*** AMETLIK SKRILL/MONEYBOOKERS: Probleemid & Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • rohelinekonn
    Klubi Liige
    • Nov 2008
    • 3808

Re: *** Ametlik Moneybookersi Teema - probleemid, küsimused jne ***

ei ei välja saad võtta 250€ päevas ja maksta poes 1k oli vist nii. Kunagi oli endal sarnane probleem et proovisin võtta aparaadist pappi välja aga ütles et ei ole kuigi oli. Mingil põhjusel oli süsteem mul raha ära broneerinud ilma seda mulle andmata. Sain miski paari päeva jooksul broneeringust lahti ja millestgi ilma ei jäänud. Targem oleks muidugi supporti kirjutada et nad kiiremini tegutseks kui tegu sama jamaga on.

Comment

• hapukurk
      Räme Fish
      • Oct 2008
      • 9

Ma nüüd telefonis vaielnud nendega 20 min. Nad väidavad, et ma võtsin selle summa automaadist välja täna, aga ma üritasin võtta, kuid ei saanud, sest automaat ütles et kontol pole piisavalt rha. Nad lubasid nüüd kontrollida ja lähiajal emaili saata.
      Krt nii raske on asju ajada nendega kui ise keelt ei oska niimoodi nagu peaks.

Comment

• hapukurk
        Räme Fish
        • Oct 2008
        • 9

Your account is locked for outgoing transfers therefore we cannot complete this transaction.

Please be patient and a member of the Moneybookers Team will be in touch with you.

NONII
        WTF

We would like to inform you that the following payment appear as successfully processed with your Moneybookers MasterCard on 13/09/2011:

2011/06/13 11:38:43 ATM withdrawal 220.00 EUR HAN00092 WEIZENBERGI 2
        ATM withdrawal fee 1.8 EUR

Ma ei saanud seda raha kätte ju. Automaat ütles et pole piisavalt pappi kontol.
        WTF ma nüüd tegema pean??? :SS
        total deducted from available balane: 242.15 EUR
        current available balance: 2.12 EUR

For this reason, from the available balance of 244.27 EUR we have deducted 242.15 EUR which is the amount of the successfully processed payments from our side.

Please, confirm to us that you have made personally and received both ATM withdrawal amounts. If you have not received a ATM withdrawal but it appears as authorized with Moneybookers, we can investigate further. Your account will remain locked until the situation is clarified.
        Last edited by hapukurk; 13.06.11, 13:34.

Comment

• ziimukaz
          Grinder
          • Jan 2010
          • 741

Algselt postitas hapukurk Vaata postitust
          Your account is locked for outgoing transfers therefore we cannot complete this transaction.

Please be patient and a member of the Moneybookers Team will be in touch with you.

NONII
          WTF

We would like to inform you that the following payment appear as successfully processed with your Moneybookers MasterCard on 13/09/2011:

2011/06/13 11:38:43 ATM withdrawal 220.00 EUR HAN00092 WEIZENBERGI 2
          ATM withdrawal fee 1.8 EUR

Ma ei saanud seda raha kätte ju. Automaat ütles et pole piisavalt pappi kontol.
          WTF ma nüüd tegema pean??? :SS
          total deducted from available balane: 242.15 EUR
          current available balance: 2.12 EUR

For this reason, from the available balance of 244.27 EUR we have deducted 242.15 EUR which is the amount of the successfully processed payments from our side.

Please, confirm to us that you have made personally and received both ATM withdrawal amounts. If you have not received a ATM withdrawal but it appears as authorized with Moneybookers, we can investigate further. Your account will remain locked until the situation is clarified.

Comment

• hapukurk
            Räme Fish
            • Oct 2008
            • 9

No nad väidavad ju et ma olen 220 € täna kätte saanud, aga ei ole. Tra nad vastavad emailidele ka kord aastas. Fakking pask.

Comment

• olavike
              Vana Tegija
              • Oct 2008
              • 1269

Mulle tundub, et viga on siin rohkem kasutajas kui Moneybookersis...

