FullTilt - probleemid ja küsimused

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Tyler Durden
    FPP Pro
    • Apr 2010
    • 270

Re: FullTilt - probleemid ja küsimused

Lootus on igatahes ammu kustunud. Muidu oleks kena, kui saaks oma $ kätte. Kasvõi järgmine aasta või millal iganes.

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Huvitav miks nüüd keegi Maheaatomile ei paku: "osta siis 50% mu dollarid ära". Ma üleüldse ei näe põhjust anda mittemingistust siseinfot (olgu see tõene või vale) inimestele, kes kutsuvad teisi "debiilikuteks". Vabandused solvangute pärast aga minu arvates need, kes FTP-sse jätsid raha pärast black fridayd on ise need samad, kelleks "ok2aa" teisi kutsub.

Jäi mul endalgi raha sinna aga teadvustasin kogu aeg, et kõik raha mis seal on suure riski all. Seega võtsin 1.5k dollarilise riski (niipalju läks HU jaoks vaja 100NL-600NL). Kõik rahad, mis üle 1.5k panin pendima. Kahjuks juhtus nii, et võitsin omajagu ja pending cashoudid ei jõudnud kohale aga kaotasin enda teadvustatud riskiga 1.5k. Kui nüüd FTP peaks tagasi tulema siis sisuliselt profitin omale 6-8k (ei mäletagi palju kontole jäi, sest oli sitaks pending cashoute) ja lisaks alginvesteeringu 1.5k. Seepärast ei näinud mõtet oma dollareid müüdagi.

FTP olukorra kohta ei oska ma midagi öelda. Mu lootused käivad üles ja alla aga tagasitulek neil on väga valulik (just mängijate usalduse võitmises). Arvestada tuleb ka sellega, et omanikel kellel on väga suured süüdistused kaelas omavad tunduvalt suuremat huvi FTP taaskord tööle saada kui mängijad.

EDIT: ja kui jeffi jutt 2p2-s tõsi on siis on ikka väga suur chance, et FTP taastub. kui järjekordne trikk omanike nahka päästa siis muidugi chance sama.

Comment

• fyte
        Pokkerihai
        • Jun 2010
        • 3378

+1 ranka jutule.
        Milleks hakata sõimama kedagi, kes ütleb enda arvamuse praegusest olukorrast - ega tema pole süüdi selles, kui teie rahad kinni on seal.. Pigem on asi niipidi, et ollakse ise süüdi suurte summade cashoutimata jätmises.

Comment

• jasssass
          Vana Tegija
          • Sep 2010
          • 1200

Ülimalt lihtne on muidugi loobuda pokkeritoast, milles sul on aastate jooksul üles töötatud boonussüsteem ja alustada nullist PS-is või Karuurus, mõne jaoks on 1500 taala väike taskuraha, lahjemate mängijate jaoks aga terve bankroll. Kuna FTP-s mängimine oli Kodumaa seaduste kohaselt nagunii keelatud siis kõik need kes seal mängisid ongi ju jobud....ise ka mängisin

Comment

• virukunn
            Pokkerihai
            • Jul 2010
            • 2036

Oma südant tuleb kuulata. Päev enne saidi kinnipanekut tekkis imelik tunne ja otsustasin ei mingi põhjuseta 2+2 kaudu buddytransferiga kogu rolli maha müüa.

Comment

• ok2aa
              Klubi Liige
              • Oct 2008
              • 1903

Algselt postitas ranka Vaata postitust
              Huvitav miks nüüd keegi Maheaatomile ei paku: "osta siis 50% mu dollarid ära". Ma üleüldse ei näe põhjust anda mittemingistust siseinfot (olgu see tõene või vale) inimestele, kes kutsuvad teisi "debiilikuteks". Vabandused solvangute pärast aga minu arvates need, kes FTP-sse jätsid raha pärast black fridayd on ise need samad, kelleks "ok2aa" teisi kutsub.

Jäi mul endalgi raha sinna aga teadvustasin kogu aeg, et kõik raha mis seal on suure riski all. Seega võtsin 1.5k dollarilise riski (niipalju läks HU jaoks vaja 100NL-600NL). Kõik rahad, mis üle 1.5k panin pendima. Kahjuks juhtus nii, et võitsin omajagu ja pending cashoudid ei jõudnud kohale aga kaotasin enda teadvustatud riskiga 1.5k. Kui nüüd FTP peaks tagasi tulema siis sisuliselt profitin omale 6-8k (ei mäletagi palju kontole jäi, sest oli sitaks pending cashoute) ja lisaks alginvesteeringu 1.5k. Seepärast ei näinud mõtet oma dollareid müüdagi.

