FullTilt - probleemid ja küsimused

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Tylos
    Õpihimuline Mängur
    • Oct 2008
    • 340

Re: FullTilt - probleemid ja küsimused

Igati korralik reageering FTP poolt.Ootaks samasugust käitumist tulevikus ka HEM-i,PT ja muu analoogse softi kasutajate suhtes.Oleks juba aeg.

Comment

• bJako
      Jube Noob
      • Dec 2009
      • 114

Algselt postitas VisaHing Vaata postitust
      Kui suur bankroll oli, mis nad ära külmutasid?

Ega jah. FTP poolt suht tavaline liin.
      Teevad, mis heaks arvavad, vastavad su kirjadele siis kui heaks arvavad jne.
      Kõik ära Starsi. :)
      No nii viisakat suhtumist, et hoiatatakse (küll viimast korda) ja tunni aja jooksul taasavatakse konto ei näe igal pool. Poleks imestanud, kui olekski kriips peal olnud. Aga ju siis on neid PE kasutajaid nii palju, et neid kõiki ära ajada ei taheta...

Comment

• Vandalar
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 3577

Algselt postitas Tylos Vaata postitust
        Igati korralik reageering FTP poolt.Ootaks samasugust käitumist tulevikus ka HEM-i,PT ja muu analoogse softi kasutajate suhtes.Oleks juba aeg.
        Siis jääks ikka alles väike grupp programmeerijaid kes kasutaksid neid samu vahendeid või teeksid midagi uut ja saaksid sellega eriti suure ja ebaõiglase eelise teiste ees.

Comment

• superkuul
          Jube Noob
          • Dec 2008
          • 113

Probleem siis selline. Mb tahaks cashout teha aga ei saa, kuna läheb nädal aega koodi saamisega, saadavad mu addressile aga ei jõua oodata. Tegin siis nii et deposin fulltilti ja tahtsin kohe cashout teha panka aga ütleb et unvailable.. Aga muidu ennem teinud cash oute ja pole mingeid probleeme olnud. Kas fulltilt ei luba niikiiresti teha või milles probleem? Aitähh!

Comment

• Spewmonkey
            Seina Augustaja
            • Oct 2008
            • 2293

Algselt postitas superkuul Vaata postitust
            Probleem siis selline. Mb tahaks cashout teha aga ei saa, kuna läheb nädal aega koodi saamisega, saadavad mu addressile aga ei jõua oodata. Tegin siis nii et deposin fulltilti ja tahtsin kohe cashout teha panka aga ütleb et unvailable.. Aga muidu ennem teinud cash oute ja pole mingeid probleeme olnud. Kas fulltilt ei luba niikiiresti teha või milles probleem? Aitähh!
            Moneybookersist depotud summa väärtuses peab tagasi sinna cashoutima.

Comment

• Tarmonator
              Lingiparandaja
              • Oct 2008
              • 3274

lisaks veel see väike mure, et FT's local bank transfer ei toimi eestile enam

Comment

• superkuul
                Jube Noob
                • Dec 2008
                • 113

no selge :D siis pole midagi teha

Comment

• pets222
                  Räme Fish
                  • Jan 2011
                  • 5

kuidas ma endale selle fulltiltpokeri softi tõmmata saan, kui lehele minnes ütleb, et leht on blokeeritud?

Comment

• TaistoJ
                    Grinder
                    • Aug 2010
                    • 787

Probleem selline, et tellisin kunagi ammu endale pokkeri kohvri FT'st. Mitu kuud ootasin ja lõpuks tuli postkasti Eesti Posti tollist kiri, et pean mingid maksud maksma ja muud värki.
                    "Palume edastada meie e-posti aadressile alljärgnevad dokumendid:
                    1. Kauba maksumust tõendav dokument(arve või interneti tellimuse kinnitus)
                    2................................................. ........................."

Kas kellegil on sama asja olnud vaja teha? Et mismoodi ma saan selle kohvri maksumuse tõestada?? Teen neile FTP shopist pilti : XXXXFTPs??? :D:D

Ja palju üldse selle asja tollimaksud on?

Comment

• Vandalar
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 3577

Mul küsiti näiteks 40 taalase mälupulga eest suht ulme summat ja nad väidetavalt saatsid selle tagasi. Küsiti siis midagi 400-500 eek vist. Kummaline, et kättesaamiseks peab nii palju letti laduma aga tagasi saavad küll saata, sick.

Comment

• taavi
                        Grinder
                        • Oct 2008
                        • 684

Algselt postitas pets222 Vaata postitust
                        kuidas ma endale selle fulltiltpokeri softi tõmmata saan, kui lehele minnes ütleb, et leht on blokeeritud?
                        Peaksid dns sätteid muutma..
                        (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• Cypher0
                          Pokkerihai
                          • Jan 2010
                          • 1512

Algselt postitas TaistoJ Vaata postitust
                          Probleem selline, et tellisin kunagi ammu endale pokkeri kohvri FT'st. Mitu kuud ootasin ja lõpuks tuli postkasti Eesti Posti tollist kiri, et pean mingid maksud maksma ja muud värki.

Kas kellegil on sama asja olnud vaja teha? Et mismoodi ma saan selle kohvri maksumuse tõestada?? Teen neile FTP shopist pilti : XXXXFTPs??? :D:D

Ragel oli ka sama jama miski kohvriga. Tollimaks peaks olema käibemaks pmst, ehk 20% summast, mis ise maksid. Kui sa suudad neile selgeks teha, et mitte midagi ei maksnud, peaks läbi minema küll, vähemalt Rage sai pika pusimise peale, kui õigesti mäletan.

Comment

• Rage
                            Klubi Liige
                            • Nov 2008
                            • 6853

Algselt postitas Cypher0 Vaata postitust
                            Ragel oli ka sama jama miski kohvriga. Tollimaks peaks olema käibemaks pmst, ehk 20% summast, mis ise maksid. Kui sa suudad neile selgeks teha, et mitte midagi ei maksnud, peaks läbi minema küll, vähemalt Rage sai pika pusimise peale, kui õigesti mäletan.
                            jep.. otsige mu blogist vastav post üles, seal kirjas kuidas ja mis ma tegin... lõpuks ei maksnud midagi, aga mööda linna sain küll ringi tiirutada mitu tundi ja erinevate ametkondade uksi kulutatud.

Comment

• Godspeed_EJ
                              Klubi Liige
                              • Nov 2009
                              • 3049

Algselt postitas TaistoJ Vaata postitust

Mina kirjutasin supporti, et tehku mulle arve selle kohta 20$ peale - seletasin ära miks vaja jne. Siis saatsin selle arve EMTAle ja sain oma kohvri kätte.

Comment

• taavi
                                Grinder
                                • Oct 2008
                                • 684

Algselt postitas Rage Vaata postitust
                                jep.. otsige mu blogist vastav post üles, seal kirjas kuidas ja mis ma tegin... lõpuks ei maksnud midagi, aga mööda linna sain küll ringi tiirutada mitu tundi ja erinevate ametkondade uksi kulutatud.
                                (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

.

Comment

Working...