*** AMETLIK TRIOBETI TEEMA: teema suletud! Edaspidi otsi BETSAFE teemat samast alafoorumist ***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • harryahven
    Pokkerihai
    • Dec 2009
    • 1964

Re: *** Ametlik Triobeti pokkeritoa teema ***

Algselt postitas Ruben Vaata postitust
    Olen täiesti uus ning palun vabandust, kui küsimust on eelnevalt küsitud, kuid...

Kust ma saan vaadata Triobeti pokkeritoas kui palju Rake-tud käsi mul mängitud on?
    kui mõtled aprilli rake racei, siis selle 50k aprill rakeracei all obv :) kui mängid alla nl20, siis vist ei näegi, ise arvet pidadada tundub võimatu

Comment

• Ruben
      Räme Fish
      • Apr 2013
      • 3

Algselt postitas harryahven Vaata postitust
      kui mõtled aprilli rake racei, siis selle 50k aprill rakeracei all obv :) kui mängid alla nl20, siis vist ei näegi, ise arvet pidadada tundub võimatu
      Tänan vastuse eest.

Ei ma ei mõtle seda aprilli rake-võistlust.
      Näiteks tänasel SUNDAY €5000 freerollil osalemise üks pisike eeldus oli 100 raketud käe mängimine eelneva 7 päeva jooksul. (originaalis: €5000 Freeroll for all players that have raked 100 hands in the 7 days prior to start of the tournament).

Mõtlesin, et vaatan siis kuskilt järele mitu raketud kätt mul mängitud on selle nädala jooksul ja palju veel vaja mängida oleks, et kvalifitseeruda. Ei leidnud kuskilt. Läksin siis rahalauda mängima (kõige väiksemate panustega) Texas Holdem NL 0,01/0,02. Mängisin ca pool tundi ehk ning uuesti freerollile registreerida püüdes see ka õnnestus.

Rahalauas mängides all vasaksu nurgas näitab peaaegu iga käe puhul võetava rake suurust (selliste väikeste panuste ja sellest tulenevalt ka pottide suurusega lauas jääb see rake number enamasti kuskil 0,01 ja 0,10 vahele). Sellest kõigest tulenevalt eeldan, et 100 raketud kätt tähendab seda, et iga jaotus/käsi, mille puhul all vasakus nurgas olev rake number midagi näitas, mis ma selles rahalauas osalesin (kaasa arvatud kui enne floppi foldisin) läks arvesse.

Niimoodi 100 raketud kätt kokku saada ja arvestada polegi nii keeruline, aga normaalne oleks, et selliseid andmeid ikka kuskilt vaadata ka saab. Ehk. Kui ei saa, siis keegi kes täpselt teab, et ei saa võiks seda kinnitada.

Veelkord minu 2 küsimust:
      1) Kas Triobetis saab kuskilt jälgida kui palju raketud käsi sa oled mingi aja jooksul mänginud? (JAH/EI)
      2) Kui jah, siis kust?

Comment

• phenomenon
        Jube Noob
        • Nov 2011
        • 196

Kasuta kliendituge.

Comment

• AndresBurget
          Bombay Esindaja
          • Jun 2009
          • 535

Algselt postitas muruntau Vaata postitust
          Mõrvarliku reigi all pean silmas kuni €50ste SNG'de reiki, mis on oluliselt kallim kui näiteks Starsis. HU Hüper (= Trio Super turbo) SNG'de rake jääb Starsis 2% kanti, samas Trios on sama formaadi reik 5X kallim ehk 10%, ma ei kujuta ette, et neid mänge annaks Trios kasumlikult mängida. 6max ja 9max vahe on Starsi ja Trio vahel "kõigest" 2,5 korda, 10% ja 4% ringis. Ceteris paribus peaks teil rakeback jääma +80% kanti, et Starsi regular üldse kaaluks Trios kuni €50ste Super turbo SNG'de mängimist. Ka mainitud €3 reik nt €103 SNG'l Trios on 55% kallim kui Starsi vastav $1,88 $100 SNG'l. Trio 6- ja 9max Superturbod on juba alates 100stest tõesti odavamad kui Starsis, aga kuna neid toimub heal juhul paar korda päevas (ma ei näinud neid paari päeva jooksul jooksmas kordagi), siis see väga ei loe. Starsis on SNG'de põhiaction just hüperites ja ma usun, et see oleks ka microgamingule +EV nende reik mängitavale tasemele langetada.

