*** AMETLIK SKRILL/MONEYBOOKERS: Probleemid & Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ingu
    Bännitud
    • Jan 2010
    • 1283

Re: *** Ametlik Moneybookersi Teema - probleemid, küsimused jne ***

Kui ma teen MB-sse konto ja kannan sinna sisse Swedist 2k EEK ja edasi läheb raha ntx Starsi siis mis summa peaks mu Starsi kontole jõudma? Palju need 2 tehingut raha vahelt võtavad?
    Kas swedist MB-sse tuleb kohe üle?

Comment

• Intzsz
      Jube Noob
      • Feb 2009
      • 105

Kui ma nüüd ei eksi siis võttis mult SEB meeletu teenustasu MB kaardiga välja võtmisel. Oma mäletamist mööda sai välja võetud 125kr ja pärast oli kaarilt läinud 230.
      Kas SEBiga ongi kõrgem teenustasu või milles asi?
      Hansaga läheb 28kr + 1.99% summast nagu ikka.

Comment

• Konso
        Grinder
        • Nov 2009
        • 936

Algselt postitas ingu Vaata postitust
        Kui ma teen MB-sse konto ja kannan sinna sisse Swedist 2k EEK ja edasi läheb raha ntx Starsi siis mis summa peaks mu Starsi kontole jõudma? Palju need 2 tehingut raha vahelt võtavad?
        Kas swedist MB-sse tuleb kohe üle?
        Läheb vähemalt 2 tööpäeva, summa kohta ei oska öelda.

Comment

• Tigrano
          Administraator
          • Oct 2008
          • 7614

Keegi ju rääkis, et Swedist MB lähevad koheselt üle.

Mingi 5-20$ võiks ikka varu olla.

Comment

• kjmrc
            Pokkerihai
            • Aug 2009
            • 4541

Swed to MB = insta.
            Imo väga palju ei tohiks võtta, a'la 50 EEK.

Comment

• emmimees
              Klubi Liige
              • Aug 2010
              • 2719

Algselt postitas Intzsz Vaata postitust
              Kui ma nüüd ei eksi siis võttis mult SEB meeletu teenustasu MB kaardiga välja võtmisel. Oma mäletamist mööda sai välja võetud 125kr ja pärast oli kaarilt läinud 230.
              Kas SEBiga ongi kõrgem teenustasu või milles asi?
              Hansaga läheb 28kr + 1.99% summast nagu ikka.
              See 2% peaks siis minema maha kui valuutad erinevad, mul MB konto nt EEk ja kui eek välja võtta, siis ei tohiks minna seda feed.

Comment

• Intzsz
                Jube Noob
                • Feb 2009
                • 105

Algselt postitas emmimees Vaata postitust
                See 2% peaks siis minema maha kui valuutad erinevad, mul MB konto nt EEk ja kui eek välja võtta, siis ei tohiks minna seda feed.
                Mul on ka MB valuuta EEK, aga kaart on EUR ja minu teada kaart ei saagi EEK olla, võibolla ka eksin.
                Aga imelik just see et SEB tunduvalt suuremat teenus tasuvõtab kui SWED.
                Sai ainult ühekorra võetud SEBist ja rohkem pole julgenud võtta, tahaks et keegi mu juttu kinnitaks või ümberlükkaks. Et mis värk sellega siis on?

Comment

• emmimees
                  Klubi Liige
                  • Aug 2010
                  • 2719

Sry, ajasin segamini MBst panka väljamaksega :)
                  Aga kui see hirmus fee sul maha läks, kas sa võtsid ikka ühe korraga selle summa välja? Ses mõttes, et mitte kahte erinevat summat automaadi sessi ajal.

Comment

• masterpuppet
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 2094

Täna Tartus City kiirtoidukohas. Oih, teil välismaa kaart või, meie masin neid ei söö. :D

Comment

• emmimees
                      Klubi Liige
                      • Aug 2010
                      • 2719

Takib küsimus, et mis imemasin neil seal siis seal on. Stagna aegne või.

Comment

• masterpuppet
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 2094

Standard masin oli, aga ilmselt nende teenuspakkuja on asja teatud põhjustel piiranud.

Comment

• ziimukaz
                          Grinder
                          • Jan 2010
                          • 741

Tegin SWED --> MB ülekande, kuid kogemata võtsin upload funds lehel bank transferi mitte pangaülekande internetis. Esimesel juhul siis processing 2-5 days, teisel insta. Kas nüüd ongi raha kinni terve nädalavahetuse ning veel mõne tööpäeva või saan kuidagi ülekande tagasi võtta/kiirendada MB konto seisu refreshi? Swedpanga lehel näitab, et ülekanne juba toimunud. Tahtsin starsi reload bonust saada, mis täna õhtuni kehtib. :(

Comment

• mortalvombat
                            Õpihimuline Mängur
                            • Jul 2010
                            • 412

Hetkel Eesti Panga $ kurss 12,0656. Kui kannan 1000$ panka, siis kui palju sellest kohale jõuab?(2,34$ fee'd mitte arvestades)
                            Ja kui kannan 1000$ pangast MB'i, kui palju sellest kohale jõuab?
                            Eespool oli kellegi postis "1,99% valuutavahetustasu võetakse nii poes kui ka automaadis."
                            MB kaardi kohta, niisama kehtib sama?
                            ehk siis kaotan u 200 eeki?

//OK, iga valuutavahetuse pealt läheb 1,99% + iga tehing 2+$

///Tegin väljakande ja kui arvestada Eesti panga kurssi, siis % natuke suurem(prolly neil mingi oma kurss, mida kasutavad)

Kui kanda raha pokkerikonto ja panga vahel otse tuleb soodsam?
                            Last edited by mortalvombat; 16.09.10, 16:03.

Comment

• Madis_89
                              Grinder
                              • Feb 2009
                              • 841

BS, migni 6. sept saatsid väidetavalt vertific. kirja mulle, ei midagi. Miski dummy depositi värgi tegin ka ära, panka pole midagi jõudnud. Nüüd paar päeva tagasi saatsin kirja ,et mis case on ja pole vastust jätkuvalt saanud (kirjale lisasin id kaardi koopia ja mingi doki koopia kus mu kodune adre) Raske on raha kätte saada nii.

Comment

• Intzsz
                                Jube Noob
                                • Feb 2009
                                • 105

Mis oleks kõige kergem viis rahade liigutamiseks MBst Paypali?
                                Kas MB kaardiga ei ole võimalik kuidagi seda ülekannet teha, see toimib ju mingilmääral nagu krediitkaart vms?

Comment

Working...