21 aastaselt kuidas sa enam pelad lahti bonust, mis kehtib aastal 2010 ?
Seega 2011 on juba kehtetu mu arust see vip stellar bonus. Aga jah okei kui seda ei kompenseerita, siis wp gl cya MoneyStars.
KAS SA LUGEDA OSKAD? JAH? SIIS LOE HASARTMÄNGUSEADUST. SEAL ON KIRJAS, ET ALLA 21 AASTASED EI TOHI ÜLDSE POKERSTARSIS MÄNGIDAGI, RÄÄKIMATA MINGITEST STELLARITEST. ÄRA NUSSI ROHKEM SEDA TEEMAT, MKAY?
KAS SA LUGEDA OSKAD? JAH? SIIS LOE HASARTMÄNGUSEADUST. SEAL ON KIRJAS, ET ALLA 21 AASTASED EI TOHI ÜLDSE POKERSTARSIS MÄNGIDAGI, RÄÄKIMATA MINGITEST STELLARITEST. ÄRA NUSSI ROHKEM SEDA TEEMAT, MKAY?
Actually keegi ei tohtinud starsis mängida litsentsi saamiseni. Aga muidu toetan ideed, ei mingeid stellareid pole mõtet taga nutta nahui.Tuleb mänguliselt nii kõva mees olla, et toodad piisavalt jeeni.
nahhui te halate mingi kuradi 10$ stellarite pärast .. ma saan aru kui oleks mingi paar K vppd puudu supernovast ja 100$ stellarid ootavad, aga suht kahtlen selles. üldse ei mõista miks niipalju hala - tuleb mis tuleb, peab leppima.
Actually keegi ei tohtinud starsis mängida litsentsi saamiseni. Aga muidu toetan ideed, ei mingeid stellareid pole mõtet taga nutta nahui.Tuleb mänguliselt nii kõva mees olla, et toodad piisavalt jeeni.
+ veel see, et tarkvara allalaadimine oli blokeeritud. Tarkvarasse sisselogimine oligi aga alles. Nii, et reaalselt võttes oli mängimine lubatud.
nahhui te halate mingi kuradi 10$ stellarite pärast .. ma saan aru kui oleks mingi paar K vppd puudu supernovast ja 100$ stellarid ootavad, aga suht kahtlen selles. üldse ei mõista miks niipalju hala - tuleb mis tuleb, peab leppima.
Mängin NL2, ning mul on 50$stellar vabanemas, ehk 25bi'd. Sinujaoks võib see mingi saiaraha olla, kuid mulle oleks seda väga vaja. 80 vpp'd veel jäänd, loodan et enne seda eesti soft ei tule.
Kuule situ ube ausalt. Ma vastasin lihtsalt eelmisele, et see 2010 vip stellar bonus, et noh 2011 see ei kehti juba ntx enam ju. Muud ei midagi.
aa ja seda veel, et emmm mmmm aa jah .. SITU UBEEEEEEEEEEEE
Tarvi - mure järgmine. Starsi klienti arvutis pole, installerit ka mitte. Veebist alla laadida midagi ei saa ning supportile kirjutades saadeti mind pmst kuu peale (jutuga et eesti klient pole veel kättesaadav ning COM klienti me sulle ei anna seega oota rahulikult edasi). Kas kuidagi althõlma poleks võimalik .com klienti jagada? Ei ole huvitatud sellest umbmäärasest ootamisest....
Comment