*** AMETLIK SKRILL/MONEYBOOKERS: Probleemid & Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • con
    Pokkerihai
    • Jul 2010
    • 1954

Re: *** Ametlik Moneybookersi Teema - probleemid, küsimused jne ***

Algselt postitas B3ckha Vaata postitust
    mb - ftp ei tööta enam?
    tundub nii. sõbrale kes alustas tegin starsi konto, seal kõik okei.

Comment

• emmimees
      Klubi Liige
      • Aug 2010
      • 2719

Algselt postitas adam_q Vaata postitust
      mul küsib withdrawimisel verification letteril olevat koodi (kiri saadeti 06/2008), eino ma siis ilmselt panin juba koodi ja mul pole seda kirja enam alles. kas pangatõend elukoha kohta sobib ka neile, vähemalt sellist optsiooni nad välja ei paku küll?
      Kui saadad kirja, siis pakuvad, annavad mingid blanketid, millega pead panka minema ja suht epic nuss on sellega imo. Kas üüriarvel pole su nime kuskil, see oleks hulga lihtsam.

Comment

• adam_q
        Vana Tegija
        • Feb 2009
        • 1453

Algselt postitas emmimees Vaata postitust
        Kui saadad kirja, siis pakuvad, annavad mingid blanketid, millega pead panka minema ja suht epic nuss on sellega imo. Kas üüriarvel pole su nime kuskil, see oleks hulga lihtsam.
        ma olen neile mitu utility billi juba omal ajal saatnud, huvitav värk rsk

Comment

• individual88
          Julm Donk
          • Feb 2009
          • 44

Küsimus, kandsin starsist raha Mbsse ja seal ta jagas need summad mikskipärast ära, et mingi 10% ja 90%, 10 % tuli nagu kohe yle mbsse ja 90 mitte. MIks see nii on ja mis asjapärast seda ülejäänut oodata võib?
          Tänud

Comment

• alaska
            forever
            • Oct 2008
            • 6599

Kohe tuleb tagasi see summa, mille sa peale kandsid. 90% on võidud? Need käivad enne läbi turvaosakonna tõenäoliselt.

Comment

• adam_q
              Vana Tegija
              • Feb 2009
              • 1453

mis ma oskan öelda, piisab helistamisest MB supporti ja kõik asjad lahendatakse naksti ära. good job

Comment

• Kriminaal
                Bännitud
                • Apr 2011
                • 225

Tra nu mis nuss on.
                Tegin 00.00 paiku sissemakse pangast, mis tavaliselt tuleb insta 5 min ja kohale.
                Nüüd ootan poolteist tundi ja siiani ei midagi.

Comment

• ment52
                  Politseidokumendiga kusjuures!
                  • Oct 2008
                  • 1270

Algselt postitas Kriminaal Vaata postitust
                  Tra nu mis nuss on.
                  Tegin 00.00 paiku sissemakse pangast, mis tavaliselt tuleb insta 5 min ja kohale.
                  Nüüd ootan poolteist tundi ja siiani ei midagi.
                  Swedis ei liigu ülekanded iga päev kuskil kesköö paiku tund aega minu teada.

Comment

• Kriminaal
                    Bännitud
                    • Apr 2011
                    • 225

Algselt postitas ment52 Vaata postitust
                    Swedis ei liigu ülekanded iga päev kuskil kesköö paiku tund aega minu teada.
                    Ma avastasin ise ka selle .
                    Aga, ma tegin sissemakse 00.00
                    Meie ajajärgi on 00.00-01.00 nendel ülekannete peatamine lõpetatud.
                    Loogiliselt võttes peaks alates 01.00 sooritatama just need ülekanded esmana, mis on tehtud selles ajavahemikus kus ülekandeid ei teostata. Või ma eksin?
                    40 min nüüd möödas sellest ajast kui ülekanded peaks liikuma, aga endiselt ei midag.

Comment

• udikaz
                      Pokkerihai
                      • Nov 2009
                      • 1946

siis tuleb paari päeva jooksul. mul oli sama kamm kunagi. kui helistad neile siis tuleb insta üle. soovitan kirjutada see päring sealt kodukalt selle kande kohta ja siis helistada homme.

Comment

• Kriminaal
                        Bännitud
                        • Apr 2011
                        • 225

Algselt postitas udikaz Vaata postitust
                        siis tuleb paari päeva jooksul. mul oli sama kamm kunagi. kui helistad neile siis tuleb insta üle. soovitan kirjutada see päring sealt kodukalt selle kande kohta ja siis helistada homme.
                        REALLY ? PAAR PÄEVA ? Et kui teen sissemakse selles " tunnises " ajavahemikus kus sisssemaksed ei liigu läheb paar päeva?? Ei või olla. Tra ma panin hetkel kogu oma raha sinna. See MB on ikka sick place, varemgi suuri probleeme olnud selle kohaga. Nah mul ei ole aega oodata hommikuni ega päevani kui nendest keegi midagi liigutama võiks hakkata.

Comment

• udikaz
                          Pokkerihai
                          • Nov 2009
                          • 1946

ei ole sick place. kui sa tähelepanelik oled siis ta isegi hoiatab sind punase väikse kirjaga et hetkel ei tööta insta upload, et kas tahad seda siiski teha vms. ega nemad süüdi ei ole et swed nati streigib öösiti. ja sa ei ole ainus inimene kes raha peale laeb. nad tegelevad sellega siis kui saavad. aga ma juba ütlesin mida sa tegema pead et homme seda raha kätte saada. vastasel juhul võid saada selle 7 tunni pärast aga ka paari päeva pärast. oleneb kui palju neil parasjagu tehinguid on mis insta üle ei lähe.

Comment

• Spewmonkey
                            Seina Augustaja
                            • Oct 2008
                            • 2293

Algselt postitas Kriminaal Vaata postitust
                            REALLY ? PAAR PÄEVA ? Et kui teen sissemakse selles " tunnises " ajavahemikus kus sisssemaksed ei liigu läheb paar päeva?? Ei või olla. Tra ma panin hetkel kogu oma raha sinna. See MB on ikka sick place, varemgi suuri probleeme olnud selle kohaga. Nah mul ei ole aega oodata hommikuni ega päevani kui nendest keegi midagi liigutama võiks hakkata.
                            Sa oled raudselt maalt(mitte Tallinnast) ja võib-olla ka kiilakas?

Comment

• udikaz
                              Pokkerihai
                              • Nov 2009
                              • 1946

Algselt postitas Spewmonkey Vaata postitust
                              Sa oled raudselt maalt(mitte Tallinnast) ja võib-olla ka kiilakas?

Comment

• Kriminaal
                                Bännitud
                                • Apr 2011
                                • 225

Kas kõik kohad Eestis mis ei ole Tallinn on maakohad v :D
                                Ma olen jumala tildis, ma jätsin homse tähtsa ürituse ära, kuna täna ööks olid kõvad plaanid ja nüüd keerasin tänase perse ja homse perse
                                WP.

Comment

Working...