*** AMETLIK SKRILL/MONEYBOOKERS: Probleemid & Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Sebastian_du
    Klubi Liige
    • Jul 2009
    • 232

Re: *** Ametlik Moneybookersi Teema - probleemid, küsimused jne ***

Algselt postitas Skyline Vaata postitust
    Probleem selline, et MBs 90day outgoing limiit täis, dokumendid ja pangakontod on verified ehk siis nendega suurendada enam ei saa. On keegi ehk kokku puutunud sellise teemaga ja oskab öelda kas 21k€ on max 90day limit?
    Mul on 2x tõstetud, korra ka lihtsalt küsimise peale, saatsin kirja a la "et ma nii lojaalne ja püsiv klient jadjada et tõstke pliks" töötas aga see oli oma 2+ aastat tagasi, ei tea kas nad on oma poliitikat vahepeal muutnud aga küsida maksab küll.

Comment

• Skyline
      Grinder
      • Dec 2008
      • 510

Saatsin kirja neile, eks näis mis vastavad, nagu lugeda võib, suhtleb support üsna harva kliendiga?

Comment

• mortalvombat
        Õpihimuline Mängur
        • Jul 2010
        • 412

Mulle tulid õhtul saadetud kirjadele vastused järgmiseks hommikuks ja hommikul saadetud kirjadele sama päeva õhtuks. Mis on suht OK. (kuigi samal ajal suhtlesin ühe pokkeritoa suppordiga ja vastus tuli alla 1 minuti )

Comment

• udikaz
          Pokkerihai
          • Nov 2009
          • 1946

kas kellelgi sellist jama on olnud MB-ga?
          Your credit/debit card deposit limit 0.00 EUR
          Remaining 0.00 EUR

nagu mis mõttes, omarust küll mingeid hulle deposiite teinud ei ole ja kuidas see järsku null saab olla? kuidas seda suurendada? ja kuna tegin deposiidi ja ei pannud seda remaining 0 tähele siis declines mu deposiidi ära aga samas pangakontolt läks raha maha. mida sellises olukorras teha?

Comment

• adam_q
            Vana Tegija
            • Feb 2009
            • 1453

Saatsin kirja neile, eks näis mis vastavad, nagu lugeda võib, suhtleb support üsna harva kliendiga?
            Helista

Comment

• Skyline
              Grinder
              • Dec 2008
              • 510

Algselt postitas adam_q Vaata postitust
              Helista
              Sain korda, vastati suht kiirelt isegi.

Comment

• adam_q
                Vana Tegija
                • Feb 2009
                • 1453

Sain korda, vastati suht kiirelt isegi.
                helistades on nad väga abivalmid ikka

Comment

• Murdock
                  Grinder
                  • Jun 2010
                  • 690

Noooo kõigepealt ootan väga kaua pokkerist rahasid MB-sse,et saaks õlut ja värki.
                  Saan siis täna kätte ja uus probleem

Your account is locked for outgoing transfers and credit/debit card payments therefore we cannot complete this transaction.

To unlock your account, you must upload funds into your Moneybookers account via bank transfer.

Miks nad n*ssivad mind nii?
                  olen kasutanud MB-d mitu aastat ja probleeme pole.
                  Tegin nüüd bank tranfseri ära ja nüüd veel ootamist 2 päeva juhuu

On kellegil sarnaseid kogemusi?

Comment

• hapukurk
                    Räme Fish
                    • Oct 2008
                    • 9

Tere.
                    Mure selline, et tegin Starsist MB-sse väljamakse. Nagu alati, no probleemo paar tundi ja raha üle.
                    Nii lähen siis poodi ja hakkan raha välja võtma, ütleb raha pole peal. Lähen automaadi juurde, sama laks.
                    Siis tulen kodu tagasi, login enda MB ja vaatan mis värk on.
                    Balanace: 200 EUR, Avaible Balance 3 EUR
                    Krt mul on nii sitt inglisekeel et ma ei saa aru kah kuidas ma saan seda avaible balance suuremaks. Mis võimalused mul selleks on? Krediitkaarti mul ei ole ja oma pangakontost ma ei saa neile sentigi saata [ saan aru et see on 1 variant ], sest mul pangakonto kinni. Mis võimalusi veel on ja kas neile helistades vms saab selle asja täna korda? Olen ausaltöeldes selle cashiga täna arvetanud.
                    Aitäh vastamast.

Comment

• Pahvak
                      Pastilaa?? Ei!
                      • Dec 2008
                      • 4431

Võib-olla on raha bronnitud? Palju sul raha oleks pidanud olema kaardil ja palju poes ost maksis? Siin kunagi räägiti, et ost ei läinud läbi, aga raha bronniti ära...
                      Fullstacks have more fun.

Comment

• hapukurk
                        Räme Fish
                        • Oct 2008
                        • 9

No mul peab kontol olema ca 7 korda rohkem kui see summa mille eest ma poest osta üritasin.
                        Neilt sain sellise kirja,
                        Thank you for contacting us.

We would like to kindly inform you that when you initiate a payment with your Moneybookers Master card, we reserve the amount and it is removed from your Moneybookers account balance. Please be kindly informed that when a withdrawal on ATM has not been successful, the funds will be returned to your Moneybookers account balance within 14 days.

In addition, please be kindly advised to initiate one of our name verification procedures. To do so, please go to "My account" > "View limits", and complete the most convenient name verification procedure.

We sincerely apologize for any caused inconveniences.

Best regards,
                        Amy
                        The Moneybookers Team

Comment

• Pahvak
                          Pastilaa?? Ei!
                          • Dec 2008
                          • 4431

Siis ei oska öelda. Kui just 7 korda ei proovinud poes maksta/raha välja võtta.
                          Fullstacks have more fun.

Comment

• hapukurk
                            Räme Fish
                            • Oct 2008
                            • 9

No ühesõnaga ma tegin Starsist väljamakse.
                            Mul näitab balance 240 EUR
                            Avaible balance 2.20
                            Ma sain poes osta ca 18 EUR eest ja teisse poodi minnes ütles et kontol ppole raha ja automaadist välja võttes ütles sama asja.
                            Et nagu ca 200 EUR on ma ei saa aru kus kohas.

Comment

• rohelinekonn
                              Klubi Liige
                              • Nov 2008
                              • 3808

Available balance 2.20 ehk siis saadaval on sul ainult 2,20

Comment

• hapukurk
                                Räme Fish
                                • Oct 2008
                                • 9

No ma saan sellest aru aga miks nii vähe kui ma tegin väljamakse 240 EUR ja raiskasin 20 EUR. '
                                Varem ka teinud taoliste summadega väljamakseid ja võtnud korraga 200 EUR jne kohe välja, pole probleemi olnud.
                                Available ATM card spend: EUR 20.00
                                See on kirjas minu MB kontol. Ehk on seotud sellega kuidaski? Saan ma õieti aru et saan päevas 20 EUR raista? Kuidas seda limiiti suurendada saan?
                                Last edited by hapukurk; 13.06.11, 12:46.

Comment

Working...