poker botid?

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • krayzie
    Grinder
    • Oct 2008
    • 706

Re: poker botid?

laudade arv ja lisatarkvara olemasolu ei tee fishist sharki ega ka vastupidi. mängijate oskused on erinevad.

Comment

• PokerBot
      Räme Fish
      • Apr 2009
      • 13

Algselt postitas krayzie
      laudade arv ja lisatarkvara olemasolu ei tee fishist sharki ega ka vastupidi. mängijate oskused on erinevad.

täpselt botimine ei tee ka fishist sharki. Natukene võib mõjutada vaid paremuse poole nagu ka lisa tarkvara.

Parandus: Siin on väike näide boti lihtsama variandi keelest , tegu on SNG botiga nagu pealt näha, aga see pole tähtis. Paneme kõik mõttes siia kaks isikut (üks võitev ja teine kaotav mängija) seda boti confima : olgu nendeks minu näites Ranka ja Imric. suht 90% võime väita, et ranka bot tuleb võitev ja imricu oma kaotav. Ei taha kedagi solvata, aga paraku on see nii... Bot küll peab bankrolli reeglitest kinni, aga kui imric selle NL100 jaoks teeb 300$ rolliga , siis bot siit talle midagi välja ei võlu. Sorry Imric, see pole isiklikult sulle suunatud, aga ei leidnud näite jaoks kedagi paremat.

See on väike osa ainult sellest botist , lihtsalt toon ette kujutuse teile:

MaxSessionHands = 10000
      MaxSessionTime = 720
      MaxStackSize = 1000000
      BathroomBreakAfter = 63
      BathroomBreakTime = 2
      SitOutWhenOpponentsAreLessThan = 1
      MakePotSizedPreFlopRaisesWhen = 6
      FoldToPre-FlopRaisesForAQAJsKQ = OFF
      FoldPost-FlopBelowTopPairToAnyBetOrRaise = OFF
      FoldToPost-FlopRaisesWithUnpairedBoardsFor = 3
      FoldToPost-FlopRaisesWithPairedBoardsFor = 4
      NeverBetTurnOrRiverWithHandBelow = 4
      NeverBetFlopWithHandBelowMiddlePairWhen = 1
      NeverBetFlopWithHandBelowMiddlePairStackSize = 1000000
      NeverCallPairedBoardsWithHandBelow = 5
      NeverCallFlushPossibleBoardsWithHandBelow = 6
      FoldToPre-FlopRaiseWith55Or66When = 3
      FoldToPre-FlopRaiseWith77Or88When = 3
      FoldToPre-FlopRaiseWith99OrTTWhen = 3
      FoldToPre-FlopRaiseWithJJOrQQWhen = 2
      FoldToPre-FlopRaiseWithAKWhen = 3
      FoldToPre-FlopRaiseWithAQsWhen = 2
      FoldToPre-FlopRaiseWithAKsWhen = 3
      FoldToPre-FlopRaiseWithKQsWhen = 2
      SuperTightPlay = OFF
      SemiSuperTightPlay = OFF
      NoLimp = 15
      AggressivePreFlop = 7
      AggressivePostFlop = 3
      AggressivePreFlopStackSize = 1000000
      AggressivePostFlopStackSize = 1000000
      MiningForSets = 4
      PostFlopinBlindsOverride = 3
      PreFlopReRaiseOverride = OFF
      MinBetOverride = 5
      FoldOrGoAllInWhenOpponentsAfterFoldsLessThan = 5
      FoldOrGoAllInWhenOpponentsAfterFoldsLessThanStackS ize = 1000000
      ApplyFoldOrAllInAfter = 0
      FoldOrGoAllInWhenOpponentsAtTableLessThan = 5
      FoldOrGoAllInWhenOpponentsAtTableLessThanStackSize = 1000000
      AlwaysCallWhenOpponentsRaiseIsLessThan = 4
      AlwaysCallWhenStackSizeIsLessThanTotalInvested = 90
      Verbose = ON
      AutoPlay = ON
      UserDefinedGameType = 0
      AutoRebuy = ON
      custom
      preflop
      When insmallblind and raises = 0 and calls >= 1 and (hand = K) call force
      When hand = QQ and hand = Qd raisemin force
      When ( hand = A A or hand = K K )
      When BotsLastAction = raise or BotsLastAction = call RaiseMax force
      When calls = 0 and raises = 0 and stilltoact >= 6 call force
      when (hand = Ah or hand = Kc) raisemin force

