*** AMETLIK POKERSTARSI TEEMA: Probleemid ja Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • jasssass
    Vana Tegija
    • Sep 2010
    • 1200

Re: *** PokerStars.ee | Küsimused, probleemid siia - vastamas ka klienditeenindus ***

Keegi cap limit-it mängib starsis? mul 50 000 kätt jookseb 35 buy in alla ev, natuke palju nagu..... nl 100, suht ebareaalne tundub kui iga flip võidetakse ja top paar crackitakse, mäng peaks suht A game olema, isegi PTR näitab grader A-d :S
    kergelt ajab s.ita keema selline jooks....

Comment

• Kloonike
      Grinder
      • Nov 2008
      • 898

Re: *** PokerStars.ee | Küsimused, probleemid siia - vastamas ka klienditeenindus ***

Algselt postitas Kotkas1000 Vaata postitust
      Tegin cashoudi ja see lükati tagasi. Tahetakse, et esitaks neile foto oma dokumendist ja arvest, mis tõestab mu elukohta. Kuna mul ühtegi paberarvet ei tule postkasti, siis küsin, kuidas olete oma probleemi lahendanud? Kas selline asi läheb läbi, kui prindid e-arve välja, teen pildi sellest ja saadan pildi supporti? Sobib ka panga väljavõte, kus on aadress peal, aga esialgu ei viitsi panka küll kolistada. Lisaks maksab see teenus mingid eurod pangas :P

Üldse on imelik see, et 2 asstat olen teinu pidevalt cashoute ja ühtegi küsimust ei ole siiani esitatud. Lisaks olen saatnud pildi dokumendist juba siis, kui pokerstars sai eesti lisentsi.
      Pakun, et läheb läbi kui arve välja prindid ja sellest pildi teed. Igaks juhuks ma seda neile ei mainiks, kuid erilist vahet ju ei ole, kas prindid ise oma üüriarve või prindib keegi teine ja paneb ta siis sulle postkasti (vaata ainult, et su arvel nimi ja aadress peal oleks). Stars suht mõistlik, algul ei võtnud minu arvet vastu, sest oli perekonna liikme nimel, kuid peale väikest e-maili oli asi lahendatud.

Comment

• vapsik
        Klubi Liige
        • Apr 2009
        • 5462

Tegin cashoudi ja see lükati tagasi. Tahetakse, et esitaks neile foto oma dokumendist ja arvest, mis tõestab mu elukohta. Kuna mul ühtegi paberarvet ei tule postkasti, siis küsin, kuidas olete oma probleemi lahendanud? Kas selline asi läheb läbi, kui prindid e-arve välja, teen pildi sellest ja saadan pildi supporti? Sobib ka panga väljavõte, kus on aadress peal, aga esialgu ei viitsi panka küll kolistada. Lisaks maksab see teenus mingid eurod pangas :P

Üldse on imelik see, et 2 asstat olen teinu pidevalt cashoute ja ühtegi küsimust ei ole siiani esitatud. Lisaks olen saatnud pildi dokumendist juba siis, kui pokerstars sai eesti lisentsi.
        Mul peale BFi oli sama olukord. Pangast võetud kontoväljavõttega sai asja ilusti korda.

Comment

• Rando
          Õpihimuline Mängur
          • Jan 2010
          • 316

Kas hetkel oleks mõtekas oma rahad starsi saata`? Micro limiiti just.

Comment

• leits
            Hundinui
            • Apr 2009
            • 9562

NL25 on ja jääb fishi paradiisiks igaveseks, seega jah

Comment

• kardaanirist
              Pokkerihai
              • Nov 2009
              • 3675

Algselt postitas jasssass Vaata postitust
              mäng peaks suht A game olema, isegi PTR näitab grader A-d :S
              einoh kui PTR näitab A+ ja ikka ei võida, siis rigged.

