*** AMETLIK POKERTRACKERI TEEMA: Probleemid & Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • nomerlot
    Klubi Liige
    • Sep 2009
    • 2233

Re: *** Poker Tracker 3 - kõik mis puudutab PT3-me (probleemid, uuendused, jne) ***

Minu PT3 ei saa aru Pokerstarsi preferred seatist! ma määran PS-s ära soovitud koha (klassikaline all keskmine), samuti määran PT3-s Pokerstarsi juures ära, et 9-seated juures olen seat 5, olen nii klienti kui PT3 restartinud.... ei midagi, ikka paneb valesti statsid.

Mis värk?

Comment

• pastilaa
      kuum poiss
      • Apr 2009
      • 7518

Re: *** Poker Tracker 3 - kõik mis puudutab PT3-me (probleemid, uuendused, jne) ***

Peale prefered seati valimist pead uuesti statide layoudi salvestama - vana panebki pange.

Comment

• nomerlot
        Klubi Liige
        • Sep 2009
        • 2233

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
        Peale prefered seati valimist pead uuesti statide layoudi salvestama - vana panebki pange.
        tnx man, nii oligi

Comment

• $Lauri$
          Õpihimuline Mängur
          • Aug 2009
          • 479

Olen märganud, et tracker ei kuva HUD-i kõikides laudades. Muidu kuvab statsid üsna kiiresti, aga mõnes lauas ei võta ka peale 50 kätt. Lauad on kõik ühesugused starsi cash. Help?

Comment

• H2O
            Õpihimuline Mängur
            • Nov 2008
            • 362

Tere mul probleem, et statse ei kuva miski pärast lauas, partypokeris olemas kõik OK, aga pacific "888" pokeris ei ole statse lauas, aga käsi impordib sisse. Olen maha lasknud uuesti peale ja igasugu trikke teinud aga ei midagi, mida ei tule seda ei tule

Comment

• Rokkar19
              Räme Fish
              • Jan 2010
              • 21

Pokertracker 3 ei näita Hud statse Pokerstarsi laudades, kus on laua taha kirjutatud bb.Näiteks Nl25 (20-50bb), aga kui lihtsalt on Nl25(fast) vms siis töötab. Oskab keegi selle probleemi ära lahendada, et kuvaks ka statsid Nl25(20-50bb) laudades?
              Last edited by Rokkar19; 14.04.10, 21:44.

Comment

• Madis Very
                Bännitud
                • Aug 2009
                • 2951

Kui Pokerstarsi 18man turbo resultid sisse tõmmata siis ei arvesta raket. Peab manuaalselt kõigile panema, what to do ?

Comment

• Madis Very
                  Bännitud
                  • Aug 2009
                  • 2951

UPDATE !!!

OMAHA SUPPORTED* !!!! AWESOME

Added:

* Omaha
                  * Mac OS X Release
                  * Setup Wizard
                  * Backup & Restore
                  * New Site: Bodog
                  * New Site: Cake
                  * New Site: Betfair
                  * New Site: Cryptologic network
                  * New Site: WPEX
                  * New Site: Pre-Cereus Ultimate Bet & Absolute
                  * New Site: Tribeca
                  * Adjust Limits window in Database Management
                  * Filters: Today, This Month, This Year
                  * Internet proxy support
                  * New cash graphing options
                  * Dozens of new filters
                  * Full Tilt Rush Hud support
                  * Incremental cache updates

Changed:

* User Interface: Numerous improvements (sanity checks, keyboard shortcuts, etc)
                  * AutoRate: Performance improvements
                  * Housekeeping optimizations
                  * Housekeeping: Added reindex, reworked window
                  * PostgreSQL no longer bundled. Downloaded on demand when needed
                  * Reports: Name can be changed
                  * Hud: Group import/export
                  * TableTracker: New "Tables" column so users can see how many tables a player is playing

*siiski peab eraldi ostma :D
                  Last edited by Madis Very; 15.04.10, 09:07.

Comment

• kollane
                    Pokkerihai
                    • Nov 2008
                    • 2031

Algselt postitas Rokkar19 Vaata postitust
                    Pokertracker 3 ei näita Hud statse Pokerstarsi laudades, kus on laua taha kirjutatud bb.Näiteks Nl25 (20-50bb), aga kui lihtsalt on Nl25(fast) vms siis töötab. Oskab keegi selle probleemi ära lahendada, et kuvaks ka statsid Nl25(20-50bb) laudades?
                    tõmba uus versioon

Comment

• Mrt1989
                      Grinder
                      • Mar 2010
                      • 999

Panin PT 3 peale , aga kui käima tahan panna viskab sellise ajsa?

Comment

• nomerlot
                        Klubi Liige
                        • Sep 2009
                        • 2233

mingi Omaha tugi juba varem mu meelest, vähemalt minul PLO katsetuses HUD töötas kenasti. Aga nüüd peab eraldi ostma.

Comment

• Mrt1989
                          Grinder
                          • Mar 2010
                          • 999

Algselt postitas Mrt1989 Vaata postitust
                          Panin PT 3 peale , aga kui käima tahan panna viskab sellise ajsa?
                          Milles siis viga võib olla ?

Comment

• Karka91
                            Räme Fish
                            • Apr 2010
                            • 1

Selline probleem esines PT 3 allalaadimisel ja instaalimisel, et viirusetõrje leidis 4-5 troojat. Programm käima ei lähe: Downloaditud sai kodulehelt. Keegi oskab aidata? Või mõnd muud programmi pakkuda millega saaks unibetist käsi alla tirida ja analüüsida.

Comment

• ranka
                              Miljon Põhjust Kodus Olla
                              • Sep 2008
                              • 36444

Koduleht on ikka www.pokertracker.com? Kui jah siis ma usaldaks PT3 kodukat ning lülitaks installimise ajaks AV välja.

Comment

• 0madis0
                                Julm Donk
                                • Oct 2008
                                • 74

ma tegin ka sama moodi , et lülitasin av välja aga see jama kestab pärast installimist edasi ma ei tea mina hakkan nüüd ilma av pokerdama :D

Comment

Working...