when hand = KQs or hand = QJs or hand = JTs or hand = JJ
      when botslastaction = raise and raises = 1 and betsize <= 8 call force

When OpponentsAtTable <= 2 and ( hand = A T or hand = K J or hand = Q J )
      When raises = 1 and BetSize <= 5 call force
      When raises = 0 and calls = 0 raise force
      When OpponentsAtTable <= 2 and ( hand = K T or hand = Q T or hand = J T )
      When OpponentsAtTable <= 2 and ( hand = 6 6 or hand = 5 5 or hand = 4 4 or hand = 3 3 or hand = 2 2 )
      When OpponentsAtTable <= 2 and ( hand = A 9 suited or hand = A 8 suited or hand = A 7 suited )
      When OpponentsAtTable <= 2 and ( hand = A 6 suited or hand = A 5 suited or hand = A 4 suited or hand = A 3 suited or hand = A 2 suited )
      When raises = 1 and BetSize <= 5 call force....jne

ja see läheb iga handiga edasi ...

Võitva botiga on sama nagu teise eest mängimisega, kas Ranka oleks nõus imricu eest mängima ja talle rolli kasvatama? Laia ringile see küsimus....

Comment

• lebovend
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 2420

Huvitav, kas ma olen ainuke, kes saab PokerBoti m6ttest mingil määral aru?

Et noh, kust see piir tuleb, kas trackeri kasutamine, et sa ei peaks ise jätma
        meelde erinevate vastaste erinevaid statse, vaid kasutad selle jaoks programmi

VÕI

Boti kasutamine, et sa ei peaks ise nuppu vajutama, kui keegi on ees 3bettinud
        ja sul on AA?

minu kaks senti

Comment

• PokerBot
          Räme Fish
          • Apr 2009
          • 13

Algselt postitas lebovend
          Huvitav, kas ma olen ainuke, kes saab PokerBoti m6ttest mingil määral aru?

Et noh, kust see piir tuleb, kas trackeri kasutamine, et sa ei peaks ise jätma
          meelde erinevate vastaste erinevaid statse, vaid kasutad selle jaoks programmi

VÕI

Boti kasutamine, et sa ei peaks ise nuppu vajutama, kui keegi on ees 3bettinud
          ja sul on AA?

minu kaks senti
          Paremat lauset trackeri ja boti võrdlemiseks annab otsida , Tänud.

Olen uurinud nende regular boterite tausta niipalju kui võimalik ja välja tuleb see, et nii 80% on nendest enne olnud regularid ka ilma botita. Ehk siis nende elus pole muud muutunud kui nuppe klõpsib nende asemel arvuti.
          Foorumis on jube palju ka selliseid tüüpe, kes tulevad sinna oma kaotavate statsidega ja siis küsivad miks mu bot kaotab 2/100 BB ??? või proovitakse NL10 skilliga NL1000 bot teha ja esimese päevaga busto.

Ja võitvat boti ei jaga kah keegi tasuta ,kui jagatakse saate 99% scammi , seda ma võrdlekski sellega kas Ranka oleks Imricu eest nõus rolli kasvatama.

Comment

• pikk28
            Klubi Liige
            • Oct 2008
            • 6695

läheb huvitvaks...