FTP olukorra kohta ei oska ma midagi öelda. Mu lootused käivad üles ja alla aga tagasitulek neil on väga valulik (just mängijate usalduse võitmises). Arvestada tuleb ka sellega, et omanikel kellel on väga suured süüdistused kaelas omavad tunduvalt suuremat huvi FTP taaskord tööle saada kui mängijad.

EDIT: ja kui jeffi jutt 2p2-s tõsi on siis on ikka väga suur chance, et FTP taastub. kui järjekordne trikk omanike nahka päästa siis muidugi chance sama.
              see firzen kuulutab kindlas kõneviisis juba pikemat aega infot, mis on kokku kogutud NVG'st ja enamasti ei vasta tõele. ah või et FTP sai parema pakkumise ja investorid olid ammu olemas? *****, mis pask. firzeni postid siin teemas ei ole põrmugi paremad ja informatiivsemad, kui näiteks Vandalari omad.

ja see "siseinfo" bs - keeldun uskumast seda. eriti kui seda tuleb rääkima uudisteportaali esindaja. miks seda infot siis kuskile üles pole riputatud? oleks ju hea võimalus raha teenida?

Comment

• ristijeesus
                Klubi Liige
                • Oct 2009
                • 2533

Mulle tuletas see Firzeni siseinfo meelde lasteaias mängitud telefonimängu, kus rea alguses mõeldi sõna välja ja üksteisele kõrva sosistades see mitukümmend last läbides lõppu jõudis ning siis viimane selle kõigile kuuldavale tõi. Nalja sai palju.
                Ja selline protsentideloopimine...miks 75? Miks mitte 80? Või äkki hoopis 60? Kuidas see tõenäosus arvutatud on? Pokkerimängijatele pole vaja suvalisi laestvõetud numbreid nina alla loopida.

Comment

• timz0333
                  Pokkeritark
                  • Mar 2009
                  • 6322

Firzen ütles seda ka, et FTP upub kiiremini kui Titanic, siis arvasid ka enamus, et on ikka jobu jutt aga näed uppus ju.

Comment

• ranka
                    Miljon Põhjust Kodus Olla
                    • Sep 2008
                    • 36444

Algselt postitas ok2aa Vaata postitust
                    see firzen kuulutab kindlas kõneviisis juba pikemat aega infot, mis on kokku kogutud NVG'st ja enamasti ei vasta tõele. ah või et FTP sai parema pakkumise ja investorid olid ammu olemas? *****, mis pask. firzeni postid siin teemas ei ole põrmugi paremad ja informatiivsemad, kui näiteks Vandalari omad.

ja see "siseinfo" bs - keeldun uskumast seda. eriti kui seda tuleb rääkima uudisteportaali esindaja. miks seda infot siis kuskile üles pole riputatud? oleks ju hea võimalus raha teenida?
                    Riputatakse ju. www.subjectpoker.com on väga hea näide uudisteportaalist, kes avaldab pidevalt siseinfot. Kui sa pidasid silmas Eesti uudisteportaale siis kahjuks puudub meil ligipääs sellistele allikatele ja kui hakkaks avaldama väärat või pooltõest informatsiooni ilma tõestusmaterjalita siis see portaal muutuks kiirelt pokkeri "Nelli Teatajaks".

Firzeni puhul ma ei tea, kust ta informatsiooni saab (kahtlen, et tal on hetkel rohkem infot kui juba avalikustatud portaalides) aga enne FTP litsentsi sulgemist (seda ei teadnud keegi ette, et juhtub nii äkki) sain sealt alati rohkem infot kõigi BF-ga seotud pokkeritubade kohta, mis väga suure osa rollist mul ka päästis.

Comment

• Esc82
                      Julm Donk
                      • Mar 2011
                      • 65

Kas keegi targem teab , aga tuli mingi uudis, et mingi Prantsuse firma tahab Full Tilti ära osta ja plaanivad avada 2012 jaanuaris?

Comment

• yolpa
                        Pokkerihai
                        • Jun 2009
                        • 2669

Algselt postitas Esc82 Vaata postitust
                        Kas keegi targem teab , aga tuli mingi uudis, et mingi Prantsuse firma tahab Full Tilti ära osta ja plaanivad avada 2012 jaanuaris?
                        http://foorum.pokkeriprod.com/showth...ostmist/page69

Comment

• nikitheone
                          Mr. Puujalg
                          • Aug 2009
                          • 6446

?
                          &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• andu_andu
                            Pokkerihai
                            • Jan 2009
                            • 4050

head uudised

Comment

• Ahangama
                              Klubi Liige
                              • Jul 2009
                              • 615

Midagi ilusat:

e: jäin hiljaks
                              Last edited by Ahangama; 17.11.11, 22:38.

Comment

• N1x0n
                                Jube Noob
                                • Jun 2011
                                • 155

edit: Vale teema :P
                                Last edited by N1x0n; 18.11.11, 04:44.

Comment

Working...