*** AMETLIK HOLDEM MANAGERI TEEMA: Küsimused & Probleemid (KKK esimeses postis) ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • rrrr
    Grinder
    • Nov 2008
    • 904

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

Kui ei aita, siis äkki on HEMi DB Control Panelilt siiski võimalik käed eksportida tekstifailideks.

Comment

• Romka
      Pokkerihai
      • Mar 2009
      • 1544

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

Algselt postitas rrrr Vaata postitust
      Tsekka seda ja tuleta meelde, kas backup sai tehtud nii:

Samalt lingilt saad ka restore õpetuse. Soovitan jälgida kõiki linnukesi ja encodingu seadeid punktuaalselt.
      Kõik saigi täpselt selle järgi tehtud :/, vaatab üritan nende suppordiga contacti saada ja ehk nad teavad aidata.
      Algselt postitas rrrr Vaata postitust
      Kui ei aita, siis äkki on HEMi DB Control Panelilt siiski võimalik käed eksportida tekstifailideks.
      Proovisin aga kuna tegi selle paari sekundiga ära siis kahtlen, et ta midagi peale eilsete käte seal eksportis.

Juhe juba nii koos, et jube. Pmts Starsist saab käed niisama küsida vist õnneks? Aga Betfairis nad vist neid ei saada ja seal just kohtab neid regulare palju rohkem.

Comment

• Kotkas1000
        Pokkerihai
        • Nov 2009
        • 2305

Mul selline mure, et HEM teeb eilsest alates operatsiooni "optimizing players" peale igat käivitust. Aega läheb sellega tavaliselt paar tundi, kuna andmebaas on suur (1,3milj + ostetud 1milj. kätt). Kas on mingeid mõtteid, mida ma peaksid tegema? Kas ma saan kuidagi oma andmebaasi mahtu vähendada? Samas ei taha, et käed kaotsi lähevad. Ei saa ju enam ilusaid life-time graafikuid vaadata :P

Comment

• ropka11
          Vana Tegija
          • Oct 2008
          • 1008

Keegi kunagi kirjutas andmebaasi vähendamisest

Sellest peaks olema siin räägitud, et selle suuruse tekitab täiesti mõttetu logide kataloog.

Kataloog jätke alles, suurem osa sisust võib kustutada. Kui ei oska või ei julge või ei usalda, siis guugeldage.

Minu XP masinas näiteks asub see kaust siin:

C:\Program Files\PostgreSQL\8.3\data\pg_log

Comment

• ropka11
            Vana Tegija
            • Oct 2008
            • 1008

Seda optimimizing players teeb muidu ju uue kliendi lisamisel.
            Sul Hem-is järsku liiga palju tubasid trackima pandud ja mingi tuba seal n....
            Kustuta kõik mittevajalikud toatrackimised kus hetkel ei mängi ära pärast saad alati uuesti lisada.Auto import folders

Comment

• ranka
              Miljon Põhjust Kodus Olla
              • Sep 2008
              • 36444

Algselt postitas ropka11 Vaata postitust
              Keegi kunagi kirjutas andmebaasi vähendamisest

Sellest peaks olema siin räägitud, et selle suuruse tekitab täiesti mõttetu logide kataloog.

Kataloog jätke alles, suurem osa sisust võib kustutada. Kui ei oska või ei julge või ei usalda, siis guugeldage.

Minu XP masinas näiteks asub see kaust siin:

C:\Program Files\PostgreSQL\8.3\data\pg_log
              Mul PostgreSQL 8.4, mitte 8.3 ja pg_log kataloog võtab ainult 1KB :)

Comment

• vinney
                Õpihimuline Mängur
                • Oct 2008
                • 473

tra mingi pool aastat juba HEM pange pannud: prima turniiri/sng laual, kohe kui mängijate arv langeb alla 7 siis statsid hakkavad nii kelbast panema(valel kohal, vale inimene, duubelstatistika jne), tegu 10max lauaga, keegi teab rohtu selle vastu?
                Last edited by vinney; 02.07.11, 15:08.

Comment

• Kotkas1000
                  Pokkerihai
                  • Nov 2009
                  • 2305

Algselt postitas ropka11 Vaata postitust
                  Seda optimimizing players teeb muidu ju uue kliendi lisamisel.
                  Sul Hem-is järsku liiga palju tubasid trackima pandud ja mingi tuba seal n....
                  Kustuta kõik mittevajalikud toatrackimised kus hetkel ei mängi ära pärast saad alati uuesti lisada.Auto import folders

Tegin, kuid kasu mitte midagi. Peale igat käivitamist algab optimizing reports, mis lõppeb umbes tunnise ootamise järel sellise erroriga:

Tegin HEMile igaks juhuks ka update, aga kasu ei miskit.

Comment

• Rage
                    Klubi Liige
                    • Nov 2008
                    • 6853

vaata kas sul andmebaas ikka töötab, imho tundub et ei saa baasiga ühendust.

Comment

• con
                      Pokkerihai
                      • Jul 2010
                      • 1954

Kuna ma enam FTP's jätkata ei kavatse siis tahaks kogu FTP andmebaasi ära kustutada. Kuidas seda teha saaks?
                      Last edited by con; 06.07.11, 05:52.

Comment

• ristijeesus
                        Klubi Liige
                        • Oct 2009
                        • 2533

Options-Settings-Purge hands-Poker Sites

Comment

• ristik
                          Grinder
                          • May 2010
                          • 903

selline probleem siis, et olen harjunud muidu Full tildis mängima, aga nüüd kui 888 proovin, siis on statte palju vähem kui ma muidu seadistanud olen, ilmselt on see sellepärast, et seal nende konfiguratioonide all on eraldi pacific. Pealegi on on pooltes laudades need statikastid valede nimede all. Kui neid liigutada, siis liigutab samal ajal teistes akendes ka seda kasti. Ühesõnaga help ?

Comment

• tonis
                            Õpihimuline Mängur
                            • Oct 2008
                            • 334

pane omal positsioon paika pokkeri cliendist ning hemist ja viskab kõigis laudades statid kenasti paika

Comment

• Naxer
                              Õpihimuline Mängur
                              • Mar 2009
                              • 345

Sry kui selle probleemi kohta on kuskil juba lahendust pakutud, ei viitsinud kogu teemat läbi pahmama hakata. Igatahes mul probleem, kus auto import reaalajas ei tööta. Triobetis proovisin just käivitada, istusin prooviks ühes 6-max PLO4 lauas ning kui klikkasin auto import peale, siis näitas, et lauas on 0 mängijat ja käsi ei importinud ning HUD ei käivitunud. Manuaalselt sain mängitud käed pärast sisse küll (import from folder abil). Samas kui klikkan stop auto import tuleb kiri stopping...ja asi jääbki mõtlema. Oskab ehk keegi aidata?

Comment

• Ämmapets
                                Jube Noob
                                • Oct 2009
                                • 171

Pidin nüüd uuesti installima Pokerstarsi tarkvara ja seoses sellega ka mure. Stars ei salvesta millegipärast enam käsi, tegin uue kausta ja puha, aga ei midagi. Seetõttu ei tööta ka Hem. Kas mul jäi midagi kahe silma vahele või on mingi jama, millest peaks teadma?

Comment

Working...