*** AMETLIK HOLDEM MANAGERI TEEMA: Küsimused & Probleemid (KKK esimeses postis) ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Intzsz
    Jube Noob
    • Feb 2009
    • 105

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

Algselt postitas ranka Vaata postitust
    Preferred seat paigas?
    Jah, see on FT peal ja rohkem ma seal midagi valida ei saa, osadel (hu,6max,9max,10max) on mingid numbrid neid muuta ei saa.

E: Ja igakord kui lauad avan on statsid ühekoha võrra valel pool, pean igakord table managerist neid liigutama.
    Last edited by Intzsz; 12.09.10, 20:07.

Comment

• timz0333
      Pokkeritark
      • Mar 2009
      • 6322

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

Kas ma saan niimodi filtreerida käsi, et näha ainult neid jaotusi kus ma olen saanud turnis reraisi ja/või check raise?

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas timz0333 Vaata postitust
        Kas ma saan niimodi filtreerida käsi, et näha ainult neid jaotusi kus ma olen saanud turnis reraisi ja/või check raise?
        Dunno aga ehk abi Filters->Edit->Filter by Action

Comment

• timz0333
          Pokkeritark
          • Mar 2009
          • 6322

Suur tänu, sealt kaudu saab mis vaja.

Comment

• Ajuvaba
            Grinder
            • Oct 2008
            • 634

Tere,

Mul selline mure. Sai muretsetud endale uus arvuti ja hakkasin alla laadima HEM-i, teades, et üks PC peaks olema vaba(Hem võimalik laadida ühe ostuga kahte arvutisse). Tuli välja, et mõlemad kinni. Tahtsin reseti teha, aga sealt tahab minu logini ja passwordi, mida ma muidugi ei mäleta. Kui tahtsin, et nad saadaksin mulle passwordi e-mailile, siis seda pole siiani tulnud ja ei vasta selline aadress nagu support@holdem..... ka kirjale. Ok, mis siis ikka. Ostan uue. Ostsin, uninstallin vana ja laen uue peale, aga arvuti mäletab mind ikka kui vana kasutajat ja ei küsigi uue koode... Ühesõnaga pattseis, kas targemad oskavad midagi soovitada?

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Algselt postitas Ajuvaba Vaata postitust
              Tere,

Mul selline mure. Sai muretsetud endale uus arvuti ja hakkasin alla laadima HEM-i, teades, et üks PC peaks olema vaba(Hem võimalik laadida ühe ostuga kahte arvutisse). Tuli välja, et mõlemad kinni. Tahtsin reseti teha, aga sealt tahab minu logini ja passwordi, mida ma muidugi ei mäleta. Kui tahtsin, et nad saadaksin mulle passwordi e-mailile, siis seda pole siiani tulnud ja ei vasta selline aadress nagu support@holdem..... ka kirjale. Ok, mis siis ikka. Ostan uue. Ostsin, uninstallin vana ja laen uue peale, aga arvuti mäletab mind ikka kui vana kasutajat ja ei küsigi uue koode... Ühesõnaga pattseis, kas targemad oskavad midagi soovitada?
              Oota HEM'i vendadel vastust, mis peaks jõudma 24h jooksul. Emaili aadress minuteada oli sales@holdemmanager.net.

Comment

• emmimees
                Klubi Liige
                • Aug 2010
                • 2719

Nii tegin HUD Options---Table Preferences --Force Ontop linnukese ja võtsin selle ära(paar korda). Nüüd on hemi käteajalugu täiesti vttus, näitab et sessid on mõnikend kätt ja lõppkokkuvõtted üldse ei klapi(käsi on sitaks vähem aga kasumit näitab rohkem) ja graafikud näitavad Non SD joone samapalju üle nulli kui peaks olema alla. tegin restarte ja värke ning lasin kõik käed uuesti importida HMArchive kaustast aga ei muutund midagi, ühesõnaga totally fucked up kõik.
                Kas on mingeid asju, mida võiks veel proovida, või ongi byebye mitusada tuhat kätt statse ja peaks kõik history ja database ära kustutama kui nii persse läks midagi?
                Last edited by emmimees; 17.09.10, 20:53.

Comment

• pikk28
                  Klubi Liige
                  • Oct 2008
                  • 6695

pane clear filter, sul hetkel miskid hole cardid selectitud

Comment

• emmimees
                    Klubi Liige
                    • Aug 2010
                    • 2719

Ei normaalne siis, kuigi mina seda filtrit pole sinna pannud, ei osanud sinna vaadata kohe. Tegin kiirelt paar asja, mis pähe tuli - ei toiminud ja panin linna jooma seepärast :(
                    Aga õnneks nüüd pool pohmakat kadund kui korda sai lol

Comment

• teerajaja
                      Grinder
                      • Feb 2009
                      • 815

Ei jaga praega matsu lahti kuidas käis see lauas oleva statistika fondi muutmine koos, eraldi saab anda neile fondi suurust aga kuidas koos muuta ?

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Algselt postitas teerajaja Vaata postitust
                        Ei jaga praega matsu lahti kuidas käis see lauas oleva statistika fondi muutmine koos, eraldi saab anda neile fondi suurust aga kuidas koos muuta ?
                        Muuda iga näitaja fondi eraldi.

Comment

• emmimees
                          Klubi Liige
                          • Aug 2010
                          • 2719

Mina jälle eraldi ei oska, kõik korraga olen muutnud nii:

HUD Options--->player preferences---->Appearance ja seal ühes kastikeses on mul kirjas nt 9,Verdna, sealt peaksid saama igas suuruses hieroglüüfe ka kruttida omale

Comment

• mortalvombat
                            Õpihimuline Mängur
                            • Jul 2010
                            • 412

Miks HEM ei näita showdownile läinud muckitud käsi(ONGAME)? On asi minus või peabki olema nii?

Comment

• teerajaja
                              Grinder
                              • Feb 2009
                              • 815

Algselt postitas emmimees Vaata postitust
                              Mina jälle eraldi ei oska, kõik korraga olen muutnud nii:

HUD Options--->player preferences---->Appearance ja seal ühes kastikeses on mul kirjas nt 9,Verdna, sealt peaksid saama igas suuruses hieroglüüfe ka kruttida omale

Mõjus, tänud :)

Comment

• Murdock
                                Grinder
                                • Jun 2010
                                • 690

kuidas saab HEM-is $$$ ümber muuta €€€-ks?

Comment

Working...