Sa võrdled jumala erinevaid asju rage. Depo boonusel sa ei kuluta punkte ju. Standard poes on 1k punkti olnud väärt 5$ ajalooliselt, black cardi poes on parim boonus 4$/1k punkti eest, elektroonika tundub veel rohkem overpriced.
potato poteito.. kuidas ironmani boonuste hindadega lood on... mulle igatahes tundub, et see black cardi promo on lihtsalt võimalus vahelduseks kõrgemate limiitide tegijatel osta oma kogunenud punktide eest kallimat elektroonikat.. igapäevaste reigi grindijate jaoks ta oluline rakebacki lisa ei ole..
vot kui lumelauavarustus tuleks black cardi shopi mõistliku hinnaga.. siis ma isegi viitsiks ühe kuu metsikut voluumi ajada:-)
lol sa tegid ju eile 11k käelise sessi. BTW, palju sul avg daily on? See kuu vist sa üldse vähe mänginud ja seepärast rühkisidki rohkem?
Natuke alla 13k käeline sess oli, 10,2k base punkti teenisin sellega. 100 day average on 1,7k. Tegelikult olen see kuu päris tublisti grindinud, aga enamus ajast kulunud MTTde peale
Keegi oskab HEMis kuidagi filtreid sättida et enamvähem oma contributed rake umbkaudselt välja arvutada? Enda herneaju ei nuputa välja.
Natuke alla 13k käeline sess oli, 10,2k base punkti teenisin sellega. 100 day average on 1,7k. Tegelikult olen see kuu päris tublisti grindinud, aga enamus ajast kulunud MTTde peale
Keegi oskab HEMis kuidagi filtreid sättida et enamvähem oma contributed rake umbkaudselt välja arvutada? Enda herneaju ei nuputa välja.
HEM tõenäoliselt laseb täna uuenduse välja aga minu teada peaks seda ise saama ka kuskilt muuta.
Comment