*** AMETLIK POKERSTARSI TEEMA: Probleemid ja Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Fabulous
    Pokkerihai
    • Jan 2010
    • 2674

Re: *** PokerStars - Küsimused, Probleemid siia ***

Algselt postitas Vapsik
    Oota ikka veel. Erinevate osakondade vastustega lähebki kõvasti kauem aega ning ma varuks kannatust, sest sealt võib vastus paar päeva hiljem tulla. Loomulikult loeb ka, see milline probleem on ja milline osakond vastab. Endal on nende poega kogemusi ja sealt tuli vastus alles kuskil 5 päeva hiljem.
    Mul "külmutati" kasutaja ära, kuna nad tahtsid ikka kindlad olla kas ma 18 täis olen. Saatsin ilusti neile selge pildi oma passist ja siis tuli vastus stiilis: "Your request has been sent to the department in charge of these situations. We will contact you promptly". Loomulikult ma teadsin, et see on mingi auto-reply ja vaevalt nad minuga koheselt ( lähtudes sõnast promptly ) ühendust võtavad. Siiski lootsin, et kasutaja saan lukust lahti lähimate tundide jooksul. Nüüd vähemalt tean oodata.

Comment

• makz
      Õpihimuline Mängur
      • Aug 2009
      • 428

Fakk stars paneb ikka eriti kelbast viimasel ajal. Eile hakkasin deposiiti tegema, et boonust lahti mängida ja siis tuli välja, et nii minu kui ka tüdruku cashier toimingud on ära külmutatud.

Selline kiri tuli mu postkasti siis:

Hello makz18,

Deposit and Cashout Transactions are currently disabled in your account as it has come to our attention that your account is associated with a player with whom we have an outstanding issue.

In order to assist you in clearing your account, we kindly request an explanation of your association to 'Stendo74'.

It is standard procedure to request an explanation when this type of situation occurs. Since we have to make sure that you are not the same person as the above player, we would like to ask you to email or fax us a clear photocopy of your driver's license, front and back, or other government issued photo ID.

ja blaa blaa blaa...

Mul ei ole õrna aimu ka kes see krdi "Stendo74" on, igatahes saatsin neile ühe kurjustava sisuga e-maili, koos pildiga dokist ja täna hommikuks oli asi normis jälle. Kõige rohkem ajabki tilti see, et nad alles siis teavitasid mind sellest probleemist kui ma deposit nuppu vajutasin. Deem, vbla mul oleks olnud vaja kiiresti raha välja võtta vms. ja siis tuleb mingi selline jama. Ja ma ei saa üleüldse aru kuidas nad saavad mind seostada mängijaga, kellega ma ple elusees isegi ühes lauas viibinud

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas Svenza
        Tee FPP satikaid sunday millile. Tasub ära, tegelt ka. Tase olematu, hea value FPP-dele
        Level w? Ta ise ju ka mikrolimiidi mängija ja kahtlen, et ta oskused enamus mängijatest paremad on. Isegi kogenud mängijatel juba rahadesse jõudmine sellisel suurel turniil nõuab väga palju õnne.

Mina ei vahetakse Sunday Milli pileti vastu - ostaks kasvõi enne $50 boonuseid.

Comment

• lenC
          Administraator
          • Oct 2008
          • 6440

Algselt postitas ranka
          Level w? Ta ise ju ka mikrolimiidi mängija ja kahtlen, et ta oskused enamus mängijatest paremad on. Isegi kogenud mängijatel juba rahadesse jõudmine sellisel suurel turniil nõuab väga palju õnne.

Mina ei vahetakse Sunday Milli pileti vastu - ostaks kasvõi enne $50 boonuseid.
          satikate võidud saad rahaks ju teha(kellegagi T$ ja $ trade)

Comment

• ranka
            Miljon Põhjust Kodus Olla
            • Sep 2008
            • 36444

My bad. Lugesin, et sunday millile sisse osta ja svenza rääkis hoopis satikatest...

