*** AMETLIK HOLDEM MANAGERI TEEMA: Küsimused & Probleemid (KKK esimeses postis) ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Kotkas1000
    Pokkerihai
    • Nov 2009
    • 2305

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

Jah, importisin üldkausta.
    Ma ei usu, et midagi kuskile kaduma läinud kuna alles eile vaatasin oma lifetime graphi ja seal olid kõik käed olemas.
    Last edited by Kotkas1000; 22.08.11, 15:33.

Comment

• siga
      FPP Pro
      • Dec 2010
      • 251

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

Algselt postitas Kotkas1000 Vaata postitust
      Jah, importisin üldkausta.
      Ma ei usu, et midagi kuskile kaduma läinud kuna alles eile vaatasin oma lifetime graphi ja seal olid kõik käed olemas.
      Kaks eri asja, kas sul käed juba andmebaasis või kas sul on olemas algfailid (need lähevad korra ainult kaadervärgist läbi ja salvestuvad andmebaasi, need võid hiljem ka ära kustutada, ilma et see andmebaasi mõjutaks). Igatahes ika kuu võiks teha andmebaasist backupi, siis alati olemas enamus käsi.

Comment

• ristijeesus
        Klubi Liige
        • Oct 2009
        • 2533

Käed asuvad postgres andmebaasis ja sa pead nad sealt exportima. Proovi vanale kettale reinstallida Hem koos postgresql-ga (sama versioon mis oli). Pane Hem tööle, mine database management ja loodetavasti ta leiab su andmebaasi ning siis export hands.

Comment

• ranka
          Miljon Põhjust Kodus Olla
          • Sep 2008
          • 36444

Algselt postitas mortalvombat Vaata postitust
          rakeback.pokkeriprod.com tuli ticket, et HEM toetab nüüd Enet võrku. Kuskilt mujalt selle kohta infot ei leidnud. Tean, et töötab converteriga aga kas keegi saab kinnitada/ümber lükata, et töötab ka ilma?
          Pean vabandama, sest see on väär info, kuna sain ise valesti aru. Kahjuks HEM ei toeta ENET-i ja suhtlesin ka nende arendajatega (sellest ka viivitus ticketis) ning HEM-i tiim ütles, et ENET-i nad ei toeta ega hakkagi toetama, sest seal nende jaoks liiga vähe mängijaid. Imelik suhtumine.

HEM-ile on tehtud käte konverter: http://forumserver.twoplustwo.com/45...place-1025613/ See konverteerib ENET-i käed Party Poker formaati ja HEM saab siis nendega hakkama.

Samas PT3-el on ENET-i support täiesti olemas ja seega soovitan PT3. Selleks tõmmake nende viimane versioon: http://www.pokertracker.com/products/PT3/download.php (too alumine sealt). Kui keegi ei tea siis PT3-el on 60 päevane TASUTA prooviversioon.

Veelkord vabandused.

EDIT: Lisaks ise kasutan küll hetkel HEM-i, sest seal paar paremat statti, mida igapäevaselt kasutan (enne kasutasin PT3, kuna talle on sisseehitatud Bodog hand grabber). Uues PT4 versioonis pidid olema täpselt sama statid, mis HEM-is siis lähen taaskord PT4 peale üle. Olen uurinud ka HEM2 ning minu arvates see programm on läinud veel koledamaks kui praegune HEM. Võimatu on millestki aru saada ja programmi käsitlemiseks pead seda õppima tunde.

Olen seda ennemgi öelnud ja kordan veel: Minu arvates PT3 on tehtud lihtkasutajatele, kes naudivad lihtsust, loogilisust ja modernsust. HEM aga mängijatele, kes viitsivad rohkem vaeva näha.

Comment

• HerrJanks
            Pokkerihai
            • Jul 2011
            • 3769

Tänud update aitas...

Comment

• chrosmos
              Õpihimuline Mängur
              • Apr 2009
              • 340

tere,

kui mu pokerstars salvestab eestikeelseid handhistory´d, kas siis HEM ei hakka tööle? ja kui on mul õigus, siis kuidas seda probleemi lahendada saaks?

