*** AMETLIK POKERTRACKERI TEEMA: Probleemid & Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • kuco
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 1910

Re: *** Poker Tracker 3 - kõik mis puudutab PT3-me (probleemid, uuendused, jne) ***

Algselt postitas kjmrc Vaata postitust
    Kas keegi oskab aidata..Tegin formati, aga käsi ma ära ei kustutanud, panin kõik käed PT3'e tagasi, aga näitab ikka, et olen kõigest 10 kätt mänginud :\ ??
    Oled ikka sinu kasutaja paremalt valitud?
    Määrasid default kasutaja ka ära?

Spoileris on õpetus
    (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Oli selles mure?

Comment

• kjmrc
      Pokkerihai
      • Aug 2009
      • 4541

Re: *** Poker Tracker 3 - kõik mis puudutab PT3-me (probleemid, uuendused, jne) ***

Ei olnud sellest ka abi..oeh, see ei saaks ju nii olla, et kui ma olen kõik käed ilusti sisse pannud siis ta ikka jamab nii :\

Comment

• liewec
        Julm Donk
        • Jul 2010
        • 43

Kas kõik kasutavad hudi kellel on PT3? Ma ise ainult analüüsin enda pela.

Comment

• kaval-ants
          Klubi Liige
          • Aug 2009
          • 191

Ostsin 800k kätt ja nüüd olen hädas nende sisestamisega PT3-e.
          Kas keegi hea inimene oskab seda arvuti-kaugele inimesele lahti seletada, kuidas see täpselt käib?

Comment

• kuco
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 1910

Algselt postitas kaval-ants Vaata postitust
            Ostsin 800k kätt ja nüüd olen hädas nende sisestamisega PT3-e.
            Kas keegi hea inimene oskab seda arvuti-kaugele inimesele lahti seletada, kuidas see täpselt käib?

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• nomerlot
              Klubi Liige
              • Sep 2009
              • 2233

Mängisin mõned HUSNG-d üle pika aja ja avastasin, et PT3 regab ilusasti tulemused ära.
              Starsi ajal mäletan küll, et pidin neid käsitsi sisestama. Kas see on mingi PT3 uuendus või FTP omapära?

Comment

• junkman
                Jube Noob
                • Mar 2010
                • 156

Tervist, tean et seda on siis korduvalt küsitud. Mul on see probleem, selle postgresiga, PT3 tööle pannes tuleb ette error ja siis ei saagi seda tööle, olen mingi 100x korda postgresi peale lasnud ja maha lasnud, PT3-ga sama. Kas keegi oskaks samm-sammult öelda mida teha või ehk on selle kohta mingi video.
                Suur tänu.

Comment

• 5lehte
                  Jube Noob
                  • Apr 2009
                  • 126

Mul mingi uninstall manual, panin üles http://www.megaupload.com/?d=1MGHJ55O

Comment

• kardaanirist
                    Pokkerihai
                    • Nov 2009
                    • 3675

Algselt postitas Stewie Vaata postitust
                    PT3 ikoonilt lauas saab võtta Show Last Hand ja selle markeerida hilisemaks vaatamiseks, aga ma ei leia nuppu, kust need käed mis ma sessi ajal markeerisin, ette tuua, peale sessiooni lõppu. Teab keegi?
                    +1.

halp!

Comment

• nomerlot
                      Klubi Liige
                      • Sep 2009
                      • 2233

Selleks peab tõmbama ühe custom reporti, pärast mida saab Reportside alt valida "marked for review" käsi
                      Ei mäleta enam, kuskohast ise tõmbasin. Eksportisin enda PT-st välja, loodetavasti töötab.

Comment

• 5lehte
                        Jube Noob
                        • Apr 2009
                        • 126

Algselt postitas kardaanirist Vaata postitust
                        +1.

halp!
                        Session hands ja selle kätte tabeli paremal all nurgas Display notes. Seda vist mõtlesid? Aga kahjuks jah peab selle käe eelnevalt üles otsima.

Comment

• kardaanirist
                          Pokkerihai
                          • Nov 2009
                          • 3675

hm. ma ei saanud täpselt aru, aga ma ei usu, et see on päris see, mis mõtlesin. lauas mängides on ülevalt PT3 logo ja sinna clickates avaneb väike menüü ja seal on valik, et just mängitud käsi ära märgistada, et seda hiljem trackerist vaadata.

Comment

• kardaanirist
                            Pokkerihai
                            • Nov 2009
                            • 3675

Algselt postitas nomerlot Vaata postitust
                            Selleks peab tõmbama ühe custom reporti, pärast mida saab Reportside alt valida "marked for review" käsi
                            Ei mäleta enam, kuskohast ise tõmbasin. Eksportisin enda PT-st välja, loodetavasti töötab.
                            http://www.upload.ee/files/807120/Ma...ew.pt3rpt.html
                            mis ma selle failiga täpsemalt tegema pean? peab kuhugi kindlasse folderisse salvestama vms?

Comment

• nomerlot
                              Klubi Liige
                              • Sep 2009
                              • 2233

Algselt postitas kardaanirist Vaata postitust
                              mis ma selle failiga täpsemalt tegema pean? peab kuhugi kindlasse folderisse salvestama vms?
                              Reportside tabi lahti tegema ja faili sisse importima, pärast seda tekib uus report, mida runnida

Comment

• kardaanirist
                                Pokkerihai
                                • Nov 2009
                                • 3675

töötab! tänud. :)

Comment

Working...