poker botid?

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • masterpuppet
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 2094

Re: poker botid?

Botid imevad lurinal, kui nende olemasolu tuleks avalikuse ette, siis kaoks ka edge pokkerist ning online pokker laguneks koost, kuna fishid otsivad ainult entertain valuet ning sellisel juhul nad seda enam onlinest ei otsiks.

Imo võiks selle teema kinni panna ning totaalselt ära kustutada, sest antud teema ei sobi kuidagi kokku meie keskonna eesmärkidega ning seisukohtadega. Kuijutan ette, et kui mõni algaja läbi google siia jõuaks ja esimese asjana kohe boti teema leiaks- ei tekita just usaldust.

Comment

• oitarvi
      Vana Tegija
      • Jan 2009
      • 1231

Algselt postitas masterpuppet
      Botid imevad lurinal, kui nende olemasolu tuleks avalikuse ette, siis kaoks ka edge pokkerist ning online pokker laguneks koost, kuna fishid otsivad ainult entertain valuet ning sellisel juhul nad seda enam onlinest ei otsiks.

Imo võiks selle teema kinni panna ning totaalselt ära kustutada, sest antud teema ei sobi kuidagi kokku meie keskonna eesmärkidega ning seisukohtadega. Kuijutan ette, et kui mõni algaja läbi google siia jõuaks ja esimese asjana kohe boti teema leiaks- ei tekita just usaldust.
      No muidugi on botid mõttetud. Aga ma usun kogu foorumirahvas võiks asjaga ikka kursis olla, mis toimub. See on juba iga inimese enda teha kas ta hakkab neid kasutama võid mitte. Loodaks ikka, et mitte. Muidu kaob tõesti online pokkeri mõte ära..

Comment

• levis
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 1557

Et häid mängijaid võita, selleks on vaja loomingulist lähenemist ja loodan, et sellest on kõiksugu botid veel vähemasti aastakümnete kaugusel. Madalatel limiitidel jääb kasumisse kõige elementaarsema õpiku ABC mänguga ja pole ime, et sinna on suhteliselt lihtne võitvat boti teha.
        Võib-olla tulevikus peab webikaamera ja või mõne muu mooduse kaudu tõestama, et ikka ise pokkerit mängid.

Comment

• ranka
          Miljon Põhjust Kodus Olla
          • Sep 2008
          • 36444

Algselt postitas masterpuppet

Kustutamise asjus olen ma täpselt 50:50, kuna see on kahe teraga mõõk. Olen nõus, et me ei tohiks propageerida selliseid asju, eriti veel, kui nende olemasolus ei olda kindel. Botid on nagu Loch Nessi koletise müüt - kõik teavad seda aga keegi ei ole kindel nende olemasolus. Müüdid müüvad ja samuti on igasugu härrad teinud bottide saite, et sulaselgelt raha lihtusklikelt välja petta - rahvale nad müüvad muidugi programmi aga, mis tegelikkuses ei tööta.

Teisalt jällegi on see üks pokkeriarutlus teemasid ja meie foorumis on sõnavabadus (muidugi on väikseid erandeid) ning botindus (s.h. ka rigged toad) on kindlasti vägagi päevakohane teema online pokkeris ja selle teema kustutamine oleks sõnavabaduse ja foorumi arutluse piiramine! Seega hoopis meie, kes propageerime pokkerit, kui oskusmängu peame kustutamise asemel hoopis tõestama, et online pokkeris botid ei saa eksisteerida!!! Ning tegelased, kes leiavad tee läbi Google siia, loevas selle teema läbi ja saavad aru, et botte ei ole olemas või neil ei lasta eksisteerida ning enamus boti saite on suured pettused - mitte keegi ei müüks ju töötavad botti maha - ta teeks sellega ise pappi!

