*** AMETLIK HOLDEM MANAGERI TEEMA: Küsimused & Probleemid (KKK esimeses postis) ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: Holdem manager

Algselt postitas lebovend
    no arvata on, et ma olen idioot ja panin eile just nimme k6igile sinna kasti linnukese, lugemata, mis see linnuke teeb. Asi korras, hem rokib.
    LOL :P

Comment

• kollane
      Pokkerihai
      • Nov 2008
      • 2031

Algselt postitas masterpupept
      Nii, küsin nüüd ühe natuke delikaatsema küsimuse, aga loodan, et foorumi reeglitega vastuollu ei lähe. Aga kuna HEM seriali võin kasutada korraga 2 arvutis, siis oleks soov oma üks key pool vennale, kes vaikselt sumistab trios NL5. Tahaks natuke ta mängu tsekkida ja analüüsida. Aga igatahes, kas asi töötab ka korraga ehk kui mõlemad HEM ühel ajal töös. Kellegil kogemusi?

PT3ga on ka kaks seriali aga kui nad avastavad et nagu kahes erinevas kohas kasutad siis võib jama olla vms. ühe ip vms. pealt ei ole probleemi vist.

Comment

• Oliverk
        Moderaator
        • Nov 2008
        • 3016

Eks näeb. Toetan siis venda kui litsents lendab.

Comment

• ranka
          • Sep 2008
          • 36444

Algselt postitas kollane

PT3ga on ka kaks seriali aga kui nad avastavad et nagu kahes erinevas kohas kasutad siis võib jama olla vms. ühe ip vms. pealt ei ole probleemi vist.
          Mina ei usu, et see väide on õige. Kui sul on 2 serialit, siis ongi, et sa saaksid neid kasutada erinevates arvutites ja erinevate IP-dega.

Comment

• marguzz22
            Vana Tegija
            • Oct 2008
            • 1458

jep, nii peaks olema külll.... Saad 2es erinevas arvutis kasutada. Kas keegi ei taha kahasse HEM osta, ehk siis kumbi paneks 25 dollarit? (small stakes versioon) PM kui huvitatud!

Comment

• kollane
              Pokkerihai
              • Nov 2008
              • 2031

Algselt postitas ranka
              Mina ei usu, et see väide on õige. Kui sul on 2 serialit, siis ongi, et sa saaksid neid kasutada erinevates arvutites ja erinevate IP-dega.

Your registration is valid for two computers at one time that you own (sharing codes is not allowed). Therefore, if you play poker on both your desktop computer and your laptop, you will be able to use PokerTracker™ 3 on both.

hemil vb pole aga PT3 on küll. ma ostaks ka siis ju sõbraga kahepeale. pool ja pool mis see maksta oleks.

Algselt postitas marguzz22
              jep, nii peaks olema külll.... Saad 2es erinevas arvutis kasutada. Kas keegi ei taha kahasse HEM osta, ehk siis kumbi paneks 25 dollarit? (small stakes versioon) PM kui huvitatud!
              kui kindlalt väidad et nii saab ja on lubatud siis ma võin sinuga kahepeale osta.

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Algselt postitas kollane

Your registration is valid for two computers at one time that you own (sharing codes is not allowed). Therefore, if you play poker on both your desktop computer and your laptop, you will be able to use PokerTracker™ 3 on both.

hemil vb pole aga PT3 on küll. ma ostaks ka siis ju sõbraga kahepeale. pool ja pool mis see maksta oleks.

kui kindlalt väidad et nii saab ja on lubatud siis ma võin sinuga kahepeale osta.
                See tähendab seda, et kaks koodi on ÜHE INIMESE kohta ning sõbrale ja tuttavale oma koode anda ei tohi. Ja kuna sa oled üks inimene siis tõenäoliselt sul ei tekigi vajadus kahte trackerit eri arvutitest korraga jagada.

Ja igasugu sharemine unustage kohe ära; Isegi, kui see oleks lubatud siis see tekitab varem või hiljem probleeme.

Comment

• farik666
                  Klubi Liige
                  • Oct 2008
                  • 834

Kas HEM'il on mingi oma sisene KELL ?? mul on koguaeg session start ja session finished ajad paigast ja ka päev vahetub kuidagi mingil imelikul ajal..

Comment

• Oliverk
                    Moderaator
                    • Nov 2008
                    • 3016

Minul on sessi ajad ilusti õiged nii päevad kui ka kellaaeg.

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Algselt postitas farik666
                      Kas HEM'il on mingi oma sisene KELL ?? mul on koguaeg session start ja session finished ajad paigast ja ka päev vahetub kuidagi mingil imelikul ajal..
                      Arvan, et süüdi on pokkeritoa kell. HEM ise enda sees kella ei oma ning kõik ajad saab tema läbi HH (hand historyte). Näiteks, kui meil on kell hommikul 7 on ja me lõpetame ära sessiooni ning mängisime Starsis, siis HEM'i järgi me lõpetasime sessi kell 00.00 öösel, kuna tol hetkel näitas Starsi kell seda.

Comment

• farik666
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 834

selge.. starsist kohalikku aega ei saa sättida ka kahjuks... CET järgi saab panna tegelt...

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

selge.. starsist kohalikku aega ei saa sättida ka kahjuks... CET järgi saab panna tegelt...
                          Ärge muretsege, natuke veel ja saab panna igat ajatsooni; Nii vähemalt Stars lubas.

Comment

• farik666
                            Klubi Liige
                            • Oct 2008
                            • 834

kui hoverdad hiire mingi statsi peale...hüppab üles popup window.. ja seal on statside taga sulgudes mingid arvud..mida need tähendavad?

Kui mitu korda mingit vastavat muuvi mängija sinu vastu teind on??

Comment

• taipupole
                              Lõpuboss
                              • Oct 2008
                              • 2181

Kui mitu korda mingit vastavat muuvi mängija sinu vastu teind on??
                              Täpsemalt: mitu korda tal on üldse kokku olnud võimalus seda teha.

P.S. Ma ei tea, kas see on maitse asi, kuid mina olen loonud nt. ainult ühe suure pop-upi (VPIP pealt, ülejäänud keelustatud), et multis liiga palju asju lahti ei hüppaks. Mugavam tundub ja seetõttu julgen natuke soovitada.

Comment

• farik666
                                Klubi Liige
                                • Oct 2008
                                • 834

ja järgmine küsimus :)

reportside alt: plugging leaks 03 - flop hand strenght...

ja sealt top pair weak kicker or worse/no draw - see on mul julma moodi miinuses.. saab selle järgi ka midagi välja lugeda?

et flopand top pairi väikse kickeriga, ei suuda maha panna ??

Comment

Working...