Comment

• lenC
              Administraator
              • Oct 2008
              • 6440

Taasver enne mainis, et Sunday milli piletit ostes saad FPP eest $0.0159 dollarit, see on see mida ranka mõtles, ehk täpselt selle summa saavad siiski sunday milli 0% roiga mängivad inimesed, paremad saavad parema kursi ja halvemad kehvema. 2NL mängijal ma ei näe tõesti pointi seda osta, mina omal ajal grindisin neid 1/4 milli satikaid - 210FPP-d sisseost ja 6 20-st saavad raha, tase nii kohutav, et tuli kindlasti parema kursiga kui $0.016.

Comment

• raunooo
                Õpihimuline Mängur
                • Oct 2008
                • 422

Turbo Takedown on ka üks väga hea value FPP-dele, rahadesse tulla ei ole maailmade raskeim just imo.

Comment

• raaids
                  Grinder
                  • Mar 2009
                  • 606

ma olen teinud quarter millile super turbo satikaid...280fpp buy in, 6 osalejat, esimesed 2 saaavad ticketi ja 3s saab 280fpp tagasi. Kokku olen teinud neid umbes 50k eest ja keskmiseks fpp hinnaks on tulnud 0,0185$. Niiet soovitan neid

Comment

• Jennifer
                    Pokkerihai
                    • Dec 2009
                    • 1503

Ise vaatasin ka seda.
                    Suht normaalne tundub. Algstäkk on 500 ning M on ca 4. Agrod lähevad üsna koheselt all in ja pole väga raske piletit saada :D

Comment

• taipupole
                      Lõpuboss
                      • Oct 2008
                      • 2181

Algselt postitas makz
                      Kõige rohkem ajabki tilti see, et nad alles siis teavitasid mind sellest probleemist kui ma deposit nuppu vajutasin. Deem, vbla mul oleks olnud vaja kiiresti raha välja võtta vms. ja siis tuleb mingi selline jama. Ja ma ei saa üleüldse aru kuidas nad saavad mind seostada mängijaga, kellega ma ple elusees isegi ühes lauas viibinud
                      tõesti kurb, et nad üritavad mängijate turvalisust tagada ja sa pead aastas korra või paar mõne dokumendi saatma. cry me a river.

Comment

• makz
                        Õpihimuline Mängur
                        • Aug 2009
                        • 428

Algselt postitas taipupole
                        tõesti kurb, et nad üritavad mängijate turvalisust tagada ja sa pead aastas korra või paar mõne dokumendi saatma. cry me a river.
                        Sa vist ei saanud sellest aru, et taolistest asjast tuleks mängijat kohe teavitada, mitte alles siis, kui ma cashieri toiminguid tahan kasutada...

Comment

• StripPoker
                          Grinder
                          • Sep 2009
                          • 609

Eks nad üritasid raha sisse saada juhuks, kui neil õigus... jama jah sulle :(

Comment

• taipupole
                            Lõpuboss
                            • Oct 2008
                            • 2181

Algselt postitas makz
                            Sa vist ei saanud sellest aru, et taolistest asjast tuleks mängijat kohe teavitada, mitte alles siis, kui ma cashieri toiminguid tahan kasutada...
                            Oleks siis parem olnud, kui üldse poleks saanud sisse logida?

Comment

• Fabulous
                              Pokkerihai
                              • Jan 2010
                              • 2674

Algselt postitas taipupole
                              Oleks siis parem olnud, kui üldse poleks saanud sisse logida?
                              Mul viskas ka alguses Cash Out'i tehes sama värgi, nagu Makz'il. Hiljem laienduski asi selliseks, et ei saanud enam sisse logida.
                              Support pole ka vastanud mulle. Ootan hommseni. Neil ka nädalavahetus vast ja töötavad väiksema mahuga ( kuigi kodulehel reklaamivad 24h/7 kiiret kliendituge... ).

Comment

• tobi
                                Jube Noob
                                • Dec 2008
                                • 149

Küsimus, et kui vabastad cash bonust starsis, siis samal ajal vip stellar reward ei laeku kontole? Ja enne seda võtta ei saa, kui cash bonus clearitud?

Comment

Working...