*** AMETLIK POKERTRACKERI TEEMA: Probleemid & Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Char
    Pokkerihai
    • Sep 2009
    • 1848

Re: *** Poker Tracker: Probleemid, Küsimused (Palun lugeda esimest posti!) ***

Algselt postitas brunn Vaata postitust
    on jh kahtlane, pea läheb halliks juba vaikselt.
    ainuke asi mida ma muutsin oli hudi profiil ( lisasin paar asja hudi ja sättisin värve ja kõik)
    3 kätt loeb ära ja siis kõik.
    ei tea kas reinstall võiks aidata :S
    reinstall jäta viimaseks asjaks

ei taha uskuda, et iseenesest asi katki läheks.

1) restarti oled proovinud arvutile?
    2) 3 kätt loeb ära, kas auto impordi restartimisel loeb jälle 3 kätt?
    3) kas 3 kätt on suvalt öeldud, või ongi alati täpselt 3 kätt?
    4) kas failid tõstab ta arhiivi ära, või jätab PS kataloogi alles?
    5) kas auto importimise statisticu all näitab erroreid ka?

variant oleks käsitsi PT baasi külge minna ja vaadata kas käed baasi jõuavad, et siis saaks teada, kust otsast asi kinni on, input või output

Comment

• brunn
      Jube Noob
      • May 2013
      • 105

Algselt postitas Char Vaata postitust
      reinstall jäta viimaseks asjaks

ei taha uskuda, et iseenesest asi katki läheks.

1) restarti oled proovinud arvutile?
      2) 3 kätt loeb ära, kas auto impordi restartimisel loeb jälle 3 kätt?
      3) kas 3 kätt on suvalt öeldud, või ongi alati täpselt 3 kätt?
      4) kas failid tõstab ta arhiivi ära, või jätab PS kataloogi alles? pokerstarsi handshistory kaust on tühi.
      5) kas auto importimise statisticu all näitab erroreid ka?

variant oleks käsitsi PT baasi külge minna ja vaadata kas käed baasi jõuavad, et siis saaks teada, kust otsast asi kinni on, input või output
      1. restart ei aita
      2. impordi restartimisel hakkas uuesti lugema
      3. esialgu tundus et 3 alati, aga tundub et see töötab lihtsalt mingi lühikese aja.
      4.ei saa väga küsimusest aru :( aga tänased käed on jh juba processed folderis
      5. jh on mingid errorid:
      05:17:11 pm: Error: Pacific Poker: Unable to launch auto-import for site: Pacific Poker. Reason: 888 auto-importer needs to be configured.
      aga see ei tohiks segada ju sest ma ei mängi nendes saitides.
      pokerstarsi hands history folder on tühi. ei kujuta ette kas see on halb või hea

pokerstarsi kohta on sellised kirjad :
      05:17:11 pm: PokerStars: Found 0 files to monitor.
      05:17:12 pm: PokerStars: Importing observed hands from table 'Panopaea III'
      05:17:12 pm: PokerStars: Importing observed hands from table 'Platzeck IV'
      05:17:12 pm: PokerStars: Importing observed hands from table 'Thuban V'
      05:17:12 pm: PokerStars: Hand observed but not imported (#100819677951) from Panopaea III
      05:17:12 pm: PokerStars: Hand observed but not imported (#100819694082) from Platzeck IV
      05:17:12 pm: PokerStars: Hand observed but not imported (#100819721909) from Platzeck IV
      05:17:12 pm: PokerStars: Hand observed but not imported (#100819728171) from Platzeck IV
      05:17:13 pm: PokerStars: Hand observed but not imported (#100819891102) from Platzeck IV
      05:17:13 pm: PokerStars: Hand observed but not imported (#100819903910) from Platzeck IV
      05:17:13 pm: PokerStars: Hand observed but not imported (#100819912622) from Platzeck IV
      05:17:13 pm: PokerStars: Hand observed but not imported (#100819928767) from Platzeck IV
      05:17:13 pm: PokerStars: Hand observed but not imported (#100819613321) from Thuban V
      05:17:13 pm: PokerStars: Hand observed but not imported (#100819621355) from Thuban V
      05:17:13 pm: PokerStars: Hand observed but not imported (#100819642941) from Thuban V
      Last edited by brunn; 01.07.13, 15:25.

Comment

• brunn
        Jube Noob
        • May 2013
        • 105

praeguse seisuga on asi nii:
        käsi loeb aga HUD ei tööta kui lauda vahetan
        panen käte lugemisele resa, siis hakkab hud tööle...
        aga jama on nii krt
        ühtegi seadet pole muutnud, see on kõige naljakam.

