*** AMETLIK POKERSTARSI TEEMA: Probleemid ja Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • supernova66666
    Grinder
    • Nov 2012
    • 732

Re: *** PokerStars.ee | Küsimused, probleemid siia - vastamas ka klienditeenindus ***

Selge tänks. Seda punkti supernova elite taseme hoidmiseks ma ei teadnudki

Mis puutub mängijasse K300C > antud mängijat minu andmebaasis ei leidugi. Seega ei ole ma temaga isegi samas lauas istunud. Ega midagi karta ei olegi, lihtsalt huvitav juhtum. Proovisin ka sharkest ja OPR seda kasutajat leida > ka need andmebaasid ei näita mittemidagi.

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Re: *** PokerStars.ee | Küsimused, probleemid siia - vastamas ka klienditeenindus ***

Algselt postitas supernova66666 Vaata postitust
      Selge tänks. Seda punkti supernova elite taseme hoidmiseks ma ei teadnudki

Mis puutub mängijasse K300C > antud mängijat minu andmebaasis ei leidugi. Seega ei ole ma temaga isegi samas lauas istunud. Ega midagi karta ei olegi, lihtsalt huvitav juhtum. Proovisin ka sharkest ja OPR seda kasutajat leida > ka need andmebaasid ei näita mittemidagi.
      Ka supernoval on samasugune nõue. Kuni 28. veebruarini oled supernova ja seda laiendatakse kuu kaupa, kui kogud 6500 punni kuus ning ei jäta vahele rohkem kui kahte kuud.

Comment

• Provoker
        Pokkerihai
        • Jan 2009
        • 3067

siis kehtib aasta otsa kui jaanuaris nolifed ühe kuuga SNE ära.

Comment

• supernova66666
          Grinder
          • Nov 2012
          • 732

Proovides teha cashouti, sain errori, et mind seostatakse mingi kontoga " 'K300C' ning meilipeal ootab mind teade.

Läksin meili lugema ja kiri järgmine
          Deposiidi ja raha väljavõtu tehingud on hetkel Teie kontol peatatud, sest panime tähele, et Teie konto on seotud mängijaga, kellega meil on lahendamata küsimusi.

Selleks, et olukord lahendada, palume Teil selgitada enda seotust PokerStarsi mängijaga 'K300C'.

Täielik WTF. Minu arvutist kust ma mängin, ei ole elusees mitte keegi peale minu enda Starsi sisse loginud. Antud kasutajanimi on mulle täiesti võõras. Üpris müstika. Ei midagi hullu ma loodan, küll see asi kiirelt korda aetakse, aga lihtsalt kirjutan.

Olen alati Starsi supporti kiitnud kiire tegutsemise ja asjalike vastuste eest. Seekord olen väga pettunud. Endiselt pole mu kontol sisse ja väljamaksed avatud ja rahasi liigutada ei saa. Kui uurisin Starsist kaugel asi on, öeldi et asja uuritakse ning ei oska öelda kaua läheb.

Ma olen 100% kindel, et mul ei ole antud kasutajaga seost.
          Endiselt ma ei karda, et mingi seos leitakse, aga lihtsalt nõme et juba pool nädalat on väljamaksed külmutatud.

Comment

• Vandalar
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 3577

Kindel, et Stars mingit segregatsiooni ei kasuta või ongi laudu nii väheks jäänud lihtsalt?

Comment

• VisaHing
              mees nagu orkester
              • Dec 2009
              • 6718

Algselt postitas Vandalar Vaata postitust
              Kindel, et Stars mingit segregatsiooni ei kasuta või ongi laudu nii väheks jäänud lihtsalt?
              Kindlasti kasutab. Kuna Starsis on 99% regulare, kes omavahel break even lasevad, siis ma kardan, et sa jäid sinna 1% ehk siis kaotavte fishde groupi. Ametlikku uudist veel pole aga jutud käivad, et enne sinna 99% sisse ei saa kui break-even mängikajs ei saa, seda tuleb siis tõestada 10000 handi jooksul fixed-limit 5 cardis 1 tabeldads.

Järgmise raundi popsutame sinu eest.

Comment

• Vandalar
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 3577

Ma biidin sind ja enamusi teisi "regulare" nii, et sitta pritsib.

Comment

• estdonk
                  Õpihimuline Mängur
                  • Sep 2011
                  • 450

Tundub et mängijaid on vähemaks küll jäänud. Varem oli 100 000 ikka meie aja järgi lõunaks online, nüüd kuu-kaks on umbes 70 000 kandis. Samas pole ühtegi turniirisarja või promo ka jooksmas. Mine sa võta kinni...

Comment

• Strawberry
                    Varasemalt kasutaja "romeo"
                    • Aug 2012
                    • 1229

Hetkel on üldtrafficus lowtime, aga see vist on igal aasta suvel niimoodi.

Comment

• supernova66666
                      Grinder
                      • Nov 2012
                      • 732

Olen alati Starsi supporti kiitnud kiire tegutsemise ja asjalike vastuste eest. Seekord olen väga pettunud. Endiselt pole mu kontol sisse ja väljamaksed avatud ja rahasi liigutada ei saa. Kui uurisin Starsist kaugel asi on, öeldi et asja uuritakse ning ei oska öelda kaua läheb.

Ma olen 100% kindel, et mul ei ole antud kasutajaga seost.
                      Endiselt ma ei karda, et mingi seos leitakse, aga lihtsalt nõme et juba pool nädalat on väljamaksed külmutatud.
                      Endiselt pole asja korda aetud! Minu kirjadele kus küsin wtf teil toimub, vastatakse palun kannatust, tegeleme situatsiooniga võimalikult kiiresti.

Comment

• Murdock
                        Grinder
                        • Jun 2010
                        • 690

Kas võõrakonto pealt starsi depomine on lubatud? ntx sõbra,ema,vanaema?
                        (cashoudid peavad tulema isiklikule kontole,seda tean)

Comment

• supernova66666
                          Grinder
                          • Nov 2012
                          • 732

Algselt postitas Murdock Vaata postitust
                          Kas võõrakonto pealt starsi depomine on lubatud? ntx sõbra,ema,vanaema?
                          (cashoudid peavad tulema isiklikule kontole,seda tean)
                          Tegelikult ei ole lubatud, aga töötavad siiski ja raha saab kätte ka. Vähemalt väiksemate summade puhul pole trianglit korraldama hakkatud.

Comment

• variatsioon
                            Pokkeritark
                            • Nov 2008
                            • 5849

ei connecti starsi ära.
                            mis jama on?
                            e: töötab
                            Last edited by variatsioon; 24.04.13, 08:08.

Comment

• Viiidrik
                              Jube Noob
                              • Dec 2009
                              • 128

Keegi on ka tähelepannud, et zoomis kui näitab et ntx mängijaid on hetkel 250, siis reaalselt kõrval nimekirjas on pmt poolevähem inimesi?

Comment

• valgelendur
                                Jube Noob
                                • Oct 2012
                                • 121

Algselt postitas Viiidrik Vaata postitust
                                Keegi on ka tähelepannud, et zoomis kui näitab et ntx mängijaid on hetkel 250, siis reaalselt kõrval nimekirjas on pmt poolevähem inimesi?
                                250 loeb ka neid kellel mitu entryt, saad kuni 4 lauda, loeb siis ka et neli inimest

Comment

Working...