Tundub, et nii ongi ja esmapilgul võib see tunduda jube ebaõiglasene lojaalsetele mängijatele, et NENDE vaev antakse ära mängijatele, kes FTP-s haruharva käivad. Tegelikult pikemas perspektiivis on see vägagi kasumlik, ajutiselt suunatakse regularidele kuulub raha suvalistele aga kuna suvalised suckivad ja nii deponeerivad rohkem pappi siis see raha tuleb tiiru ja suurte intressidega tagasi meie, regularide taskusse.
juba kolm inimest mu meelest on valesti aru saanud, kui palju FT poes asjad maksavad, siis teen puust ja punasest:
Starsis maksab 1FPP=$0.016 ($4K bonuse hind supernovale jne)
FullTiltis maksab 1FTP = $0,00485
1FPP= 3,3 FTP
Kuidas selle numbri sain?
1000 FTP on $5, aga no see üle hinnatud, 2p2 võib saada $3.5 kuuldavasti, lisaks rakeback hit 0.27*$5=$1.35, kokku seega 1000FTP=$3.5+$1.35=$4.85
seega 1FTP=0.00485
Mingid juhuslikult valitud võrdlused. Tehnikat eriti FT poes Eestisse (EU Electronics ja lisaks vastav linnuke country kohta poes üleval paremal) polegi - 9 asja ainult
mul oleks lisaküsimus.. kas 1000FTP jaoks on vaja sama palju raket maksta kui 1000FPP vms jaoks?
või nohh, kas see osa on ka hinna sisse arvutatud, palju sa raket pead genereerima teatud koguse punktide jaoks?
mul oleks lisaküsimus.. kas 1000FTP jaoks on vaja sama palju raket maksta kui 1000FPP vms jaoks?
või nohh, kas see osa on ka hinna sisse arvutatud, palju sa raket pead genereerima teatud koguse punktide jaoks?
ahjaa... ma omalt poolt kommenteeriks ühe asja juurde... aasta alguses ma vaatasin nii starsi kui FTP poes iPod Nano hinda, paar kuud mängisin mõlemas keskkonnas, kusjuures starsis mängin ma ca 20-40% vähem käsi kui FTP's ja sellest hoolimata sain ma iPod Nano jaoks vajalikud punktid kokku ennem starsis.. ma tegin sellest omad järeldused tehnika hinna osas@FTP
Comment