*** AMETLIK SKRILL/MONEYBOOKERS: Probleemid & Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • k2snakalle
    Pokkerihai
    • Dec 2008
    • 2545

Re: *** Ametlik Moneybookersi Teema - probleemid, küsimused jne ***

aga proovi järgmine kord vale PIN panna..vaata mis teeb. Kui mu MB kaart töötaks praegu, siis prooviks insta järgi :D

Comment

• ment52
      Politseidokumendiga kusjuures!
      • Oct 2008
      • 1270

Ei lase maksta vale PINiga.

Comment

• Sebastian_du
        Klubi Liige
        • Jul 2009
        • 232

See oleneb terminalidest, mingit Nordea omad on imo need mis imelikult käituvad.

P.S Ilma PIN-it on ainult siin imelik, 50% "vanast euroopast" kasutab endiselt ilma pinita deebetit kus ainsaks kinnitusek allkirja kõver

Comment

• emmimees
          Klubi Liige
          • Aug 2010
          • 2719

Algselt postitas ment52 Vaata postitust
          Ei lase maksta vale PINiga.
          Maksta ei lasknud aga papp läks maha, kas tagasi tuli - ei mäleta, sest summa oli väga väike.

E: oskab keegi öelda kui makstes mingi errori viskab aga summa maha läheb, siis kui ruttu tule bsee tagasi ja kas tuleb 100% ? Krdi ebamugav on kui pead jälgima ja rehkendama koguaeg, kas on ikka tagasi tulnud, eriti kui summa on suht väike.
          Last edited by emmimees; 16.07.11, 10:01.

Comment

• Murdock
            Grinder
            • Jun 2010
            • 690

Minuteada on nii,et kui maha juba läinud on siis tagasi ei saa midagi

E: 200 post siis :P ja nüüd olen "FPP Pro" ka.

Comment

• ristijeesus
              Klubi Liige
              • Oct 2009
              • 2533

Algselt postitas Murdock Vaata postitust
              Minuteada on nii,et kui maha juba läinud on siis tagasi ei saa midagi
              Paska mine aja kusagil mujal. 3-4 päevaga peaks olema bronn tühistatud ja papp jälle kulutamiseks olemas.

Comment

• bi0hazard
                Vana Tegija
                • Jul 2010
                • 1342

Algselt postitas nomerlot Vaata postitust
                Täna tuli kiri siis, et oi kore, et sa nii kiiresti kohe kõik info saatsid, kõik on korras, info edasi saadetud payments departmenti ja 2 pangapäeva jooksul:( tuleb raha mb kontole. Lõpp hea, kõik hea, aga tempo on küll selline, et ise sularaha Londonisse viimine oleks ka kiirem olnud.
                Oled sa oma raha kätte saanud ?
                Ise sama jama otsas ja no tra täiesti perses, lihtsalt saadan supporti kirju ja tagasikaja ei saa.. 6 päeva on nüüd täis ka ja ma 2-3 kirja saatnud koos pildiga ja samade lünkadega, kus mingi SWIFT ja IBAN numbreid tahab, ja NO FAKK mitte mingit vastust, tra mul on kops nii üle maksa sellest sitast.

Comment

• udikaz
                  Pokkerihai
                  • Nov 2009
                  • 1946

Helista neile ja saad päevaga asjad korda. kui venekeelt jagad siis support räägib isegi seda keelt kui ingliskeeles raske asju ajada on.

Comment

• 2ssapaar
                    Õpihimuline Mängur
                    • Nov 2008
                    • 423

Tere!

Mul on MB kaart dollarites. Kui ma tahan € atm-ist raha võtta, kas siis kehtib ainult €1.80 fee või on Foreign exchange 1.99% juures? Kumb oleks mulle kasulikum, kas atm-ist raha välja võtta või MB-st panga arvele saata?

Comment

• emmimees
                      Klubi Liige
                      • Aug 2010
                      • 2719

1,99 % võetakse lisaks maha, sedagi vaid siis kui su MB konto on ka USD(kui EUR, siis läheb pea 4% maha). Seda väljamakse asja ei tea täpselt, aga vist pank arvutab ümber ise ja selle eest raha ei võeta, aga pole kindel.

Comment

• Vandalar
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 3577

Keegi seda teab kas kaardiga poes makstes, kui MB on usd, läheb ka konvertimise tasu?

Comment

• Tarmonator
                          Lingiparandaja
                          • Oct 2008
                          • 3274

Ei lähe sealt midagi maha kui maksad. Viimaste ostude kurss on mul olnud 1,44.
                          Yahoo näitab last close hinda 1,4365 hetkel...nii et, ümmardamise küsimus

Comment

• siga
                            FPP Pro
                            • Dec 2010
                            • 251

Ma pakun, et USD->EUR läheb ja mitte vähe (mingi 2,99% oleks nagu meeles, aga vaata MB kodukalt). EUR->EUR on null.

Comment

• Tarmonator
                              Lingiparandaja
                              • Oct 2008
                              • 3274

Algselt postitas siga Vaata postitust
                              Ma pakun, et USD->EUR läheb ja mitte vähe (mingi 2,99% oleks nagu meeles, aga vaata MB kodukalt). EUR->EUR on null.
                              Kas ma kirjutasin nii segaselt?
                              Mul on USD konto, kaart on USD. Makstes on viimastel tehingutel kurss olnud 1,44, ametlik kurss 1,4365(tänane)

Comment

• siga
                                FPP Pro
                                • Dec 2010
                                • 251

1,99%

Comment

Working...