Re: *** PokerStars - Küsimused, Probleemid siia ***
Mis puudu jääb hetkel? Mul endal muidu TN trial 20pv pärast läbi saamas (algsele 30pv trialile keevitati TN poolt veel 40pv otsa) ja muidu ostuplaan. Aga kui tõesti saab sama tehtud siis super. Mängin xpadderi ja gamepadi abil lisaks TN´le.
Mul isiklikult olid nende AHK (peale move.ahk mida siiani kasutan) skriptidega pidevad jamad / peale starsi update`i aegajalt crashisid, osade interface oli pidevalt bugine - tekstid ei olnud loetavad jne. Võis olla mingi minu kala.
Algselt postitas alaska
Mul hangub pokerstarsi proge täielikult, kui proovin mingit lauda avada või kui olen ennast turnale registreerinud. Umbes 3 minuti pärast avab laua, aga midagi hiirega teha ei saa. Samuti hangub proge siis, kui ta sulgeda. Supportile saatsin eile juba kirja, lubasid technical teamile edastada. On kellelgi sarnast jama olnud ja kuidas lahenes?
Hello
Thank you for your email and for allowing us to be of assistance.
The issue you are having is due to the way the new Notes.XML handles
foreign/special characters in both player names and notes. Our programming
team is aware of this and are currently working on a fix to be released in a
future update.
We apologize for any inconvenience caused and thank you for choosing PokerStars.
Ei? Kas nii ei olnud, et kannad raha Starsi ja pead 25% boonuse VPPdega lahti mängima? Lahtimängimise ajal cashouti ei tohi teha. Loogiliselt ei oleks sel boonusel ju mingit mõtet Starsi jaoks, kui ma kannan sinna 600$ täna sisse, saan 150$ selleeest boonuse ja homme teen cashoudi?
(Sry - ei saa ise hetkel Starsi lehele ligi, et reegleid uuesti lugeda)
ONgi siis nii, et kannan 600$ näiteks krediitkaardiga sisse, boonuse lahtimängimine hakkab pihta VPPdes ja võin oma 500$ homme välja kanda? Ja ikka boonuse 25% saan kätte kui lahti mängin???
grrrrrrrrrrrrrrr inimesed....seda nämmutatakse siin iga reloadi ajal.
enne relaodi ei tohi sa teha cashouti kui on juba reload periood. kui oled teinud deposiidi mis sulle on andnud boonuse, siis tee cashoute palju tahad. kasvõi kogu rolli.
ahjaa...48h muidugi ei saa...aga see on alati nii.
Comment