*** AMETLIK POKERSTARSI TEEMA: Probleemid ja Küsimused ***
Collapse
X
-
Re: *** PokerStars - Küsimused, Probleemid siia ***
Algselt postitas raidov Vaata postitustwtf @ inward ja no_limit :s
Aga see pusa on küll ebareaalselt väike suuruse kohta, tellisin ühele sõbrale selle XXLi ja see oli talle väga väike. Minu arust oli seal toote kirjelduses ka, et toote suurused on natuke paigast ära et võtke suurem, sellepärast saigi XXL võetud... XL särk tunduvalt suurem..
Misasja oota ? :D
Comment
-
Tableninja eest küsitakse $60, samas minu meelest saab kõik asjad ka tasuta scriptidega edukalt tehtud. Aga nohhh.. eks mugavus maksabAlgselt postitas kollane Vaata postitust
Comment
-
obv saab sama programmi endale ise kirjutada aga eks see nõuab parajalt skilli.Algselt postitas levis Vaata postitustTableninja eest küsitakse $60, samas minu meelest saab kõik asjad ka tasuta scriptidega edukalt tehtud. Aga nohhh.. eks mugavus maksab
Comment
-
Miks ise kui scriptid on tasuta saadaval.Algselt postitas variatsioon Vaata postitustobv saab sama programmi endale ise kirjutada aga eks see nõuab parajalt skilli.
Comment
-
need sciptid ei võimalda kõike TN lisasi.Algselt postitas levis Vaata postitustMiks ise kui scriptid on tasuta saadaval.
Comment
-
häid asju pole kunagi tasuta jagatudAlgselt postitas levis Vaata postitustTableninja eest küsitakse $60, samas minu meelest saab kõik asjad ka tasuta scriptidega edukalt tehtud. Aga nohhh.. eks mugavus maksab

raiped kallimaks teinud selle
Comment
-
Viimane võimalus osaleda Delfi tasuta pokkeriturniiril!
Pühapäeval, 28. veebruaril kell 19.00 toimub PokerStarsi online-keskkonnas eesti pokkerimängijate tasuta turniiride sarja Delfi Snowfest Freeroll viimane osavõistlus, mille parimad võidavad kopsakaid auhindu.
Loe edasi ›››
Comment
-
Tuhnisin VIP donkamentide all ja EPT snowfestile on 15k FPP satelliit homme kell 21.00 Eesti aja järgi, millele on 1 pkg added. Praeguse seisuga 1 registreerunu. 3k FPP alamsatelliit toimub ka kell 19.00.
Comment
-
M suurus läheb vist ainult nukule selga.Sain ka XL-i kätte no tõesti on väike.Algselt postitas Oliverk Vaata postitustMa tellisin targa peaga M suuruse. Suht kitsas oli aga väga hull ei olnudki
Comment
-
Mul on Starsis konto oma nimel ja olen piisavalt vana ka jne, aga pangakontod on kinni. Seni pole teinud ühtegi sissemakset, ainult buddy trasferiga pappi saanud. Aga tahaks teha sissemakse, et first deposit boonust saada. Mis võimalused mul selleks on?
Comment
-
mis piletit seal vaja on, et osaleda?Algselt postitas vapsik Vaata postitustPaganama kuu lõpu freekas täna.
Comment
-
Mis 30 000 freekas või.Tolle panen täna kinniAlgselt postitas vapsik Vaata postitustPaganama kuu lõpu freekas täna.
Comment
Comment