Comment

• Char
          Pokkerihai
          • Sep 2009
          • 1848

ma ise PT ei kasuta, aga üritan su probleemile lahenduse leida

no logi järgi tundub selgelt, et pole sinu kala vaid PT kala:
          05:17:12 pm: PokerStars: Hand observed but not imported (#100819677951) from Panopaea III

pane googlesse : "Hand observed but not imported pokertracker" ja seal kümneid vasteid selle probleemi kohta

ma paar esimest vaatasin läbi, aga mingit head solutionit ei leidnud, vaata esimene leht läbi, äkki leiad midagi.
          mul hetkel aega pole siin vaadata, pärast kui tagasi tulen, siis vaatan ise ka neid, kui sa ise lahendust ei leidnud.

Comment

• brunn
            Jube Noob
            • May 2013
            • 105

praegu asi töötab ilusti. Tundub tõesti, et asi polnud minus, sest ma pole midagi muutnud ja nüüd kõik ok.
            igatahes suur tänu, et viitsisid aidata!
            üritan järgmine kord ise rohkem googeldada.

pane googlesse : "Hand observed but not imported pokertracker" ja seal kümneid vasteid selle probleemi kohta

ma paar esimest vaatasin läbi, aga mingit head solutionit ei leidnud, vaata esimene leht läbi, äkki leiad midagi.
            mul hetkel aega pole siin vaadata, pärast kui tagasi tulen, siis vaatan ise ka neid, kui sa ise lahendust ei leidnud.

Comment

• ranka
              Miljon Põhjust Kodus Olla
              • Sep 2008
              • 36444

PT4-al on feature, et impordib 30 observitud kätt iga 30 minuti järel. Kuna OP-l limiit täis, siis seetõttu käsi oli küll observitud, aga ei imporditud. See ei ole mitte kuidagi seotud antud probleemiga.

Comment

• Char
                Pokkerihai
                • Sep 2009
                • 1848

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                PT4-al on feature, et impordib 30 observitud kätt iga 30 minuti järel. Kuna OP-l limiit täis, siis seetõttu käsi oli küll observitud, aga ei imporditud. See ei ole mitte kuidagi seotud antud probleemiga.
                nujah, ei teadnudki, et pokerstars observitud käte logisid salvestab.

brunn, kui veel probleeme on, siis ürita selgitada välja, kas asi importimisel või mitte, ehk vaata sel ajal logisid kui uued käed peale tekivad ja PTs peaks olema see error counter ka auto-importimisel olemas.

Comment

• EestiAA
                  Vana Tegija
                  • Nov 2010
                  • 1132

Kuidas ma saaks, et näeksind aint teatud pos-i graphi ?. Kas on üldse võimalik.
                  Kas oleks võimalik näha graphi ka aint 3bet poti omassid ?.
                  Last edited by EestiAA; 05.07.13, 17:32.

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Algselt postitas EestiAA Vaata postitust
                    Kuidas ma saaks, et näeksind aint teatud pos-i graphi ?. Kas on üldse võimalik.
                    Kas oleks võimalik näha graphi ka aint 3bet poti omassid ?.
                    Obv. Teed filtri ja vajutad graph.

Näiteks: position button või preflop raise, any 3bet.

Comment

• Miido66
                      Räme Fish
                      • Jun 2013
                      • 8

Aidake palun, mida veel teha.Ei saa hudi tööle PS nl ja turnade laudades.Zoomis asi toimib. Käsi impordib. Olen juba 3 päeva googeldanud ja lugenud igasuguseid õpetusi ja artikleid, abi pole saanud.

Comment

• Char
                        Pokkerihai
                        • Sep 2009
                        • 1848

stati kohta küsimus, hemis on selline stat nagu

bet vs missed flop cbet, ehk siis out of position donkamine, kui button ei cbettinud floppi

kas PT4 ka selline olemas on, või tuleb ise custom teha?

Comment

• q_q
                          dibs esimesele naisele, kes siia satub
                          • Jan 2011
                          • 6303

bet out of position?

Comment

• Ghost0
                            Vana Tegija
                            • Oct 2008
                            • 1335

Probe.

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Algselt postitas Miido66 Vaata postitust
                              Aidake palun, mida veel teha.Ei saa hudi tööle PS nl ja turnade laudades.Zoomis asi toimib. Käsi impordib. Olen juba 3 päeva googeldanud ja lugenud igasuguseid õpetusi ja artikleid, abi pole saanud.
                              Liiga vähe infot, et selle põhjal probleemi lahendada.

Comment

• Miido66
                                Räme Fish
                                • Jun 2013
                                • 8

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                                Liiga vähe infot, et selle põhjal probleemi lahendada.
                                Täna sain nii kaugele asja, et turniirilauas näitab PT märki aga statse ikka ei ole.Nupu peal hoides näitab et on cash profile.Pt-s hud settingutes muudan kõik ära apply ja ok, aga laual ikka ei muutu ja statse ei kuva.Mis infot ma peaksin veel andma? PT3 trialversioon.Igasugused linnukesed kastidesse pandud õpetuse järgi.Ei oska enam midagi teha.Sooviks trialiga kasutamise selgeks saada enne fullversioni ostmist.

Comment

Working...