Re: *** PokerStars - Küsimused, Probleemid siia ***
Krt, pask, et SS'idele töökohad alles jäetakse siiski. Aga peab lootma, et regular laudu on ikka piisavalt ja minu fishiseid laudu nad enam ära ei riku!
Ega esmapilgul asi üdini positiivne ei tundu - kuni on võimalus edasi 20bb lasta, siis neid s***u laudu ka mehiselt tehakse edasi SS poolt. Mida rohkem neid, seda suurem tõenäosus, et ka juhuslik vend sinna istuma satub. Kahjuks probleem vaid poolenisti kõrvaldatud (ei pea ise nendega maid jagama).
Ega esmapilgul asi üdini positiivne ei tundu - kuni on võimalus edasi 20bb lasta, siis neid s***u laudu ka mehiselt tehakse edasi SS poolt. Mida rohkem neid, seda suurem tõenäosus, et ka juhuslik vend sinna istuma satub. Kahjuks probleem vaid poolenisti kõrvaldatud (ei pea ise nendega maid jagama).
Nõus, et see mingi "FUCKYEAAA" olukord ei ole, aga ikkagi parem kui enne. Mulle meeldiks kui nüüd regid hakkaksid ante laudu alustama 50bb min asemel, siis hoiab bumhunteritest nitregid eemal.
30 minti ratholimisaega juurde ja suurem default BI on ka awesome.
kas mul on õigus, et 200BB stäkkidega muutub madala pocketiga PF 3beti callimine tihti kasumlikuks? Samuti läheb PF range loosemaks, igasugused connectorid on rohkem hinnas? Ehk vajavad Pokkeriprod edaspidi 3 erinevat ranka tabelit, short, default ja deep lauad :D
E: Muidugi deepstäkki tabeli järgi enam ei lase, postflop määrab liiga palju
kas mul on õigus, et 200BB stäkkidega muutub madala pocketiga PF 3beti callimine tihti kasumlikuks? Samuti läheb PF range loosemaks, igasugused connectorid on rohkem hinnas? Ehk vajavad Pokkeriprod edaspidi 3 erinevat ranka tabelit, short, default ja deep lauad :D
Nujah, seal 250bb deep mängus muutub asi siis nagu HSP'ks, tuleb igast crappi igast suunast mängida :) Seega fishid hakkavad seal hoopis võitvateks mängijateks :D
Siin ei ole vaja enam tabelit vaid sügavamaid teadmisi nii pot kui ka implied oddsided.
Krt, pask, et SS'idele töökohad alles jäetakse siiski. Aga peab lootma, et regular laudu on ikka piisavalt ja minu fishiseid laudu nad enam ära ei riku!
Arvad, et kui 2 fishi lauas mängivad 4 shortie pushbotiga, siis nad naudivad seda?
Fishid tahavad floppe/turne rivereid näha/bluffida/callida/võita suuri potte/kättemaksta. Shortie laudadel .... kui palju nad sellest teha saavad? Väga suure tõenäosusega fishid ülikiirelt tüdinevad pushbottidest ja liiguvad shortie lauast minema. Ja kui ei liigugi, siis pole mul sullega mingeid probleeme. 20-100 oli lihtsalt ülikehv struktuur.
Selline jama et lasin uue windowsi peale ja t6mbasin uue pokerstarsi kliendi ja sisse logides ei ole enam kassat ja ei saa m2ngida rahalaudu.Keegi oskab midagi 6elda?
Selline jama et lasin uue windowsi peale ja t6mbasin uue pokerstarsi kliendi ja sisse logides ei ole enam kassat ja ei saa m2ngida rahalaudu.Keegi oskab midagi 6elda?
Kindel, et sa pokerstars.net aadressilt ei tõmmanud klienti? seal on playmoney, cashieri pole.
.com aadressilt tõmba.
Comment