Comment

• Pahvak
              Pastilaa?? Ei!
              • Dec 2008
              • 4431

Pokker on edge mäng. Kui mul on edge, siis ma võidan raha. Edge saamiseks näevad inimesed roppu moodi vaeva. Samamoodi võib vaeva näha ka boti progeja ja luua edge teiste mängijate üle, aga boti kopeerimisega saab anda edge mängijale, kellel muidu seda ei oleks. Kaob sportlik-võistluslik moment ja eneseteostuse rõõm. Ja see võib vähendada juba pühapäevamängijate ridu.
              Fullstacks have more fun.

Comment

• Supsti
                Grinder
                • Dec 2008
                • 863

Sellist jama on raske kommenteerida.

Comment

• PokerBot
                  Räme Fish
                  • Apr 2009
                  • 13

Algselt postitas Pahvak
                  Pokker on edge mäng. Kui mul on edge, siis ma võidan raha. Edge saamiseks näevad inimesed roppu moodi vaeva. Samamoodi võib vaeva näha ka boti progeja ja luua edge teiste mängijate üle, aga boti kopeerimisega saab anda edge mängijale, kellel muidu seda ei oleks. Kaob sportlik-võistluslik moment ja eneseteostuse rõõm. Ja see võib vähendada juba pühapäevamängijate ridu.
                  Kui sa oled pühapäeva mängija ja mängid lõbu pärast, siis enamasti kaotav mängija(kindlasti on võtivaid ka) - Selline seltskond ei kasuta ei pokertrackerit, ei AHK scripti jne, rääkimata botist. Jah see inimene saab öelda tal oli/on põnev.

Kui sa oled elukutseline , siis sportlikust võistlus momendist sa ei räägi 2 kuu pärast mitte kui midagi. see kui sa järjekordselt oma KK-ga AA otsa jooksed ja uue rebuy teed pole elukutselisel enam võistlus moment vaid standard ja muutunud täiesti rutiiniks.

1. Boti ei jaga sul 99% inimesi, lihtsama keelega boti saab confida iga inimene, kes jagab pokerit. Selle näite, mis ma tõin...ei olnud ju eriti keerukas? lihtsalt tuleb numbrite value pähe õppida 0= no 1= yes jms, väga lihtne. Boti osta?? need 50$ botid on puhas scamm ..., aga bot sureb kiirelt välja...3a tagasi võitev 7/100 bot on täiesti break even praegu.
                  Siin on 1 reegel: Boti on lihtne ehitada, aga raske on võitvat boti ehitada kaotaval mängijal

Comment

• Rage
                    Klubi Liige
                    • Nov 2008
                    • 6853

boti ehitamine on üks asi.. aga edasi põmst laksad raha kokku mitte midagi tehes.. no hea küll mingi hetk teed veel nö "fine tuuningut".. aga lihtsalt piire ees ei ole.. lase 15-N lauda maitea mitmes erinevas keskkonnas.. see on ebaaus eelis.. seda enamet sama boti võid sa oma sõbrale ka anda.. kes ka veel kuskil sajas lauas laseb.. selline botimine tapaks online pokkeri maha..

Comment

• PokerBot
                      Räme Fish
                      • Apr 2009
                      • 13

Algselt postitas Rage
                      boti ehitamine on üks asi.. aga edasi põmst laksad raha kokku mitte midagi tehes.. no hea küll mingi hetk teed veel nö "fine tuuningut".. aga lihtsalt piire ees ei ole.. lase 15-N lauda maitea mitmes erinevas keskkonnas.. see on ebaaus eelis.. seda enamet sama boti võid sa oma sõbrale ka anda.. kes ka veel kuskil sajas lauas laseb.. selline botimine tapaks online pokkeri maha..
                      ok kui sa kasutad PT3 või Hemi ja igast scripte mis panevad sul kohe 3 beti valmis , siis on normaalne? scripte on raskem kirjutada kui kergemat boti. Ma ise kasutasin scripti , väga hea oli 24 tableda, aga kui ma tagasi mõtlen siis inimene kes ilma scriptita 24 tables pidi käsitsi kirjutama 3 bet või rollima...mul oli kohe standard. Aga seda loetakse normaalseks...

botide legaliseerimine ei muudaks kuigi palju, sest fishid jäävad fishideks. Ja see kah jätke meelde et kui täpselt sama setingutega botid mängivad ühes lauas on see täiesti - EV. Seega kui keegi jagaks näiteks 20/100 BB boti mingile publicule oleks see bot kohe kaotav.

