PokerStarsi Eesti Litsents

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • heido24
    Õpihimuline Mängur
    • Dec 2008
    • 402

Re: PokerStarsi Eesti Litsents

ära kaovad aind need kellele buddy transfer t2htis on :)

Comment

• nikitheone
      Mr. Puujalg
      • Aug 2009
      • 6446

lambifishid tulevad juurde obv

e: 2000nda posti manifest
      &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• hotcocacola
        HTCCACLA
        • Oct 2008
        • 14473

Algselt postitas hotcocacola Vaata postitust
        Miks seadus ei luba buddy transfereid teha? WTF? Kas kõikidel saitidel on erinevad seadused or what?

* Olympic-Onlines saab teha buddy transfereid
        * Triobetis saab teha buddy transfereid

Mõlemad on litsentsiga!!!!

* Pokerstars.EE ei luba teha buddy transfereid, sest seadus ei luba.

??????????????????????

Mulle tundub, et kõikidele saitidele on antud mingisugused eri-seadused.
        * Triobetis ei saa teha sissekannet Moneybookers, kuna Triobet väidab, et Eesti seadused ei luba.
        * Olympic-Onlines saab teha deposiiti/sissekannet Moneybookersiga.
        * Ma pole 100% kindel, a öeldi et Pokerstars.EE lubab endisi sisse -ja väljamakse viise. Seega ka Pokerstars.EE lubab Moneybookersit kasutada.

Seriously. Mis toimub?
        bump.

soovin Tarvi kommentaari :)

Comment

• janek174
          Vana Tegija
          • Mar 2009
          • 1078

Algselt postitas janek174 Vaata postitust
          Tähendab, küsin uuesti. Et kui siiani sai nö. ''ebaseaduslikult'' .COM-is mängida, kas siis nüüd tulenevalt litsentsist keelatakse Eesti mängijatel sellel lehel mängimine. Ja kas keelamine toimub IP või elukoha aadressi järgi? Ehk siis mis nüüd konkreetselt muutub nende jaoks, kes siiani mänginud on?
          Tähendab küsin veel kolmandat korda. Et kui siiamaani sain mängida, siis nüüd mingist hetkest enam ei saa või (kui pole .ee-ga liitunud ja ennast tõestanud)? Ja paluks ka konkreetset vastust.

Comment

• Tarvi
            PokerStarsi Esindaja
            • Sep 2009
            • 347

Algselt postitas hotcocacola Vaata postitust
            bump.

soovin Tarvi kommentaari :)
            Nagu ma enne mainisin, seadus kehtib kõikidele ühiselt. Mina töötan PokerStarsi klienditoes ning ei saa teiste firmade tegemisi isegi kõige parema tahtmise juures kommenteerida.

Samuti ei tea saa ma litsensi läbirääkimiste telgitaguseid kommenteerida, sest mina neis ilmselgelt ei osalenud ega otsuseid teinud.

Tänan mõistmise eest.

Comment

• Konso
              Grinder
              • Nov 2009
              • 936

Algselt postitas Tarvi Vaata postitust
              Nagu ma enne mainisin, seadus kehtib kõikidele ühiselt. Mina töötan PokerStarsi klienditoes ning ei saa teiste firmade tegemisi isegi kõige parema tahtmise juures kommenteerida.

Samuti ei tea saa ma litsensi läbirääkimiste telgitaguseid kommenteerida, sest mina neis ilmselgelt ei osalenud ega otsuseid teinud.

Tänan mõistmise eest.
              Soovitus Tarvile- keerake PS.EE-s buddy transferi nupp OFF`i pealt ON`i peale ja asi mott, kui keegi kusagil vinguma hakkab, siis ütlete, et näe KARU teeb ka...

Comment

• taipupole
                Lõpuboss
                • Oct 2008
                • 2181

Tegelikult on Tarvile ainult üks oluline küsimus ja seda pole veel siin esitatud: kas nüüd luuakse PS Team Estonia ja kas mina olen seal nimekirjas?

Kui luuakse, siis tõenäoliselt muidugi olen. See täiega kompenseeriks mulle ka selle, et see kuu Turbo Takedowni polnud. Happy days!

Comment

• janek174
                  Vana Tegija
                  • Mar 2009
                  • 1078

Algselt postitas heido24 Vaata postitust
                  ära kaovad aind need kellele buddy transfer t2htis on :)
                  Kui igasuguste rahaliigutamistega nussima hakatakse ja maksuamet oma hakkab tahtma (milles ma üldse ei kahtlegi), küll siis ka ülejäänud ära kaovad.

