*** AMETLIK HOLDEM MANAGERI TEEMA: Küsimused & Probleemid (KKK esimeses postis) ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • pkillar
    Julm Donk
    • Feb 2010
    • 30

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

tere...sain endale täna holdem manageri ja tegin kõik järgi mis selle õpetuses videos oli selles foorumis aga vajutasin auto import siis tuli see väike tabelike.kõik mis seal tabelis on on nullis naq kedagi poleks seal lauas....mida ma valesti teen``?

ja move folderi asemel mul yltse archive folders ja seal all kus k2ib linnuke disable archiving kas need sama põhimõttega w??
    Last edited by pkillar; 04.10.10, 17:22.

Comment

• mortalvombat
      Õpihimuline Mängur
      • Jul 2010
      • 412

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

Eile hakkasin PKR'is mängima. HEM'i import tabi alt on näha, et import toimub aga HUDi e ole, tablemanager midagi üles ei leia ja HEM ise ka mingeid graafikuid ega statistikat ei kuva.

Comment

• virukunn
        Pokkerihai
        • Jul 2010
        • 2036

Millised folderid või failid ma pean starsi ja HEM-i kaustast copyma, et kõik vajalikud andmed (statsid, noted, käed) ühest arvutist teise saada ?

Comment

• Spewmonkey
          Seina Augustaja
          • Oct 2008
          • 2293

Algselt postitas mortalvombat Vaata postitust
          Eile hakkasin PKR'is mängima. HEM'i import tabi alt on näha, et import toimub aga HUDi e ole, tablemanager midagi üles ei leia ja HEM ise ka mingeid graafikuid ega statistikat ei kuva.
          PKR's pole HEM/PT3 hud kunagi töötanud. Kui just lähiminevikust mingit muudatust ei ole toimunud, milles ma kahtlen.

Comment

• emmimees
            Klubi Liige
            • Aug 2010
            • 2719

Kui ma tahan teha HEMi kätest backupi, siis logides pgAdmini kaudu postgres serverisse sisse, siis seal on 2 database´i: holdemmanager ja postgres - kummast ma pean backupi tegema või mõlemaid on vaja? AItäh..

Comment

• Cypher0
              Pokkerihai
              • Jan 2010
              • 1512

Algselt postitas emmimees Vaata postitust
              Kui ma tahan teha HEMi kätest backupi, siis logides pgAdmini kaudu postgres serverisse sisse, siis seal on 2 database´i: holdemmanager ja postgres - kummast ma pean backupi tegema või mõlemaid on vaja? AItäh..
              Kui teed HEMi lahti, siis kõige ülemisel ribal lõpus on kirjas, millist database'i ta kasutab. Sellest teedki.:)

Comment

• taavi
                Grinder
                • Oct 2008
                • 684

Algselt postitas Intzsz Vaata postitust
                Kas hem töötab ainult prostgres 8.4.4 vesiooniga või sobib ka 9.0?
                Olen mitmeid kordi proovinud unistallida ja uuesti installida, aga millegi pärst ta ei installi prostgressi lõpuni või ei saa connectitud.

E: Ja neist eraldi tõmmatud prostgress (mitte hemiga kaasas olev) küsib installides passi dbpass ega postgrespass ei sobi ja lööb errori
                "The password specified was incorrect. Plase enter the correct password the postgres windows user acc"
                Abiks äkki..
                Many of the past problems associated with PostgreSQL and Windows compatibility can be solved by using our latest Combo Installer. This installs both Holdem Manager and PostgreSQL. Setting up PostgreSQL is automatic with this installer.

Comment

• mortalvombat
                  Õpihimuline Mängur
                  • Jul 2010
                  • 412

Algselt postitas Spewmonkey Vaata postitust
                  PKR's pole HEM/PT3 hud kunagi töötanud. Kui just lähiminevikust mingit muudatust ei ole toimunud, milles ma kahtlen.
                  max 1 laual peaks HUD töötama.
                  Tõmbasin viimase beta ja sain käsitsi importides statistikat näitama HEMis aga automaatselt impordituid ikka e näita ja HUD ka e tööta.

Comment

• Mandre
                    Jube Noob
                    • Mar 2009
                    • 196

mis ma tegema pean, et HUDi statsid ei vilguks või see arvuti viga

Comment

• Spewmonkey
                      Seina Augustaja
                      • Oct 2008
                      • 2293

Jah, käsi/statsi näeb juba pikemat aega HEM's, aga hudi tuge pole tekkinud. See max 1 laua asi ei ole ka eriti loogiline.

Comment

• kjmrc
                        Pokkerihai
                        • Aug 2009
                        • 4541

Kuidas ma saaksin nii, et ta saveks statside asukohad ära, igakord kui uuesti mängima hakkan on statsid sassis üksteise peal ja valede mängijate juures. Ty

Comment

• emmimees
                          Klubi Liige
                          • Aug 2010
                          • 2719

Algselt postitas kjmrc Vaata postitust
                          Kuidas ma saaksin nii, et ta saveks statside asukohad ära, igakord kui uuesti mängima hakkan on statsid sassis üksteise peal ja valede mängijate juures. Ty
                          Ehk on kasu kui Table managerist võtad File---> Save positions

Comment

• kjmrc
                            Pokkerihai
                            • Aug 2009
                            • 4541

Hmm, kus see Table Manager on, lol :P Ma alles hakkasin kasutama HEM'i.

Comment

• metsakas
                              Julm Donk
                              • Feb 2010
                              • 67

Keegi oskab äkki aidata, HUD töötab Starsis ainult euro rahalaudades ? Teistes laudades Hudi ette ei viska.

Comment

• Oliverk
                                Moderaator
                                • Nov 2008
                                • 3016

Update HEM.

Comment

Working...