Comment

• pikk28
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 6695

krt mul hakkab online pokkeriisu kaduma. kui sa nii tark oled, siis kas rohkem möllatakse botidega NL10-25 või NL100+?

Comment

• Rage
                          Klubi Liige
                          • Nov 2008
                          • 6853

vahe tuleb siis ette.. kui otsuse tegemine pärandatakse edasi programmile.. üks asi on see, kui sulle nupud valmis treitakse vms.. aga kliki pead sina tegema..

Comment

• Tarq666
                            Klubi Liige
                            • Oct 2008
                            • 814

Huvitav kui raske on programeerida programmi, mis võtab kõiki statse arvesse ja vastaste hand historyt, ning teeb vastavalt sellele otsuseid, ning tegutseb ka automaatselt. Tuleviku muusika, kuid siiski teoorias võimalik, ning tõenäoliselt ka pokkeri online varjandi häving.

Comment

• PokerBot
                              Räme Fish
                              • Apr 2009
                              • 13

Algselt postitas pikk28
                              krt mul hakkab online pokkeriisu kaduma. kui sa nii tark oled, siis kas rohkem möllatakse botidega NL10-25 või NL100+?
                              1998a alustas online poker real cash gamede pakkumist ja võib öelda et esimesed botid tulid ainult paar aastat hiljem. Muidugi bot-e ei saa võrrelda praegusega ja samas ka mängu taset. Me oleme pokerit mänginud koos botidega aastaid ilma probleemideta. Hollandis legaliseeriti kanep, kas hollandis on nüüd kõik narkomaanid? Botitakse igas limiidis, see kes näiteks on teie arust regular võib vabalt bot olla, aga ometi te oskate neid "regulare" võita? Jah botid ei ole võitmatud - see ei muutu.

/to Rage , PT3 mõtleb minu eest , AHK script trükib minu eest - ostab automaatselt lauda jne. poker bot mängib / vajutab nuppe. Mina saan ilusti siia võrdus märgi panna, kahju et teie seda ei suuda.

/to Tarq666 see ei ole tuleviku muusika , aga selle tegemine on kestnud juba 2a ja hetkel bot on võitev NL1000++ , aga täpsemaid andmeid ei ole selle kohta. graafikud ja asjad puuduvad , aga faktid näitavad et olemas, aga isegi kui 1 000 000 mängijast 1-l selline, siis selle tegemine nõuab 24/7 tööd ja ma ei pane pahaks , kuna töö maksab. Sama nagu pokeris kui töötad rohkem oma vigade kallal saab sinust parem mängija.

Uurisin järgi testiti isegi 25/50 ja oli head tulemust näidanud , aga NLis on rohkem botid micros kui highis , esiteks pole boti mõtet kui 1 laud vaid. Kuni eilseni arvasin et peale Holdemi ja Omaha pole bot-e , aga üllatus inimesed teevad Razzile , 5 card drawidele jne.

Parandus: Tahaks veelkord seda rõhutada, et kaotavaid mängijaid on tihti nendes boti foorumites, et skilli parandada või kiirelt raha teenida?`Aga botimis foorumis prod kirjutavad neile ainult ühe lause "First, learn how to play poker"

Comment

• Pahvak
                                Pastilaa?? Ei!
                                • Dec 2008
                                • 4431

Kuidas see PT3 sinu eest mõtleb? Mina pean teda kasutades küll enda peaga pokkerit mängima (erinevalt botist, kus ma enda pead pokkerimängus ei kasuta) :P

Hollandi ja kanepi näide on lihtsalt halb demagoogia. :)
                                Fullstacks have more fun.

Comment

Working...