*** AMETLIK POKERTRACKERI TEEMA: Probleemid & Küsimused ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Tisko
    Klubi Liige
    • Oct 2008
    • 163

Re: POKER TRACKER 3

Toon selle jutu offtopicust asjakohase teema juurde:

Ma ise olen ka registreeritud PT3 omanik ja ei kurda, kuigi ilmselgelt ma pole sama nõudlik kasutaja kui ranka saab olema.
    Siinkohal oleks ka sobiv PT3 peale mõtlevatele lowrolleritele vihjata, et on üks hea moodus, kuidas PT3 ausal!!! teel ilma otseselt maksmata välja teenida, kui evaluation period on läbi saamas. Üldiselt ma boonusehooramist ei fänna, kuid minu hinnangul oli see kasumlikum ja lihtsam kui ükski muu boonusehooramine. Tuleb minna lihtsalt PT3 kodulehele ja kui üleval ääres on red kingsi bänner siis seda klikkida ja järgida juhiseid (liituda sealt kaudu red kingsiga (ongame) ja mängida kõigest 250 punni, sng mängijale tähendab see kõigest näiteks 50 korda $11 sng) aga kui seal on titan pokeri vastav pakkumine (eestlastele ei toimi, eksole) siis refreshida PT3 lehte nii kaua, kuni tuleb red kingsi oma. 250 ongame punktikese eest PT3 litsents, ülimalt hea diil imo.

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Re: POKER TRAKER 3

Algselt postitas Tisko
      Sellisel juhul mul on sulle halbu uudiseid! Külastan aegajalt PT3 feature requests foorumit, teen seal ettepanekuid ja samas loen ka teiste omasid. On silma jäänud, et paljud nõuavad EV graafikut ja peavad seda väga oluliseks, üks vend lausa julges seal väita, et see on "enamuse meie jaoks olulisim asi". Ma mõtlesin vihaga, et WTF, kust sa arvad teadvat, mis TEISTE kasutajate jaoks kõige olulisem on? Ühesõnaga eeldada võib, et see sinna tuleb, kuid vaevalt, et see probleem peaks olema, ilmselt saab vajadusel välja lülitada, right?
      Kui nad tõesti peaks EV graafiku sisse tooma enne teiste tubade toetust (prima), bugide parandamist, lisade tegemist (normaalne filter HUD-ile, suurust muutvad statid jne) siis jääb minu koostöö PT3-ega väga väikeseks.

Ja PT3 jaoks on olemas third-party programm (Holdem Luck või miski sellise nimega), mis on analoogne pokerEV-le ja seetõttu lootsin, et EV graafikut ei nõuta ning ei hakka nii pea olema.

Obv, et saab seda välja - ja sisselülitada aga millegipärast ma liialt vaatan seda graafikut ning hakkab teinekord mängu häirima ;(

Comment

• ranka
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas Tisko
        Toon selle jutu offtopicust asjakohase teema juurde:

Ma ise olen ka registreeritud PT3 omanik ja ei kurda, kuigi ilmselgelt ma pole sama nõudlik kasutaja kui ranka saab olema.
        Siinkohal oleks ka sobiv PT3 peale mõtlevatele lowrolleritele vihjata, et on üks hea moodus, kuidas PT3 ausal!!! teel ilma otseselt maksmata välja teenida, kui evaluation period on läbi saamas. Üldiselt ma boonusehooramist ei fänna, kuid minu hinnangul oli see kasumlikum ja lihtsam kui ükski muu boonusehooramine. Tuleb minna lihtsalt PT3 kodulehele ja kui üleval ääres on red kingsi bänner siis seda klikkida ja järgida juhiseid (liituda sealt kaudu red kingsiga (ongame) ja mängida kõigest 250 punni, sng mängijale tähendab see kõigest näiteks 50 korda $11 sng) aga kui seal on titan pokeri vastav pakkumine (eestlastele ei toimi, eksole) siis refreshida PT3 lehte nii kaua, kuni tuleb red kingsi oma. 250 ongame punktikese eest PT3 litsents, ülimalt hea diil imo.
        Yeah, enam, kui hea diil.

Comment

• ranka
          • Sep 2008
          • 36444

Esimene suurem jama leitud! 2 cash lauda + turna ning muutsin turna statte, mille peale HUD hangutas kõik lauad ning kasutades Windows Task Manageri pidin killima maha trackeri hudi. Selle aja sees muidugi time outisin.