Aga üldiselt ma arvan, et bottide juttudel on tõepõhi all ja kindlalt on tehtud võitvaid botte lihtsatesse ja rohkem robotlikesse mängudesse - fixed limit holdem, micro-stakes SNG ja võib-olla ka micro-limiidi rahalauad. Aga tõenäoliselt reaalselt nad meie kõrval ei istu, selle nimel teevad pokkeritoad väga suurt tööd, et hoida mängud ausana, kui leitakse üles kokkumängu tegijad, mille tõestamine on teinekord vägagi raske, siis leitakse veel lithsamini ülesse botid, kelle avastamiseks ei pea olema 30 aastase staaziga kriminaaluurija.

Ja nagu ma enne juba mainisin - siis mitte keegi ei müüks maha töötavat botti! MITTE KEEGI! Kui ta seda teeb, siis järelikult see bot ei tööta või ei lasta tal töötada!

Comment

• ranka
            Miljon Põhjust Kodus Olla
            • Sep 2008
            • 36444

Algselt postitas levis
            Et häid mängijaid võita, selleks on vaja loomingulist lähenemist ja loodan, et sellest on kõiksugu botid veel vähemasti aastakümnete kaugusel. Madalatel limiitidel jääb kasumisse kõige elementaarsema õpiku ABC mänguga ja pole ime, et sinna on suhteliselt lihtne võitvat boti teha.
            Võib-olla tulevikus peab webikaamera ja või mõne muu mooduse kaudu tõestama, et ikka ise pokkerit mängid.
            Ilmselgelt olen sinuga nõus ja siit me jõuame järgmise punktini, kui ABC bot beadib pokkerit väikestel limiitidel, siis on mängude tase nii halb ja mõtekam on õppida pähe see sama tabel, mida kasutab bot.

Nii käitudes teenite Te rohkem raha, sest pokkerituba ei pane Teie pokkerikontot kinni, samuti saate teinekord teha tunduvalt parema otsuse, kui oleks teinud bot ning nii mängides saate Te areneda ja jõuda suurtematesse limiitidesse.

Comment

• r3o
              FPP Pro
              • Apr 2009
              • 260

see teema siin ilmselgelt ebasoositud. Loodetavast ma banni kohe ei saa, aga minu vaatenurk on selline.

Loomulikult on botid olemas... olen näinud ka töötavat ja rahalauas mängivat botti, aga see selleks.

Küsimus on kui head nad on
              Ühe lingi panen
              http://en.wikipedia.org/wiki/Polaris_(poker_bot)
              Ehk siis arvuti mängis inimeste vastu ja kaotas napilt. Seega bot võib olla väga hea.

Põhimõtteliselt on bot ju arvutiprogramm, mille kirjutamisega tehnilisest küljest saab hakkama iga natuke üle keskmise programmeerija. Kogu küsimus on selles, kui hea algoritmi ta suudab välja mõelda. Kui vaeva näha siis on võimalik teha hea bot. Aga selle eeldus on, et mõtteprotsess, mida modelleeritakse on väga hea. Samamoodi nagu inimene mängib tegelikult mingi algortimi järgi (keegi ju ei viska enne iga otsust münti, et mis järgmiseks teha. Ja isegi kui teeb siis on võimalik ka täiesti random otsuseid tegev programm kirjutada) teeb seda ka arvuti.

Nüüd positiivse külje pealt. Kuna pokker on osalise informatsiooniga mäng siis ei saa seda puhtalt matemaatiliselt lahendada nagu nt male ja seega mina vähemasti arvan, et pole võimalik ka kirjutada botti, kes omaks hea professionaalse mängija ees väga suurt eelist.

Veebis müüdavaid botte pole kunagi näinud/proovinud, aga usun ka et need on väga keskpärased. Ei usu et sinna oleks mõtet raha kulutada

Comment

• alaska
                forever
                • Oct 2008
                • 6599

Tehku selline tuba, kus on botid lubatud ja pangu need siis üksteise vastu legaalselt mängima. Ma olen päris kindel, et see lõpeb sellega, et tavalised mängija lähevad sinna saidile ja tõmbavad need botid rahast tühjaks. niikui mingi leaki avastavad, hakkavad seda rämedalt abusema ja enne kui selle boti omanik jaole saab, on konto busto.

