FullTilt - probleemid ja küsimused
Collapse
X
-
-
Re: FullTilt - probleemid ja küsimused
Muidugi tuleb öelda, et MGR hit tuleb asjale, nii et 250 asemel on bonuse suurus 182,5 jneAlgselt postitas kilu6 Vaata postitusthttp://p.fulltiltpoker.com/rush-week
Rush Week (29. nov -- 5. dets)
Bronze (10 Full Tilt Points):
* Earn at least 10 Full Tilt Points per day on any four days to receive $5
* Earn at least 10 Full Tilt Points per day on all seven days to receive $10
Silver (100 Full Tilt Points):
* Earn at least 100 Full Tilt Points per day on any four days to receive $25
* Earn at least 100 Full Tilt Points per day on all seven days to receive $50
Gold (1,000 Full Tilt Points):
* Earn at least 1,000 Full Tilt Points per day on any four days to receive $125
* Earn at least 1,000 Full Tilt Points per day on all seven days to receive $250
Comment
-
Kõva sõna, FTP on siis esimene, kes ära tegi?Algselt postitas masterpuppet Vaata postitust
Keegi proovinud ka?
Huvitav, kas HEM on ka selles suunas samme teinud või jääks android hätta andmebaasiga anyway?
Comment
-
just proovisin jah, pmst veebibaasil toimiva flash junniga tegu, ehk tõesti... ei kujuta ette kuidas telefonis dns muuta, seega gg. oleks downloaditav miski junn, siis kannataks arvutisse tõmmata ja sealt telefoni lasta, aga kuna otse ftp lehelt laseb peleda, siis ei saagi jh :(
Comment
-
kas ka buddy trasnferi puhul?Algselt postitas Tigrano Vaata postitustRahad saab alati kätte, välja kandes ainult ei saa first deposiit boonust."Money doesn't make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million." <br />Arnold Schwarzenegger
Comment
-
See vist ei lähe väljakande alla, ehk keegi täpsustab veel.Algselt postitas nikitheone Vaata postitustkas ka buddy trasnferi puhul?
Comment
-
Kindel ?...Ma nagu tegin endale konto fulltilti ,ja siis tuttav kandis mulle raha peale maksin talle nagu sulas selle summa ....Ja nüüd näiteks tiriksin sealt raha välja ja paneksin uuesti peale siis saaksin first depo boonust?.Algselt postitas Marek K. Vaata postitustbuddy transferiga depoboonus ei kao
Comment
-
Sa ei saa enne välja tirida kui sisse pole tõuganud.
Kui endal pole, siis sebi kusagilt 600 taala, kanna sisse ja siis võid osa välja kanda ja jääb ikka $600 boonust ka vabastamiseks. Pole mõtet mingite väiksemate summadega boonust ära rikkuda.Last edited by ristijeesus; 25.11.10, 12:28.
Comment
-
Algselt postitas ristijeesus Vaata postitustSa ei saa enne välja tirida kui sisse pole tõuganud.
Kui endal pole, siis sebi kusagilt 600 taala, kanna sisse ja siis võid osa välja kanda ja jääb ikka $600 boonust ka vabastamiseks. Pole mõtet mingite väiksemate summadega boonust ära rikkuda.
Tõsi aga mul suht probleem raha kätte saamisega ...võtan ühte isiku kaudu selle kurss liiga jama minu jaoks et seal 600 usd välja võtta ...aga eks peab leiutama .
Comment
-
Mul selline teema ,et ei saa enda kontoga raha välja võtta fullist .
Nii aga proovin sõbra kaudu võtta ,kandsin talle summa ära tema pani kohe nagu teele ,et ehk saab kätte,aga siis tuli fullist kiri ,et võtate fullist võõrale inimesele välja raha ja kui mängida ei kavatse selle rahaga kandke tagasi XXXX kontole ....Küsimus selles et kas prooviks uuesti ja see kord mängiks ka mingi paar sada kätt sõbra kontoga enne kui kogu summa välja tõmbaks ?.
Comment
-
ise olen ka proovinud sõbra nimel raha välja võtta ja sain sama kirja. usun, et nüüd olete veel suurema tähelepanu all ja ilmselt pead ikka enda kontolt välja võtma.
Comment
-
Selles jama ongi ma ei saa enda kontolt raha kätte ja läheks 600usd first depo boonus ka raisku:S.Algselt postitas kardaanirist Vaata postitustise olen ka proovinud sõbra nimel raha välja võtta ja sain sama kirja. usun, et nüüd olete veel suurema tähelepanu all ja ilmselt pead ikka enda kontolt välja võtma.
Comment
-
mis su sõber tiris ka otse välja või mängis ka nagu peale seda selle rahaga mis kandsid talle ?Algselt postitas EestiAA Vaata postitustSelles jama ongi ma ei saa enda kontolt raha kätte ja läheks 600usd first depo boonus ka raisku:S.
Comment
Comment