*** AMETLIK POKERTRACKERI TEEMA: Probleemid & Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • StripPoker
    Grinder
    • Sep 2009
    • 609

Re: *** Poker Tracker 3 - kõik mis puudutab PT3-me (probleemid, uuendused, jne) ***

Tegin vanemas PT3 versioonis databasele Export , valisin kataloogi kuhu salvestada. Ragistas pikka aega ja ütles, et eksporditud x arv käsi. Aga lihtsalt valitud kataloogi ei ole tekkinud seda database exporditud faili :(

Proovisin teise korra veel - ei teki seda faili ja kõik. Teab keegi aidata?

Comment

• StripPoker
      Grinder
      • Sep 2009
      • 609

Re: *** Poker Tracker 3 - kõik mis puudutab PT3-me (probleemid, uuendused, jne) ***

Tuletage meelde, et kuidas käis preferred seating seadistus PT3s? Starsis panin paika aga peaks kuidagi PT3s ka panema...
      Last edited by StripPoker; 04.06.10, 10:33.

Comment

• rainer
        Õpihimuline Mängur
        • Oct 2008
        • 383

Algselt postitas StripPoker Vaata postitust
        Tuletage meelde, et kuidas käis preferred seating seadistus PT3s? Starsis panin paika aga peaks kuidagi PT3s ka panema...
        AutoImport - Pokerstars Configurations - Preferred Seating (6-maxi ja fullringi kohta eraldi)

Comment

• Divide03
          Julm Donk
          • Dec 2009
          • 77

Kui mul Auto impordid käsi, mix mul alla ekraanile punaselt need read tulevad?
          Teen midagi valesti?

PokerStars: Unable to import hand (#45069316222). Reason: Unable to execute query: COPY holdem_hand_player_statistics FROM STDIN;; Reason: Fatal Error (ERROR: missing.....

Comment

• lennuk
            FPP Pro
            • Dec 2009
            • 298

Algselt postitas Karikakar Vaata postitust
            Kuidas ma saan vaadata setti hittimise %?

seal otsid "flopped set" ,ja siis paremal üleval nurgas ka kirjas kuidas selle endale trackerisse saab.
            loodan et oli abi

Comment

• variatsioon
              Pokkeritark
              • Nov 2008
              • 5849

btw mul on Total Won (Including Rakeback) ja Rakeback (for graphs) statid kui keegi tahab siis PM.
              et neid saab siis graafikutesse lisada jne.

Comment

• 0madis0
                Julm Donk
                • Oct 2008
                • 74

mul on uuem pt3 ja kõik on tore ja vägev.... statid tulevad lauda jne , aga kui ma muudan state oma tahtmise järgi mida mina tahan ja panen apply siis neid ta ei kuva vaid jäävad ikka need statid mis kohe seal ees on. oskab keegi aidata?

Comment

• ranka
                  Miljon Põhjust Kodus Olla
                  • Sep 2008
                  • 36444

Peale formaati panin PT3 peale ja mulle nii väga tundub, et PT3 ei impordi kõike MicroGamingut võrgustiku käsi või varastab MG mult raha. On kellegil veel sarnane probeem?

Comment

• 5lehte
                    Jube Noob
                    • Apr 2009
                    • 126

Oli selleine probleem, et osadest laudadest ei importinud midagi peale esimese nelja käe.
                    Aitas selline asi:
                    Please try clicking the "Clear Databases Now" button on the Microgaming Configuration tab while Auto Import is stopped and see if you are able to import hands successfully thereafter.

Comment

• raunsz
                      Vana Tegija
                      • Jan 2010
                      • 1492

Algselt postitas nomerlot Vaata postitust
                      vanas arvutis file menüüst "backup", liigutad tekkinud faili uude arvutisse, uues arvutis file menüüst "restore" ja valid selle backup faili. See peaks töö ära tegema.
                      ei sain kätte failid, aga ikkagi!

Mis selle vastu aitaS?
                      Last edited by raunsz; 07.06.10, 22:58.

Comment

• Rage
                        Klubi Liige
                        • Nov 2008
                        • 6853

sa pead FTP cliendi lahti võtma ja seal konfima, et ta üldse salvestaks hand historyt

Comment

• rainer
                          Õpihimuline Mängur
                          • Oct 2008
                          • 383

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                          Peale formaati panin PT3 peale ja mulle nii väga tundub, et PT3 ei impordi kõike MicroGamingut võrgustiku käsi või varastab MG mult raha. On kellegil veel sarnane probeem?
                          PT3-ga olen vähe veel mänginud microgamingus, aga tundub et paar kätt on kyll kaduma läinud. Aga imelikum on see, et ''Vs Player'' tabi alt võite ja kaotusi vaadates need ei klapi.

Ja igakord kui mängima hakkan... hud kuvab laudadess statistikat järjest kauem... algul ilmus pärast 5-te läbi mängitud kätt info lauda.. nyyd juba pean 15 kätt lauas ära mängima, et statistikat näha. Ei tea milles jama...

Comment

• Rage
                            Klubi Liige
                            • Nov 2008
                            • 6853

määra hand history lühema perioodi peale.. ta ketrab seda krdi hand historyt läbi ja kui see mingi 30 päeva vms.. siis ilgelt palju kedrata.. selles võib põhjus olla..

Comment

• rainer
                              Õpihimuline Mängur
                              • Oct 2008
                              • 383

Kust ma seda PT3-l määrata saan ?

Comment

• mislinn
                                Pokkerihai
                                • Apr 2009
                                • 1734

Kuradi tracker ajab mind nii tilti. Iga kord, kui teen arvutile resa vms ja olen sunnitud trackeri sulgema, siis peale uuesti avamist pean tunde ootama, et see hakkaks midagi tegema...keegi oskab midagi soovitada?

Comment

Working...