Comment

• Romka
                    Pokkerihai
                    • Mar 2009
                    • 1544

Algselt postitas janek174 Vaata postitust
                    Tähendab küsin veel kolmandat korda. Et kui siiamaani sain mängida, siis nüüd mingist hetkest enam ei saa või (kui pole .ee-ga liitunud ja ennast tõestanud)? Ja paluks ka konkreetset vastust.
                    Jumal küll, seda on siin teemas igal lehel küsitud ja ka mitu korda Tarvi poolt vastatud, EI SAA! Loe veits ka mitte ära hala nutta ainult.

/Ja milles sa ei kahtle ma ei saa aru? Raha asjad maksab hetkel maksuametile Pokerstars nagu öeldud. Ma ei usu küll, et riik niipea peaks hakkama makse korjama inimeste võitude pealt.

Comment

• mislinn
                      Pokkerihai
                      • Apr 2009
                      • 1734

Lihtsalt kindluse mõttes küsin, et kui ma tellisin starsi poest endale midagi ja nüüd enam edasi mängida ei saa, siis see "kraam" tuleb ikka mulle kohale onju?

Comment

• Tarvi
                        PokerStarsi Esindaja
                        • Sep 2009
                        • 347

Algselt postitas taipupole Vaata postitust
                        Tegelikult on Tarvile ainult üks oluline küsimus ja seda pole veel siin esitatud: kas nüüd luuakse PS Team Estonia ja kas mina olen seal nimekirjas?

Kui luuakse, siis tõenäoliselt muidugi olen. See täiega kompenseeriks mulle ka selle, et see kuu Turbo Takedowni polnud. Happy days!
                        Ei oska julge seda kommenteerida ega lootust anda hetkel.

Algselt postitas mislinn Vaata postitust
                        Lihtsalt kindluse mõttes küsin, et kui ma tellisin starsi poest endale midagi ja nüüd enam edasi mängida ei saa, siis see "kraam" tuleb ikka mulle kohale onju?
                        Tuleb ikka :)

Comment

• cypher
                          Jube Noob
                          • Dec 2008
                          • 143

Janek ma nii puht uudishimust, et milline pokkerisait siin võimalust nägi ja sind palkas siia teemasse sellist jama tootma? Iga su posti sisu vihjab maailmalõpule.

Comment

• oksesteak
                            Julm Donk
                            • Feb 2010
                            • 42

cool. mulle meeldib, et saab nüüd hakata legaalsel saidil mängima. muudatuse kaotajateks on loomulikult buddytransferite pealt teenivad inimesed ja alla 21 aastased mängijad. oleks võinud ka hullemini minna, kuna rake jäi samaks (mitte jangu pokerstars.fr).

jõudu!

Comment

• janek174
                              Vana Tegija
                              • Mar 2009
                              • 1078

Algselt postitas Romka Vaata postitust
                              Jumal küll, seda on siin teemas igal lehel küsitud ja ka mitu korda Tarvi poolt vastatud, EI SAA! Loe veits ka mitte ära hala nutta ainult.

/Ja milles sa ei kahtle ma ei saa aru? Raha asjad maksab hetkel maksuametile Pokerstars nagu öeldud. Ma ei usu küll, et riik niipea peaks hakkama makse korjama inimeste võitude pealt.
                              Krt ma küsisin ilusasti otse ja konkreetselt, mismoodi ei saa ja miks ei saa. Mis moodi keelatakse? Kui aasta algusest on kehtinud seadus, et mängida ei saa, ja on siiani saanud. Ja kui nüüd on litsents käes ja julgetakse konkreetselt välja öelda, et enam endist viisi mängida ei saa. Miks? Mis alusel? Mis piirangutega? Mis muutub? Mida see sinu vastus EI SAA! mulle nüüd andma peaks? Tõmban kõrvad lohku ja teen nii nagu ülevalt poolt kästakse?

Comment

• Tarvi
                                PokerStarsi Esindaja
                                • Sep 2009
                                • 347

Algselt postitas oksesteak Vaata postitust
                                cool. mulle meeldib, et saab nüüd hakata legaalsel saidil mängima. muudatuse kaotajateks on loomulikult buddytransferite pealt teenivad inimesed ja alla 21 aastased mängijad. oleks võinud ka hullemini minna, kuna rake jäi samaks (mitte jangu pokerstars.fr).

jõudu!
                                Kui siin 'Like' nupp oleks, siis vajutaks seda. Aitäh

Comment

Working...