Comment

• alaska
                forever
                • Oct 2008
                • 6599

Kas vastuseks tuli kindlasti sinna automaadi ekraanile, et pole piisavalt vahendeid arvel? Mul oli sama jama Hansabanga kaardiga, rahakassetid olid tühjad ja tundus nagu ma sain raha kätte. Aga minuarust ei öelnud, et raha otsas. Mine sinna panka, kellele see automaat kuulub, kirjuta avaldus, nad vaatavad video üle, kas said raha näppu või mitte. Mina sain raha tagasi niimoodi.

Comment

• hotcocacola
                  HTCCACLA
                  • Oct 2008
                  • 14473

Algselt postitas alaska Vaata postitust
                  Kas vastuseks tuli kindlasti sinna automaadi ekraanile, et pole piisavalt vahendeid arvel? Mul oli sama jama Hansabanga kaardiga, rahakassetid olid tühjad ja tundus nagu ma sain raha kätte. Aga minuarust ei öelnud, et raha otsas. Mine sinna panka, kellele see automaat kuulub, kirjuta avaldus, nad vaatavad video üle, kas said raha näppu või mitte. Mina sain raha tagasi niimoodi.
                  THIS

tõenäoliselt tülikas ettevõtmine, aga suht ainuke võimalus

Comment

• con
                    Pokkerihai
                    • Jul 2010
                    • 1954

kui ma kannan X-toast MBsse 1000$ ja MB konto on eurodes siis kui palju MB konvertimise tasudena võtab?

Comment

• tonis
                      Õpihimuline Mängur
                      • Oct 2008
                      • 334

1.99% on fee

Comment

• Murdock
                        Grinder
                        • Jun 2010
                        • 690

MB kaart toiminud koguaeg poes makstes,aga täna lõi poes mingi errori.
                        Müüja ütles et ette lõi midagi selllist "Tehingute limiit on ületatud" vms.
                        läksin teise poodi ja sama jama.

On kellegil veel sama jama olnud?

Comment

• ranka
                          Miljon Põhjust Kodus Olla
                          • Sep 2008
                          • 36444

Algselt postitas Murdock Vaata postitust
                          MB kaart toiminud koguaeg poes makstes,aga täna lõi poes mingi errori.
                          Müüja ütles et ette lõi midagi selllist "Tehingute limiit on ületatud" vms.
                          läksin teise poodi ja sama jama.

On kellegil veel sama jama olnud?
                          Päevas saad 5x maksta.

Comment

• nomerlot
                            Klubi Liige
                            • Sep 2009
                            • 2233

Kellel veel sellist jama on olnud?

Täielik "huumor" Moneybookersiga: tegin reedel kande Swed to MB, aga MB sait ei suutnud verificationit ära teha, andis teate, et järgmisel pangapäeval 24h jooksul kontrollitakse üle. Esmaspäeval panin siis supporti ticketi, et raha Swedist maha läinud, aga MB-sse jõudnud pole, täitsin detailse vormi, kuhu tuli kõik kontonumbrid, swiftid-ibanid, reference numbrid jms kirja panna.
                            Süsteem saatis automaatse vastuse, et nemad ei vastuta, kui kahe(?) panga vahel läheb rohkem aega, et oota 6 pangapäeva?!
                            Panin siis uue ticketi, et ärge jamage, ülekanne oli ju pangasisene, sest MB konto, kuhu kandsin, asub samuti Swedis, see kanne võtab maksimaalselt minut-kaks, mitte mitu päeva.
                            Siis eile kirjutas esimest korda päris inimene vastu, kes tahtis, et ma panga maksekorralduse saadaks neile (mitte et ma juba esimese ticketiga kogu seda infot poleks andnud). Saatsin selle ära ja nüüd jälle ootan, siiani ei vastust, ei raha. Emakeppijad sellised. Eriti lahe, et see on steikiraha ja nüüd aeg muudkui venib...

Comment

• Tigrano
                              Administraator
                              • Oct 2008
                              • 7614

Kehvasti, sellepärast pole ise pangast >MB raha eriti kandnud, alat sebinud kuskilt mujalt. Siin teemas aga olen lugenud, et insta kandmisest läbi swedpanga MB kontole on hästi toiminud.

Comment

• vonkartoffel
                                Pokkerihai
                                • May 2009
                                • 1658

+ et kui nendega kontakteeruda tähtsates asjades siis alati helistades.

Comment

Working...