Comment

• taavi19
            Õpihimuline Mängur
            • Oct 2008
            • 321

Suured tänud info eest Tisko.
            Ilmselt võtan ise selle boonusehooramise ette.
            $250 rake mängimise eest saab siis PT3, pole paha diil :)

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Algselt postitas taavi19
              Suured tänud info eest Tisko.
              Ilmselt võtan ise selle boonusehooramise ette.
              $250 rake mängimise eest saab siis PT3, pole paha diil :)
              siis sisuliselt ju 30% rakeback, mis ei paista sugugi enam nii hea diil olevat...

Comment

• ment52
                Politseidokumendiga kusjuures!
                • Oct 2008
                • 1270

Ei ole nii, sest 250 punkti ongames ei tähenda, et sina oled 250$ reiki maksnud, vaid siiski kordades vähem. Oletades, et potist võetakse 3$ reiki ja selles potis on 4 mängija panused, siis kõik need 4 mängijat saavad 3 punkti.

Comment

• taavi19
                  Õpihimuline Mängur
                  • Oct 2008
                  • 321

Sain valesti aru siis. Siis vist tegemist ikkagi päris hea diiliga

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Täna lasin self exclude maha võtta ning hakkasin mängima jälle 400NL-1000NL ja pean kurbusega tõdema, et PT3 on sellise süsteemi juures väga kasutu pill!!!!

Sest nüüd on mul kindlasti vaja, et HUD näitaks ainult viimased 30 päeva statistikat. Kas seda on kuidagi võimalik teha? Kui jah, siis andke teada või vaikige igavesti!

Comment

• zyxxx
                      Õpihimuline Mängur
                      • Oct 2008
                      • 453

Algselt postitas ranka
                      Täna lasin self exclude maha võtta ning hakkasin mängima jälle 400NL-1000NL ja pean kurbusega tõdema, et PT3 on sellise süsteemi juures väga kasutu pill!!!!

Sest nüüd on mul kindlasti vaja, et HUD näitaks ainult viimased 30 päeva statistikat. Kas seda on kuidagi võimalik teha? Kui jah, siis andke teada või vaikige igavesti!
                      Kas HUD siis ei allugi filtriga määratud kuupäevadele? Mängijate loetelu on küll filtri kuupäevades sõltuv...

Comment

• zyxxx
                        Õpihimuline Mängur
                        • Oct 2008
                        • 453

Algselt postitas zyxxx
                        Kas HUD siis ei allugi filtriga määratud kuupäevadele? Mängijate loetelu on küll filtri kuupäevades sõltuv...
                        Vastan ise ;D ega ikka ei toimi küll.. :(

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Trackeri filtrid ei mõjuta HUD-i filtreid ja vastupidi.

Comment

• Tisko
                            Klubi Liige
                            • Oct 2008
                            • 163

Algselt postitas ranka
                            siis sisuliselt ju 30% rakeback, mis ei paista sugugi enam nii hea diil olevat...
                            Algselt postitas ment52
                            Ei ole nii, sest 250 punkti ongames ei tähenda, et sina oled 250$ reiki maksnud, vaid siiski kordades vähem. Oletades, et potist võetakse 3$ reiki ja selles potis on 4 mängija panused, siis kõik need 4 mängijat saavad 3 punkti.
                            Kuna juba teemaks läks, siis olgu numbrid täpselt fikseeritud - kuigi oskan/viitsin täpselt arvutada ainult turniirimängijate jaoks. Seejuures tasub arvestada, et pokkerimängijana teed lihtsalt oma tavatööd (ajutiselt teises pokkeritoas) ja seejuures eeldad veel ka mängulist kasumit näidata. Turniirimängija peab lihtsalt maksma turniiride feed $50 eest (mis see PT3 litsents maksis, $90 kanti?) ehk pigem nagu 180% rakeback! Ja see ei ole ainult teooria ja mingit konksu olla ei saa - sest ise tegin selle läbi, kohe withdraw ja litsents ka paari päevaga kätte.

Comment

• Booyaka
                              FPP Pro
                              • Dec 2008
                              • 249

Ei tea küll kust seda hudi filtrit saaks muuta, aga abiks on uus DB teha. Kuigi see option ei ole kõige parem.

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

Algselt postitas Booyaka
                                Ei tea küll kust seda hudi filtrit saaks muuta, aga abiks on uus DB teha. Kuigi see option ei ole kõige parem.
                                See ei lahenda probleemi. Hea, et teema üles pumpasid ja meelde tuletasid, et ma pean trackeri foorumitesse asja uurima minema.

Comment

Working...