millisesse kalkulaatorisse,mina leidsin sebi kodukalt ainult laenuinterssi ja autoliisingu jne kalkulaatorid:S ibani kohta ei olnud seal midagi või ma olen lihtsalt pime:S
Aga äkki keegi teab mingeid uudiseid kas HEM peab uue versiooni väljalaskma või PS teeb miskit veel?
Saaks juba HEM'i vendadega nii heaks sõbraks, et nad meelega ei uuendaks HEM'i näiteks kaks kuud ning siis miski megasuure pundiga grindime jubedalt. 50% kasumist HEM'i vendadele, 50% kasumist meile.
Point siis selles, et tõesti ilma HEM'ita ei saa enam üldse mängida? You all suck :)
blat starsi lauad nii krdi nitised peale uuendusi, ei saa rsk regulaarselt ka bumhuntida. istun nittidega. krdi fishid vist SS laudades
Nii ta on, bumhuntimine on väga raskeks tehtud. Enamus fishid istuvad 20-50bb laudades. Aga nendes laudades on asi ikka väga mõttetu, 3-4 40+bb stacki ja ylejäänud on 20bb shortstackerid. Andis kohe tänasele päevale tunda ka, kerge miinus tuli.
Täna (kolmapäeval) oli fishidest siis suur põud, loodan et asi siiski ainult selles et tegu oli kolmapäevaga.
Re: *** PokerStars - Küsimused, Probleemid siia ***
fishe on kõigis laudades eile leitsin 250bb laudades fishid ja nad olid lahked. Ja kui fishe ei võida st leia siis biidi regulare ajapikku peaks teadma mida nad teevad väiksed võidud teevad päris mitu BI lõpuks
EDIT: Enamus rege kes PS lasevad nl25-n100 peaks teisi juba tundma ja pole päris tuhmad kriidid seega nussige kõik läbi raha ei tule ainult fishi AI vaid ka väikestest pottidest mis võtate regidelt
fishe on kõigis laudades eile leitsin 250bb laudades fishid ja nad olid lahked. Ja kui fishe ei võida st leia siis biidi regulare ajapikku peaks teadma mida nad teevad väiksed võidud teevad päris mitu BI lõpuks
EDIT: Enamus rege kes PS lasevad nl25-n100 peaks teisi juba tundma ja pole päris tuhmad kriidid seega nussige kõik läbi raha ei tule ainult fishi AI vaid ka väikestest pottidest mis võtate regidelt
Jep olen sinuga nõus. AINULT väikesed potid regidelt. Kui regi tahab ikka stacki mängu panna siis seal on nuts või sellele väga lähedane asi. Minu kogemus siiani on näidanud et regide vastu käib yks coolerite vahetamine, mast yle masti, set over set, full house over full house, riverisse tuleb kaart mis annab yhele rea ja teisele masti jne jne.
Usun, et nüüd hakkab ka PS-is regularide poolt igasuguseid imemoove nägema. Täna hommikul hakkasin mängima (esimest korda siis peale uuendust) ja mida ma nägin..häid laudu on palju raskem leida kui varem, enamus on nitiringid ja oi kus sai regularidelt standard preflop+flop actioniga raha ära võetud. Kuigi jah, mõni üksik käsi jõudis riverini ja mõne oma ülemõeldud lolli mooviga jooksin BE
Vara veel järeldusi teha, aga NL-25 paistab jah üsna pekkis olema hetkel ja kardan, et enam eriline kullaauk pole. Samas 2 kerge sessi põhjal oli see rõõmustav, et NL-50 lauad olid isegi mõnevõrra paremad kui varem.
Minuarust väga suurt muutust ei näe, lihtsalt need kes vb 20+ lauda korraga mängivad neil pole enam nii suurt valikut koguaeg aga 10-12 annnab ilusti sama rada pidi minna :)
Küll asjad paika loksuvad. NL10 oli ka ikka SS päralt sest pooled istusid 2$ stackiga lauas ja lasid nitti. SS vendadele on see suurim muutus - vastas ei ole enam deepstackid vaid samasuguses SS tüübid. Küll suur osa neist varsti otsustavad kas lähevad limiidivõrra allapoole standard stackiga mängima või kolivad samas limiidis standard laudadesse.
Vara veel järeldusi teha, aga NL-25 paistab jah üsna pekkis olema hetkel ja kardan, et enam eriline kullaauk pole. Samas 2 kerge sessi põhjal oli see rõõmustav, et NL-50 lauad olid isegi mõnevõrra paremad kui varem.
Minu on see süsteem küll igatahes BE mängijast kaotavaks mängijaks teinud. Vähemalt esialgu tundub nii, aga eks vaatab mis saab. Ei meeldi mulle see süsteem igatahes üldse
Comment