Comment

• levis
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 1557

2p2-st leidsin huvitava teema ja ka ühe huvitava postituse, mille autoriks on Mike Johanson; I'm a PhD student with the group at the University of Alberta that produced Polaris
                  http://forumserver.twoplustwo.com/sh...4&postcount=56
                  teema ise:http://forumserver.twoplustwo.com/15...93/index4.html

Comment

• jrgn hell
                    Klubi Liige
                    • Oct 2008
                    • 3328

Algselt postitas Rage
                    LMAO, tekib identiteedikriis ja arvab et on kosmoselaeva pardaarvuti HAL ja eesmärgiks on jupiterile lennata? ;D
                    tra ma hirnun ka praegu selle peale kõva häälega, et botid ei tea, kus nad on ja kes nad on

Comment

• jrgn hell
                      Klubi Liige
                      • Oct 2008
                      • 3328

aga ülidselt, mida sa nende bottidega jändada, teemalagataja, kas pokkeri biitimine oldschool meetodil on liiga igav või on mingi suurem tehnikahuvi?

Comment

• alaska
                        forever
                        • Oct 2008
                        • 6599

Algselt postitas jrgn hell
                        aga ülidselt, mida sa nende bottidega jändada, teemalagataja, kas pokkeri biitimine oldschool meetodil on liiga igav või on mingi suurem tehnikahuvi?
                        teemaalgataja sai banni.

Comment

• Tigrano
                          Administraator
                          • Oct 2008
                          • 7614

Olen ka lõpuks selle teema jõudnud läbi lugeda ja isiklikult arvan, et peaksime teadma, et tõesti botid võivad eksisteerida ja kui peaks kahtlus tekkima, siis saab ka pokkeritoa supporti teavitada jne. Kindlasti ei tohiks reklaamida sellist ettevõtmist, mitte ühelgi viisil, pigem aidata pokkeritubasi jne võitluses bottide vastu.

Ning väide, et bot on enamvähem sama, mis trackeri jne kasutamine on ikka naeruväärne. Minumeelest kõige kallim aeg on inimese enda aeg ja kui mingi boti junni kuskilt saanud või ise tõesti vaeva nähes selle teinud, siis pärast see bot tiksub ju arvutis ja ise sügad m**** ja vaatad telekat ehk asi ei ole mitte kuidagi võrreldav, sest inimfaktoril on piirid, peame ju vahepeal magama, sööma jne ;D

Comment

• sada
                            Julm Donk
                            • Nov 2008
                            • 52

Pole olemas, pole võimalik, aga vähemalt kaks inimest juba siit foorumist kasutavad ka confivad neid ;D ;D
                            Kas shortstakkerid võivad ka olla suures osas botid kui kõige lihtsamini programmeeritavad? Vanasti neid vist ju nii palju polnud, sobiks kenasti bottide levikuga kokku?

Comment

• Fortune
                              IP
                              • Oct 2008
                              • 1396

Algselt postitas jrgn hell
                              Igaüks võib sulle vastata selle küsimuse peale, et bottidega on lihtsalt nii easy money teha. Kui nende vastu midagi ei tehtaks, siis paned ta lihtsalt 24/7 mängima ja vaatad kuidas raha tuleb. Milleks istuda tunde arvuti taga kui sama töö teeb ära mingi programm.

Comment

• EdgarP
                                Õpihimuline Mängur
                                • Jan 2009
                                • 368

Algselt postitas ranka
                                Kustutamise asjus olen ma täpselt 50:50, kuna see on kahe teraga mõõk. Olen nõus, et me ei tohiks propageerida selliseid asju, eriti veel, kui nende olemasolus ei olda kindel. Botid on nagu Loch Nessi koletise müüt - kõik teavad seda aga keegi ei ole kindel nende olemasolus. Müüdid müüvad ja samuti on igasugu härrad teinud bottide saite, et sulaselgelt raha lihtusklikelt välja petta - rahvale nad müüvad muidugi programmi aga, mis tegelikkuses ei tööta.

