*** AMETLIK POKERTRACKERI TEEMA: Probleemid & Küsimused ***
Collapse
X
-
Re: *** Poker Tracker 3 - kõik mis puudutab PT3-me (probleemid, uuendused, jne) ***
tõmba uuem versioon ära
Comment
-
Re: *** Poker Tracker 3 - kõik mis puudutab PT3-me (probleemid, uuendused, jne) ***
kuidas ma cbet ja 3bet statse lisan generali alla?
tere, võtad alt sealt Player Statistics-i juurest paremast nurgast selle mutrivõtmega ikooni. (Configure This Report) ja hakkad lisama statte, mida vaja.
Comment
-
Suured tänud!Algselt postitas sawcrish Vaata postitustkuidas ma cbet ja 3bet statse lisan generali alla?
tere, võtad alt sealt Player Statistics-i juurest paremast nurgast selle mutrivõtmega ikooni. (Configure This Report) ja hakkad lisama statte, mida vaja.
Comment
-
eem.. ma ei ole hetkel kodus et aidata.. homme ehk :)
Comment
-
Ma uuendasin kõige uuemale versioonile ära, aga "Graph" tabis oleva väikese andmekastikesega on midagi viga ( kus nimi, kokku võidetud summa, BB/100, jne on ). Käte arv, võidetud summa, $/100, BB/100 kuvatakse käte põhjal mis ma olen mänginud peale versiooni uuendamist. Selline asi on aga ainult siis, kui ma võtan kõik filtrid maha.
Comment
-
Kuida teha makse MB-to pacific pokkerisse?saatsin supporti sama küsimuse ja vastus selline ja läbi ikka ei hammusta! Please, note that in order to make a payment, you should log in your account with the merchant, initiate a payment by selecting Moneybookers as a payment option. Please, kindly note that you may choose "pay from my account balance" option, and confirm the transaction.
Comment
-
dbpassAlgselt postitas Rando Vaata postitustInstallin postqresl's ja ta tahab mingit parooli, mul pole õrna aimugi.
"Please provide a password for service account."
Comment
-
Ise küsin, ise vastan. Importisin uuesti HH ära ja siis hakkas kõik jälle korralikult tööle :).Algselt postitas Fabulous Vaata postitustMa uuendasin kõige uuemale versioonile ära, aga "Graph" tabis oleva väikese andmekastikesega on midagi viga ( kus nimi, kokku võidetud summa, BB/100, jne on ). Käte arv, võidetud summa, $/100, BB/100 kuvatakse käte põhjal mis ma olen mänginud peale versiooni uuendamist. Selline asi on aga ainult siis, kui ma võtan kõik filtrid maha.
Comment

Comment