FullTilt - probleemid ja küsimused
Collapse
X
-
Re: FullTilt - probleemid ja küsimused
tere. oskab keegi aidata, kuidas pääseda ligi my.fulltiltpoker.com lehele? mul on mingi tournament ticket, aga sellele tournamentile ei saa registreerida lobbyst vaid hoopis my.fulltiltpokerist. tournament ticket ei ole küll kuigi väärtuslik aga ei tahaks seda niisama raisku ka lasta. siiamaani on arvutis olev proxi programm hädast välja aidanud, aga mingil põhjusel antud lehele minekuks pole isegi proxist abi. leht lihtsalt ei lae ära, ja see pole mingi ühekordne probleem, kuna olen ka varem üritanud sinna lehele saada. muude lehekülgedega probleeme pole kunagi olnud.
itimees ei ole ja pokkeris olen ka amatöör. aga siiski, oskab keegi ehk nõu anda, mida teha.
Comment
-
eiAlgselt postitas Pudgehook Vaata postitustma ei taha endale visa teha,kas ilma ei saa kuidagi?
Comment
-
aa.. nii kui ära postitasin, avas full tildi. aga vääga segane värk. ühest sngst olen lendand ja ühes olen nagu check/fold peal olnud. kas ma olin ainukene kel 20 minutiks full tilti ei saanud connectida? tundub et teised on saaanud mängida...
Comment
-
Üle kolme nädala juba on processing...Algselt postitas noname Vaata postitustFTP - Neteller ilma BC supportita kaua aega võtab?
(ma enam pole BC member ja eelnevalt sain nädalaga raha kontole,nüüd aga ca 10.päeva oodanud ja siiamaani vaikus).
Comment
Comment