Teisalt jällegi on see üks pokkeriarutlus teemasid ja meie foorumis on sõnavabadus (muidugi on väikseid erandeid) ning botindus (s.h. ka rigged toad) on kindlasti vägagi päevakohane teema online pokkeris ja selle teema kustutamine oleks sõnavabaduse ja foorumi arutluse piiramine! Seega hoopis meie, kes propageerime pokkerit, kui oskusmängu peame kustutamise asemel hoopis tõestama, et online pokkeris botid ei saa eksisteerida!!! Ning tegelased, kes leiavad tee läbi Google siia, loevas selle teema läbi ja saavad aru, et botte ei ole olemas või neil ei lasta eksisteerida ning enamus boti saite on suured pettused - mitte keegi ei müüks ju töötavad botti maha - ta teeks sellega ise pappi!

Aga üldiselt ma arvan, et bottide juttudel on tõepõhi all ja kindlalt on tehtud võitvaid botte lihtsatesse ja rohkem robotlikesse mängudesse - fixed limit holdem, micro-stakes SNG ja võib-olla ka micro-limiidi rahalauad. Aga tõenäoliselt reaalselt nad meie kõrval ei istu, selle nimel teevad pokkeritoad väga suurt tööd, et hoida mängud ausana, kui leitakse üles kokkumängu tegijad, mille tõestamine on teinekord vägagi raske, siis leitakse veel lithsamini ülesse botid, kelle avastamiseks ei pea olema 30 aastase staaziga kriminaaluurija.

Ja nagu ma enne juba mainisin - siis mitte keegi ei müüks maha töötavat botti! MITTE KEEGI! Kui ta seda teeb, siis järelikult see bot ei tööta või ei lasta tal töötada!
                                +1
                                See teema on tulevikus kindlasti veelgi suurema arutluse all-nii siin ,kui muudel site´del ning antud teema kustutamine oleks kindlasti vale.
                                Googledasin täna päeval ringi ja leidsin sellise aadressi ( ei teagi kas tohib avaldada ??? ) , kus grupp ülikooli inimesi,koostöös teiste ülikoolidega on alates 2005 aastast kogunud informatsiooni inimeste psüholoogia ja pokeri erinevate variatsioonide ning käitumiste omavahelist seost. Kiiruga lugedes selgus,et see programm arvestab oddse,teise mängija võimalikke tegevusviise jne pärast igat käiku- ja põhimõtteliselt ütleb sulle,mis on õige,mis on vale. Kui antud hetkel muud proged aitavad meil üldise statistika näol teha paremaid otsuseid,siis antud proge on ju nagu pot ???väidetavalt on nende pakutavad otsused 10nest korral 9sal täpsed :S ! kusjuures sitel öeldi,et jah-meid banniti-aga see kestis ainult nädala ja nüüd on kõik ok jälle-uuringut tehakse ju pühal ülikooli eesmärgil.  Sellise proge kasutamine on minu arvates võrdväärne botidega. Annab liigse eelise tohmanile,kes ise mõelda ei oska.
                                Kui kellegil viitsimist on,siis võiks mulle PMida ja ma annaks selle lehe adre-tahaks lihtsalt kellegi arvamust kuulda selle kohta,kui tõenäone see võib olla, et paljud mängijad kasutavad ka sellist tarkvara-kui see üldse reaalselt eksisteerib ja pole mingi money väljapetmise scamm...
                                Ps! jutuga tahtsin jõuda siis sinna maani,et kui sellised proged on legaliseeritud,mis "soovitavad" sul teha järgmist käiku,siis polegi ju neti pokkeril tulevikku? või istuvad kõik oma progede otsas ja tulevad mingid uued valemid,mis põhinevad teistel valemitel,mis põhinevad progede jne jne jne valemitel ???

Comment

Working...