Comment

• siga
                FPP Pro
                • Dec 2010
                • 251

Algselt postitas chrosmos Vaata postitust
                tere,

kui mu pokerstars salvestab eestikeelseid handhistory´d, kas siis HEM ei hakka tööle? ja kui on mul õigus, siis kuidas seda probleemi lahendada saaks?
                Aint english toimib.

Comment

• pikk28
                  Klubi Liige
                  • Oct 2008
                  • 6695

Algselt postitas pikk28 Vaata postitust
                  krt hem järsku enam ei impordi korralikult käsi sisse. mängin starsis. hetkel tundub, et impordib ainult neid käsi, kus ma poti ei mängi. nii kui potis osalen, nii nii seda kätt ei loe. täiesti müstika. versioon on 07b ehk peaks viimane olema. kas asi võib selles olla, et ma pole starsi updatenud juba 1,5 kuud? on kellelgi olnud analoogne mure? help please :)
                  bljat jälle sama case, sain just kena setup cooleri KK vs QQ vs AA ning pmst seda kätt HEM sisse ei loe. Peale seda kätt impordib üldse miksi 30% käsi sisse. eelmikne kord lahendasin mure uue andmebaasi loomisega, enam ei taha nii teha. Oskab keegi midagi targemat soovitada?

Comment

• Vandalar
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 3577

Mõtlesin, et siia sobib see probleem kõige paremini. Mul on lahti pokerstars, HEM, tableninja. Multitablen ning aegajalt lööb mõne laua äkki täiega sassi graafiliselt- vahest jätab mingi jälje topelt pildi nö. stattidest, vahest jätab mulje nagu ma istuksin üks iste vasakul nt :) kui tegelt on üks iste ka keskel kus ma tegelikult olen, ning ei näe kaarte laual jne. Kas Tableninja põhjustab seda ja kas keegi oskab mingit lahendust pakkuda? Nii kui midagi sellist juhtub kipub ka tähelepanu hajuma ja buy-in kaduma.

Comment

• pikk28
                      Klubi Liige
                      • Oct 2008
                      • 6695

bljat jälle sama case, sain just kena setup cooleri KK vs QQ vs AA ning pmst seda kätt HEM sisse ei loe. Peale seda kätt impordib üldse miksi 30% käsi sisse. eelmikne kord lahendasin mure uue andmebaasi loomisega, enam ei taha nii teha. Oskab keegi midagi targemat soovitada?
                      ja seda ka, et HEM arhiivis on käed kõik korrektselt olemas, kuid ei sessionsi, reportsi ega ka graphi neid ei kuva.

Comment

• ranka
                        Miljon Põhjust Kodus Olla
                        • Sep 2008
                        • 36444

ja seda ka, et HEM arhiivis on käed kõik korrektselt olemas, kuid ei sessionsi, reportsi ega ka graphi neid ei kuva.
                        Kontrolli, kas su HEMi versioon on ikka 1.11.07b? Samuti kas PokerStars ja HEM on seatud "Run as Administrator"?

Comment

• jasssass
                          Vana Tegija
                          • Sep 2010
                          • 1200

Täna starsis mängides kadusid järsku laudadest ära statid, aga mitte kõikidest 3-l laual siiski kuvab neid, tegin siis hem-i update ära, ja restardid värgid jutud, taaskäivitades sama probleem jätkus- 3 lauda on stattidega, ülejäänud on tühjad.... kas keegi oskab miskit kosta?

Comment

• Intzsz
                            Jube Noob
                            • Feb 2009
                            • 105

Sama probleem, hommikul 9 ajal mängides oli veel kõik OK

Comment

• kollane
                              Pokkerihai
                              • Nov 2008
                              • 2031

sama pask. euro, fast, deep lauades state pole

Comment

• Vandalar
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 3577

Valmistutakse vist HEM2-ks... Keegi teab kas HEM 1 tugi jääb ikka alles või peavad kõik HEM2 ostma uuesti nö?

Comment

Working...