*** AMETLIK SKRILL/MONEYBOOKERS: Probleemid & Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Firzen
    Grinder
    • Oct 2008
    • 605

Re: *** Ametlik Moneybookersi Teema - probleemid, küsimused jne ***

Algselt postitas ristijeesus Vaata postitust
    Oh sind lihtsameelset küll
    Täitsa tõsi, et Swed to MB läheb 5-10 minutiga. Eks nad tegid mingi diili Swediga :).

Comment

• Firzen
      Grinder
      • Oct 2008
      • 605

Algselt postitas Kris
      Kas ma lugesin õigesti, et kui mul on konto eekides, et siis, kui, ma, saadan, $$$ - > moneybookers siis võetakse 1.99% convertmise tasu. Ehk siis kui ma kannan 1000 daala monibookersisse siis võetakse 20 daala vahelt? Ja kui mul oleks account eurides siis võetaks veel rohkem, kui edasi SEB'sse kannaks?

Kunagi lugesin siin millalgi, et mis valuutas oleks kõige mõtekam konto teha ja jäi vist nii, et EEK ikkagi. Nii ma ka tegin.. vbla selle mb kaardi pärast? Et oli parem? keegi viitsib äkki midagi vastu kirjutada mulle

tänan

E: Ja.. kas moneybookers on turvaline kui sa kõik võimalikud security asjad ära teed seal.. ehk oleks seal tark hoida kogu oma vara? Näiteks tellid selle kaardi ja maksad ainult sellega kuni elulõpuni ja quitid SEB for life, et keegi ei tuleks pärima kust sa sinna oma raha kandnud oled? Eesti riigil on õigust minu monibookersi kasutajat näppida ja uurida, kust ja kuhu kodaniku raha liigub?
      Moneybookers on täitsa safe, aga kui sa kunagi laenu või liisingut tahad saada siis tasub siiski kasutada mõnda Eesti panka, et asjad libedamalt läheksid tulevikus.

Comment

• tdx
        Grinder
        • Oct 2008
        • 768

Algselt postitas Kris
        Ja.. kas moneybookers on turvaline kui sa kõik võimalikud security asjad ära teed seal.. ehk oleks seal tark hoida kogu oma vara?
        ei tundu väga tark. SEB tegevuse\tegevusetuse eest kaitseb sind eesti seadusandlus, aga kui MB otsustab näiteks su konto mingil x põhjusel sulgeda, siis pead ennast ilmselt kuskil brüsselis MB headquartersi ukse külge aheldama, et mingit progressi saavutada.

lisaks veel ~3-5% 'rake' mida sa iga transactioni pealt maksad.

Comment

• nomerlot
          Klubi Liige
          • Sep 2009
          • 2233

Algselt postitas Firzen Vaata postitust
          Täitsa tõsi, et Swed to MB läheb 5-10 minutiga. Eks nad tegid mingi diili Swediga :).
          Neil on Swedis konto, pangasisene rahaliikumine käib ikka suht insta.

Comment

• ranka
            Miljon Põhjust Kodus Olla
            • Sep 2008
            • 36444

Ma ei saa aru moneybookersi feedest. Tegin $950 kande ja sealt läks feeks $2.09. Samas tehti mulle $800 ja $450 kanded, kust läksid feedeks ühelt ca $15 ja teiselt $8. Milleks sellised erinevused?

Comment

• lenC
              Administraator
              • Oct 2008
              • 6440

valuuta conversion?

Comment

• ranka
                Miljon Põhjust Kodus Olla
                • Sep 2008
                • 36444

Võib küll olla :(

Comment

• Vandalar
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 3577

Tervist.
                  Kui ma mõnda teise riiki kolin, kas Moneybookersis sellega mingeid komplikatsioone ei teki? Piisab ainult aadressi muutmisest või kas seda ongi vaja teha?

Comment

• emmimees
                    Klubi Liige
                    • Aug 2010
                    • 2719

Kui sul kaart on käes, siis vast otsest vajadust pole.

Comment

• Spewmonkey
                      Seina Augustaja
                      • Oct 2008
                      • 2293

Võid öelda, et oled pikal puhkusel. Ise tegin seda oma eelmise kontoga ja uut avades. Kui aadress kinnitatud on või teed seda igaksjuhuks topelt, et näidata, et up-to-date aadress on ikkagi eestis, siis probleeme ei tohiks tekkida. Võid ka alati aadressi ära muuta muidugi välisriigi omaks. Suht vaba voli.

Comment

• kjmrc
                        Pokkerihai
                        • Aug 2009
                        • 4541

Äkki keegi tark oskab öelda, kaua umbes läheb MB to Swedbank kandmine? Panin juba eile lõuna ajal kandma ja siiamaani pole tulnud, mäletan, kui varem kandsin, siis tuli nii, et panin ~12 ajal päeval kandma ja õhtuks 21-22 vahel oli kohal. Millest selline viiivitus ?! :P

Comment

• nomerlot
                          Klubi Liige
                          • Sep 2009
                          • 2233

Mul vist läks viimati 1,5 päeva.

Comment

• udikaz
                            Pokkerihai
                            • Nov 2009
                            • 1946

Kandsin MB-sse raha nii Bank Transferiga kui ka selle uue pangalingi kaudu, on kirjas et see pangalingi kaugu tehtav transfer on instant, aga tegin selle juba 2 tundi tagasi ja ika ei ole raha peal. Kellelgi on kogemusi sellega? keegi oskab öelda milles asi võib olla?

Comment

• TORSOTIGER
                              Bännitud
                              • Aug 2009
                              • 10

eemm... see suur et pokkeritubade vahel raha liigutamiseks pole tarvis linkida accounti pangaga? (nagu ta pakub regades)? kui ei tee seda saan lasta kellelgi raha mb kontole saata ja edasi saata sealt?
                              huh?

Comment

• Tigrano
                                Administraator
                                • Oct 2008
                                • 7614

Algselt postitas TORSOTIGER Vaata postitust
                                eemm... see suur et pokkeritubade vahel raha liigutamiseks pole tarvis linkida accounti pangaga? (nagu ta pakub regades)? kui ei tee seda saan lasta kellelgi raha mb kontole saata ja edasi saata sealt?
                                huh?
                                Jep, niikaua toimib, kui panka tahad otse kanda ja kiri kohe lasta saata kodusele aadressile, et pärast ei pea jändama.

Comment

Working...