Comment

• sadptr
                Julm Donk
                • May 2011
                • 64

Mul piisas ka nt ONOFF arvest mingile asjale (ei mäleta isegi hinda, vist polnud kallis asi), kus oli peal nimi ja adre, niisiis - patareisid ostma ONOFF'i

Comment

• VisaHing
                  mees nagu orkester
                  • Dec 2009
                  • 6718

Algselt postitas jasssass Vaata postitust
                  Keegi cap limit-it mängib starsis? mul 50 000 kätt jookseb 35 buy in alla ev, natuke palju nagu..... nl 100, suht ebareaalne tundub kui iga flip võidetakse ja top paar crackitakse, mäng peaks suht A game olema, isegi PTR näitab grader A-d :S
                  kergelt ajab s.ita keema selline jooks....
                  Kui enamjaolt saad raha sisse in good, siis mai muretseks :)

Comment

• Priidix
                    240h kuus mängib, ülejäänud aja otsib .gife
                    • Jun 2009
                    • 2839

Nonii Stars, mis boonust meil oodata on? :)

Comment

• janek174
                      Vana Tegija
                      • Mar 2009
                      • 1078

Algselt postitas Priidix Vaata postitust
                      Nonii Stars, mis boonust meil oodata on? :)
                      Huvitaks ennastki. Teaks cashouti teha. Ja üldse küsiks, miks krdi pärast need starsi boonused kõik DEPOSIIT boonused peavad olema. Kas ei võiks niisama mingi reigi maksmise vms. kriteeriumi järgi käia (kasvõi mõnigi vahepeal)? Fish teeb oma deposiidi ju anyway.

Comment

• k2snakalle
                        Pokkerihai
                        • Dec 2008
                        • 2545

Algselt postitas janek174 Vaata postitust
                        Huvitaks ennastki. Teaks cashouti teha. Ja üldse küsiks, miks krdi pärast need starsi boonused kõik DEPOSIIT boonused peavad olema. Kas ei võiks niisama mingi reigi maksmise vms. kriteeriumi järgi käia (kasvõi mõnigi vahepeal)? Fish teeb oma deposiidi ju anyway.
                        lol, väga hea et deposiit boonused on. Seda rohkem teevad fishid deposiite ja seda rohkem mängivad, seega seda rohkem $$$ meile :)

Comment

• janek174
                          Vana Tegija
                          • Mar 2009
                          • 1078

Algselt postitas k2snakalle Vaata postitust
                          lol, väga hea et deposiit boonused on. Seda rohkem teevad fishid deposiite ja seda rohkem mängivad, seega seda rohkem $$$ meile :)
                          KAs mõni võitev reg on nõus ütlema, et tänu mõnele reload boonusele on nüüd tase nii fishiseks läinud, et annab winratele erilise boosti?

Ok, see selleks. Pigem tahtsin ma oma postiga seda öelda, et neid, kes tegelikult starsile raha genereerivad (ehk siis BE rakebackprod, keda, tunnistame ausalt, on starsis ikka ülisuur protsent) on jäetud ikka üsna tahaplaanile. Ise pole ühestki boonusest sel aastal erilist osa saanud, sest pole mingit tahtmist ja vajadust (reeglina ka võimalust) lihtsalt deponeerida starsi mingit summat, kui vajalik roll on niigi olemas. Sellest selle kuu 10x vip boonusest polnud näiteks supernovale mingit tolku. Saan aru küll, et sellised mängijad teevad oma töö niigi ära ja neid motiveerida pole suurt mõtet, aga äkki siiski võiks...

Comment

• lenC
                            Administraator
                            • Oct 2008
                            • 6440

KAs mõni võitev reg on nõus ütlema, et tänu mõnele reload boonusele on nüüd tase nii fishiseks läinud, et annab winratele erilise boosti?
                            Jah, ma olen seda korduvalt märganud. Kui siin midagi kobiseda/soovitada, siis ütleks, et need boonused on piisav põhjus saata inimestele e-maile või mingil muul moel neid paremini teavitada. Fishe ei saa kunagi liiga palju olla.
                            Ok, see selleks. Pigem tahtsin ma oma postiga seda öelda, et neid, kes tegelikult starsile raha genereerivad (ehk siis BE rakebackprod, keda, tunnistame ausalt, on starsis ikka ülisuur protsent) on jäetud ikka üsna tahaplaanile.
                            Kui jätta kõrvale see väike detail, et kogu nende rakebacksüsteem on selliste mängijate jaoks tehtud, siis masstablereid võiks veel rahuldada milestone käte boonused, mis peaks neile kindlasti paremad olema kui reload boonused.

Comment

• siga
                              FPP Pro
                              • Dec 2010
                              • 251

Mileston hand võiks hakata olema koguaeg ja ma ei tahaks mingeid reload boonuseid enam.

Comment

• pastilaa
                                kuum poiss
                                • Apr 2009
                                • 7518

BE RB prod ongi Starsi FR kõige suurem õudus ja mängude p**sekeerajad. Hõlmab nii SSS mehi kui miinuses SNE mehi...

Comment

Working...