamus on siiski sellises limiidis kaotavad mängijad aga kuidas tegelikult olukord on oskab keegi üelda?
        Kuidas ma seletan. Mängude kvaliteet on tegelikult halb. Tihti on seal laudu, kus ainult regularid aga samas regularid on ka väga pasad. Laudu leiab, kus fishe on aga probleemiks on VÄGA pikad waiting listid. Boonuseks on, et jube palju on regular fishe, kes mängivad pikki (4-6 tunniseid) sessioone ja mitmes lauas.

See tähendab, et kui sa saad nende lauda siis nad lauast ei jookse vaid on garanteeritud, et too fishike on su lauas mitu tundi. Seepärast tulebki panna kõik sellised fishid "buddy listi", et sessi alustades leiaksid nad üles ja paneksid õigetesse laudadesse waiting listi.

Regularid on kõik üldjuhul väga agrod ja spewid. See on minu jaoks suur miinus, sest ma ise lähen ka sellise gameflowga kaasa ja muutun spewiks. Näiteks kui kogu aeg light 3betitakse, 4betitakse ja tehakse imelikke bluffe siis ühel hetkel hakkan ise ka 'lightimalt' callima ja shovema/4bettima üle nende 3bettide. Pole muidugi halb, sest adjustida saab kahte moodi: muutud tightimaks ja value peale või siis tõesti hakkad nende bluffer ära callima ja ligh3bette karistama. Ei oska öelda kuma on suurema EV-ga aga teisel juhul tekitab see tilti, kui agro vend näitab pidevalt nutsi ja variatsioon tõuseb ka lakke.

Comment

• KraindOnMaind
          FPP Pro
          • Jun 2009
          • 228

olemasolevale kontole on võimalik ka kuidagi rakebacki saada?

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Algselt postitas KraindOnMaind Vaata postitust
            olemasolevale kontole on võimalik ka kuidagi rakebacki saada?
            Saatsin PM-i.

Comment

• pikk28
              Klubi Liige
              • Oct 2008
              • 6695

ranka bljat sul sitad dollarid, ei anna märku ka et nad kasutud on. expired.
              lasin OO suppordil uuendada. järgmine kord peab tähelepanelikum olema, 3 päeva olid pmst expired ehk 3 päeva eest rakebacki ei saanud. õnneks oli volüüm ka väike
              Last edited by pikk28; 31.05.11, 09:47.

Comment

• pikk28
                Klubi Liige
                • Oct 2008
                • 6695

wow! OO support on tase.

Lugupeetud Gert!

Täname, et valisite Olympic-Online Pokeri.

Seoses Pokkeriprode boonuse kehtivuse lõppuga, oleme valmis koostöös Teile vastu tulema - kuna olite meile kliendiks ja mängijaks ka peale boonuse lõppu, siis lisame Teile kontole *** väärtuses lisaraha. Summa formuleerus vastavalt Teie aktiivsusele ja punktidele, mida teenisite aja vältel, mil boonus oli kehtetu. Soovime Teile edaspidi edu mängus ja kõike parimat!

Comment

• Cash87
                  Vana Tegija
                  • Feb 2009
                  • 1402

ma usun, et siia postitamine aitas

Comment

• masterpuppet
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 2094

Mul pole veel ühtegi korda freezinud. Ca 10k kätt mänginud ja Starman.
                    ---
                    Krt, ära sõnusin ja tuligi kohe disconnect. :D
                    Last edited by masterpuppet; 31.05.11, 23:10.

Comment

• hotcocacola
                      HTCCACLA
                      • Oct 2008
                      • 14473

Lõpuks sain Pajumaalt vastuse disconnectionite osas:

Disconnection probleem

Tsau Raigo,

See disconnectioni probleem tekib siis, kui väga pikalt oled olnud järjest sisse logitud. Said eeldatavasti juba Janilt / Supportilt positiivse vastuse sellele situatsioonile, aga edaspidi soovitatakse ikkagi paari päeva tagant vähemalt ühe korra logout teha. Ka arvutile on hea ju vahepeal restarti teha.

Tervitades,

Priit

Kui see tõesti on nii, siis hakkan ise päevas/paari päeva jooksul X-st OO-d kinni lükkama

Comment

• masterpuppet
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 2094

Ei tea, ma jõudsin hetkel tunnike sees olla.
                        ---
                        Klient kinni ja 5 minutit hiljem uuesti. Krt, pidin ärüa sõnuma noh :D
                        Last edited by masterpuppet; 31.05.11, 23:16.

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Algselt postitas pikk28 Vaata postitust
                          ranka bljat sul sitad dollarid, ei anna märku ka et nad kasutud on. expired.
                          lasin OO suppordil uuendada. järgmine kord peab tähelepanelikum olema, 3 päeva olid pmst expired ehk 3 päeva eest rakebacki ei saanud. õnneks oli volüüm ka väike
                          Mis mõttes sitad dollarid? Dollarid said otsa? Lase alati suur hunnik peale panna ja miski kuu baasil ning nagu oleksin kuulnud kuskilt, et puuduolev osa makstakse cashis tagasi. Uurin seda.

Aa nägin, et lahendati probleem.

Comment

• ok2aa
                            Klubi Liige
                            • Oct 2008
                            • 1903

millal saab lobbyt ükskord normaalselt scrollida?

Comment

• Firzen
                              Grinder
                              • Oct 2008
                              • 605

Nonoh.

Comment

• low-flow
                                Klubi Liige
                                • Jul 2009
                                • 1208

Esimese sissemaksega kaasneb 200% kuni 1000$ boonus, mis vabaneb 5$ iga teenitud 500 FPP eest. Kas ma pean kellelegi midagi peale sissemakset teada ka andma, et nad timmiks nii, et vabaneks 7$ iga teenitud 500 FPP eest või toimub see kuidagi automaatselt neile, kes läbi PokkeriPro-de liitunud? Ja kust saab lasta endale kuu baasil suure hulga boonusdollareid peale panna - live support polnud PokkeriProd-est ega 'ranka dollaritest' igatahes midagi kuulnud ja ütlesid, et ma oma affiliate käest küsiks.

Comment

Working...