Ja teie kodulehel olevate tingimuste ja klienditoe jutu vahel oli ka ebakõla boonuste vabastamise tingimuste suhtes. Kodulehel räägiti 15 pokkeripunktist väljakantava €1 kohta, klienditugi väitis, et on vaja 100 reigitud kätt läbi mängida. Tegin alguses kodulehe info põhjal, aga klienditoele see ei sobinud. Klienditoelt saadud 100 reigitud käe nõue tundus mulle kui SNG mängijale diskrimineeriv. Tegin siiski ära.

Nüüdseks on situatsioon lahenenud, olen enda rahad kätte saanud, aga Triosse väga tagasi ei tõmba.
          Uurin seda milles võis olla asi selle 100 reigitud jaotusega, sest sellist nõuet ei ole meil juba ammu :) Ju siin on klienditugi millegagi mööda pannud, sest see ei anna SNG/MTT mängijatele võimalust, nagu mainid.

Mis puutub SNG-de reiki (entry fee suurusesse) siis Sul on õigus ja oleme sel teemal püüdnud ka kaua "selgitustööd" teha kuid paraku on need nõuanded tihtipeale kurtidele kõravdele. Eks püüan edasi :)

Comment

• AndresBurget
            Bombay Esindaja
            • Jun 2009
            • 535

Algselt postitas Ruben Vaata postitust
            Tänan vastuse eest.

Ei ma ei mõtle seda aprilli rake-võistlust.
            Näiteks tänasel SUNDAY €5000 freerollil osalemise üks pisike eeldus oli 100 raketud käe mängimine eelneva 7 päeva jooksul. (originaalis: €5000 Freeroll for all players that have raked 100 hands in the 7 days prior to start of the tournament).

Mõtlesin, et vaatan siis kuskilt järele mitu raketud kätt mul mängitud on selle nädala jooksul ja palju veel vaja mängida oleks, et kvalifitseeruda. Ei leidnud kuskilt. Läksin siis rahalauda mängima (kõige väiksemate panustega) Texas Holdem NL 0,01/0,02. Mängisin ca pool tundi ehk ning uuesti freerollile registreerida püüdes see ka õnnestus.

Rahalauas mängides all vasaksu nurgas näitab peaaegu iga käe puhul võetava rake suurust (selliste väikeste panuste ja sellest tulenevalt ka pottide suurusega lauas jääb see rake number enamasti kuskil 0,01 ja 0,10 vahele). Sellest kõigest tulenevalt eeldan, et 100 raketud kätt tähendab seda, et iga jaotus/käsi, mille puhul all vasakus nurgas olev rake number midagi näitas, mis ma selles rahalauas osalesin (kaasa arvatud kui enne floppi foldisin) läks arvesse.

Niimoodi 100 raketud kätt kokku saada ja arvestada polegi nii keeruline, aga normaalne oleks, et selliseid andmeid ikka kuskilt vaadata ka saab. Ehk. Kui ei saa, siis keegi kes täpselt teab, et ei saa võiks seda kinnitada.

Veelkord minu 2 küsimust:
            1) Kas Triobetis saab kuskilt jälgida kui palju raketud käsi sa oled mingi aja jooksul mänginud? (JAH/EI)
            2) Kui jah, siis kust?
            1) paraku hetkel ei saa, MG ei ole seda võimalust veel valmis teinud seega soovitan tõesti uurida klienditoelt
            2) loodetavasti on see üsna pea valmis.

Comment

• Ruben
              Räme Fish
              • Apr 2013
              • 3

Algselt postitas AndresBurget Vaata postitust
              1) paraku hetkel ei saa, MG ei ole seda võimalust veel valmis teinud seega soovitan tõesti uurida klienditoelt
              Suur tänu!

Comment

• Tarq666
                Klubi Liige
                • Oct 2008
                • 814

Kuna lõppeb ära Triobeti suhtumine, nagu oleks kõik Teie kliendid idioodid?

Comment

• raidov
                  Õpihimuline Mängur
                  • Mar 2009
                  • 436

Teised MG toad on selle siis ise valmis teinud? Ladbrokesis on, Betssonis on jne, ei viitsi praegu kõiki kontrollima hakata, aga ei mäleta küll, et kusagil ei oleks rakedhandside kontrollimist.

Comment

• kjmrc
                    Pokkerihai
                    • Aug 2009
                    • 4541

Kas Triobet tüssabki oma kliente nii? Sain meilile pakkumise, kus pakuti riskivaba panustamist Meistrite liiga mängudele. Panin siis kolmese kombo. Kuna pakuti kuni 15 EUR (kaotad, saad raha tagasi) väärtuses riskivaba panust, sis panin ka 15 EUR. Kombo obv kaotas ja raha sain tagasi ainult 5 EUR.

