*** AMETLIK HOLDEM MANAGERI TEEMA: Küsimused & Probleemid (KKK esimeses postis) ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Tarmonator
    Lingiparandaja
    • Oct 2008
    • 3274

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

Algselt postitas Vapsik
    Tegin täna HU sit and go-si natukene, aga viimase tulemus on vale ning võidu asemel on märgitud kaotus.

Kas seda tulemust õigeks saaks ka miskit moodi sättida?
    seal kus sul need turnad on kirjas, võtad probleemse turka, parem klõps ja edit finish position.
    parem klõpsuga saab veel igast huvitavaid asju sättida seal

Comment

• Unabomber
      Jube Noob
      • Jun 2009
      • 154

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

Ma ei saa aru mis värk on >:( juba mingi 5dat korda kaotab HEM mul lihtsalt lampi käsi ja lööb sellga kogu minu database'i segi...mis mõttega enam vaadata HEMist profitit ja muid statte kui ta key handid lihtsalt ära kaotab?? Täna kaotas mul ühe double up käe ära...jälle graafik pe*sses...ükskord kaotas mul lihtsalt 3k upswingi kätt ära...jälle kõik pe*sses. Mida ma pean tegema???

Comment

• olavike
        Vana Tegija
        • Oct 2008
        • 1269

Algselt postitas Unabomber
        Ma ei saa aru mis värk on >:( juba mingi 5dat korda kaotab HEM mul lihtsalt lampi käsi ja lööb sellga kogu minu database'i segi...mis mõttega enam vaadata HEMist profitit ja muid statte kui ta key handid lihtsalt ära kaotab?? Täna kaotas mul ühe double up käe ära...jälle graafik pe*sses...ükskord kaotas mul lihtsalt 3k upswingi kätt ära...jälle kõik pe*sses. Mida ma pean tegema???
        Kopeeri oma HandHistory ajutiselt kuhugi suvalisse kataloogi ja impordi käsitsi (import from file(s)). Mõnikord aitab.
        Mul endal selline jama siis tekkinud, kui mängin ilma HEMita mingi 1-2 tundi ja siis käivitan Auto impordi. Siis ta kipub ainult 100 viimast kätt salvestama.

Comment

• vapsik
          Klubi Liige
          • Apr 2009
          • 5462

Algselt postitas Tarmonator
          seal kus sul need turnad on kirjas, võtad probleemse turka, parem klõps ja edit finish position.
          parem klõpsuga saab veel igast huvitavaid asju sättida seal
          TyTy, sain korda :)

Comment

• Unabomber
            Jube Noob
            • Jun 2009
            • 154

Algselt postitas olavike
            Kopeeri oma HandHistory ajutiselt kuhugi suvalisse kataloogi ja impordi käsitsi (import from file(s)). Mõnikord aitab.
            Mul endal selline jama siis tekkinud, kui mängin ilma HEMita mingi 1-2 tundi ja siis käivitan Auto impordi. Siis ta kipub ainult 100 viimast kätt salvestama.
            kurat, ma ei leia Everestist seda Hady History kohta ülessegi...:)

Comment

• oitarvi
              Vana Tegija
              • Jan 2009
              • 1231

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) **

Oleks selline küsimus, et kust ma saaks panna HEM-is nii, et igakord näitab vastaste kohta uue sessiooni andmeid, mitte vanu mängitud käsi? Asi selles, et tahan sng-sid mängida ja siis oleks vast parem, kui näitab vastaste käsi antud sessioonis.

Comment

• K2snakas
                Pokkerihai
                • Feb 2009
                • 2388

kaks klõpsi statsidele peale, siis n2itab konkreetse laua statse!

Comment

• teerajaja
                  Grinder
                  • Feb 2009
                  • 815

Kust on näiteks võimalik seadistada HEM kella aega, praega paneb mööda ? Proovisin update aga ei muutnud midagi.

Comment

• taavi
                    Grinder
                    • Oct 2008
                    • 684

Algselt postitas teerajaja
                    Kust on näiteks võimalik seadistada HEM kella aega, praega paneb mööda ? Proovisin update aga ei muutnud midagi.
                    (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• teerajaja
                      Grinder
                      • Feb 2009
                      • 815

Algselt postitas taavi
                      (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Tänud vaeva nägemise eest, kuid tundub, et see kella aeg paigas 0:00 peal.

Comment

• K2snakas
                        Pokkerihai
                        • Feb 2009
                        • 2388

see pigem näitab kuna HEM uut päeva hakkab lugema

Comment

• rrrr
                          Grinder
                          • Nov 2008
                          • 904

Teete arvutile reinstalli/vahetate arvutit. Kas dumpite andmebaasi läbi Postgresi kuhugi või ekspordite käed (pakun, et käte eksport ja hilisem import võtab sigamoodi kaua aega + errorid). On keegi praktiliselt nii teinud:
                          - hemi DB dump läbi pgadminni
                          - arvutile reinstall
                          - install postgres+hem
                          - import hemi dumpitud DB
                          - hemile öelda, et see on default DB

Peaks töötama?

Comment

• Rage
                            Klubi Liige
                            • Nov 2008
                            • 6853

Algselt postitas rrrr
                            Teete arvutile reinstalli/vahetate arvutit. Kas dumpite andmebaasi läbi Postgresi kuhugi või ekspordite käed (pakun, et käte eksport ja hilisem import võtab sigamoodi kaua aega + errorid). On keegi praktiliselt nii teinud:
                            - arvutile reinstall
                            - install postgres+hem
                            - import hemi dumpitud DB
                            - hemile öelda, et see on default DB

Peaks töötama?
                            ma olen nii oma baasi läpakasse uuendanud.. export/import võtab rämepalju aega.. eelduseks peavad HEMid mõlemas arvutis olema samad versioonid. ehk enne reinstalli, siis installi viimane HEMi versioon... sest hiljem pole sul kuskilt võtta mingi vanema beta versiooni installikat.

Comment

• LuuK
                              Vana Tegija
                              • Dec 2008
                              • 1138

Algselt postitas rrrr
                              olen teinud korduvalt, 100% edukalt

Comment

• rrrr
                                Grinder
                                • Nov 2008
                                • 904

Hmm, PGadminnis ei leia kohta kus importida. Export (backup) on küll olemas.

Edit: leidsin. Lood PGAdminnis DB ja parem hiire klikk ning "restore"

Comment

Working...