Paluks esindajate kommentaari ja refundi.

Comment

• AndresBurget
                      Bombay Esindaja
                      • Jun 2009
                      • 535

Algselt postitas kjmrc Vaata postitust
                      Kas Triobet tüssabki oma kliente nii? Sain meilile pakkumise, kus pakuti riskivaba panustamist Meistrite liiga mängudele. Panin siis kolmese kombo. Kuna pakuti kuni 15 EUR (kaotad, saad raha tagasi) väärtuses riskivaba panust, sis panin ka 15 EUR. Kombo obv kaotas ja raha sain tagasi ainult 5 EUR.

Paluks esindajate kommentaari ja refundi.
                      ei esinda sportbooki, aga kindlasti saada kiri klienditoele ja see probleem laheneb kiirelt.

Comment

• AndresBurget
                        Bombay Esindaja
                        • Jun 2009
                        • 535

Algselt postitas raidov Vaata postitust
                        Teised MG toad on selle siis ise valmis teinud? Ladbrokesis on, Betssonis on jne, ei viitsi praegu kõiki kontrollima hakata, aga ei mäleta küll, et kusagil ei oleks rakedhandside kontrollimist.
                        minu teada ei ole pokkeritoas hetkel sellist kohta kus seda näha. Kui mulle screenshoti saadad siis usun :)

Comment

• AndresBurget
                          Bombay Esindaja
                          • Jun 2009
                          • 535

Algselt postitas Tarq666 Vaata postitust
                          Kuna lõppeb ära Triobeti suhtumine, nagu oleks kõik Teie kliendid idioodid?
                          ole hea inimene, täpsusta palun milles asi, sest mul on väga raske midagi vastata kui ei tea milles probleem. Kindlasti ei suhtu mina ühtegi klienti niimoodi, sest minu jaoks ei ole vahet rahakoti raskusel või mis iganes muul "näitajal" - inimesi, kes soovivad mingi probleemi lahendada püüan alati aidata.

Comment

• redddman10
                            Grinder
                            • Aug 2010
                            • 703

[QUOTE=kjmrc;517787]Kas Triobet tüssabki oma kliente nii? Sain meilile pakkumise, kus pakuti riskivaba panustamist Meistrite liiga mängudele. Panin siis kolmese kombo. Kuna pakuti kuni 15 EUR (kaotad, saad raha tagasi) väärtuses riskivaba panust, sis panin ka 15 EUR. Kombo obv kaotas ja raha sain tagasi ainult 5 EUR.

Paluks esindajate kommentaari ja refundi.[/QUOTE
                            sain ka selle pakkumise.mul ei töötanud boonuskoodki, mis saadeti:D täielik fail ikka see tuba

Comment

• kjmrc
                              Pokkerihai
                              • Aug 2009
                              • 4541

Kõiki neid reklaame ja asju vaadata, siis tundub jah, et tegu on väga soliidse toaga. Kuigi alatihti on minul mingi jama ja tundub, et ma pole ainuke :)

Comment

• Tarq666
                                Klubi Liige
                                • Oct 2008
                                • 814

ole hea inimene, täpsusta palun milles asi, sest mul on väga raske midagi vastata kui ei tea milles probleem. Kindlasti ei suhtu mina ühtegi klienti niimoodi, sest minu jaoks ei ole vahet rahakoti raskusel või mis iganes muul "näitajal" - inimesi, kes soovivad mingi probleemi lahendada püüan alati aidata.
                                Ma ei tõmbleks, kui see oleks esimene kord, aga teil on kombeks saanud taolisi kliendi lollitamisi regulaarselt teha (paar korda aastas). Siiamaani pole mulle raha tagastatud. Loodetavasti saab see probleem kiiremini lahendatud.

Ning palun lõpetage see fucking valetamine: alaa "oh äkki klient reegleid ei lugenud ja saab ikkagi kuidagi moodi teda veenda, et tema on süüdi" "oh shit, ta luges reegleid ja ähvardab teavitada kõiki teisi meie kliente triobeti ebakompetensest ja valelikusest. Nüüd tuleb talle raha ikka tagasi maksta." "Nii, sai talle öeldud, et raha tagastatakse, aga kuna, hmm, kes krt seda teab, vb mitte kunagi, peaasi, et ta ennast vaos hoiaks ja meie mainet ei rikuks".

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
                                Last edited by Tarq666; 14.04.13, 03:38.

Comment

Working...