*** AMETLIK HOLDEM MANAGERI TEEMA: Küsimused & Probleemid (KKK esimeses postis) ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • LuuK
    Vana Tegija
    • Dec 2008
    • 1138

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

Võib-olla on asjad muutunud, kuid minu teada on PT3 kasutamiseks ka PostgreSQL vajalik

Comment

• Tigrano
      Administraator
      • Oct 2008
      • 7614

Re: *** Holdem Manager - kõik mis puudutab HEM'i (probleemid, uuendused, jne) ***

Algselt postitas räim
      Ootaks ikka mingit vastust sellele ja siis see, et kas PT3 nõuab endiselt rohkem arvuti ressurssi, kui HEM?
      Ja vaatan, et HEMiga koos tuleb installida PostgreSQL, et see ka nõuab mingit ressurssi mängimise ajal.

On keegi, kes kasutab neid progesid 512MB mäluga ja Pentium M prosega?
      HEM ise Kindlasti toimib, aga kui hästi HUD toimib sõltub muidugi sellest, kus pokkeritoas mängid. Üldjuhul probleeme ei tohiks olla ja PostqreSQL pead kindlasti installima, sest ilma andmebaasita ei ole ju midagi teha.

Comment

• flipmachine
        Pokkerihai
        • Jul 2009
        • 1857

probleem !!
        Ei saa kohe kuidagi HM tööle unibetiga .Kuna see mu põhiline ajaveetmis koht,siis jama .Alguses oli hullult jagelemist ,kuid siis hakkas vaikselt asi korda saama: pokerstars, party nendega on vist korras (miks vist ,sest uus asi mulle ja ei tea täpselt kuidas miski käib,kuid mingid statid on neilt olemas ) .Lugesin siin eelnevad postitusi ja peaks nagu importima käed unibeti kaustast ,kuid ei leia seda õiget kohta ,kust neid võtta .. litttle help

Comment

• vapsik
          Klubi Liige
          • Apr 2009
          • 5462

Algselt postitas flipmachine
          probleem !!
          Ei saa kohe kuidagi HM tööle unibetiga .Kuna see mu põhiline ajaveetmis koht,siis jama .Alguses oli hullult jagelemist ,kuid siis hakkas vaikselt asi korda saama: pokerstars, party nendega on vist korras (miks vist ,sest uus asi mulle ja ei tea täpselt kuidas miski käib,kuid mingid statid on neilt olemas ) .Lugesin siin eelnevad postitusi ja peaks nagu importima käed unibeti kaustast ,kuid ei leia seda õiget kohta ,kust neid võtta .. litttle help
          Selle kohta on isegi video olemas, ma usun, et sealt peaksid lahenduse leidma:

http://foorum.pokkeriprod.com/index....pic,120.0.html

Comment

• Pahvak
            Pastilaa?? Ei!
            • Dec 2008
            • 4431

Algselt postitas räim
            Ootaks ikka mingit vastust sellele ja siis see, et kas PT3 nõuab endiselt rohkem arvuti ressurssi, kui HEM?
            Ja vaatan, et HEMiga koos tuleb installida PostgreSQL, et see ka nõuab mingit ressurssi mängimise ajal.

On keegi, kes kasutab neid progesid 512MB mäluga ja Pentium M prosega?
            HEM jookseb mul praegu 512mb ram, 1.4ghz PM + 10-12 lauda starsis. Ja lisamonitor. Jookseb nagu tuul. Aga ma oskan oma arvutit ja XP-d üsna hästi hoida ja hooldada.
            Fullstacks have more fun.

Comment

• flipmachine
              Pokkerihai
              • Jul 2009
              • 1857

uus küsimus .. nüüd töötab ka unibet( tänud lingile juhatamast (Y) ) .
              Sooviks näha üldandmeid erinevatelt pokkeri saitidelt kokku .. hetkel saan vaadata vaid 1 kasutajanime korraga.

Comment

• rohelinekonn
                Klubi Liige
                • Nov 2008
                • 3808

uus küsimus .. nüüd töötab ka unibet( tänud lingile juhatamast (Y) ) .
                Sooviks näha üldandmeid erinevatelt pokkeri saitidelt kokku .. hetkel saan vaadata vaid 1 kasutajanime korraga.
                valid Options/player aliases/ sealt lood aliase ja koondad kõik kasutajad tema alla.

Comment

• flipmachine
                  Pokkerihai
                  • Jul 2009
                  • 1857

imelikult kombel olen ma seda juba teinud . 1 alias on ja siis attachisin sinna kõik erinevad kasutajanimed .

Comment

• rohelinekonn
                    Klubi Liige
                    • Nov 2008
                    • 3808

imelikult kombel olen ma seda juba teinud . 1 alias on ja siis attachisin sinna kõik erinevad kasutajanimed .
                    nii ja siis seal kus oma state ja asju vaatad paned sinna aliase mitte ühe toa kasutaja nime

Comment

• flipmachine
                      Pokkerihai
                      • Jul 2009
                      • 1857

probleem ongi selles,et ma ei suuda sinna oma aliast panna .. aliasel on mul oma nimi pm , aga kuidagi moodi ei saa ma seda sinna valikuvõimalustesse..

Comment

• flipmachine
                        Pokkerihai
                        • Jul 2009
                        • 1857

olgu .. unustage eelmine postitus :P sain

Comment

• K2snakas
                          Pokkerihai
                          • Feb 2009
                          • 2388

kui posgreist k2ed 2ra exportin siis kuhu need l2hevad?

Comment

• Tigrano
                            Administraator
                            • Oct 2008
                            • 7614

Algselt postitas K2snakas
                            kui posgreist k2ed 2ra exportin siis kuhu need l2hevad?
                            program files>RVG softvare>holdem manager>handhisotri_xxxx

Comment

• K2snakas
                              Pokkerihai
                              • Feb 2009
                              • 2388

ty tigrano sain k2ed importima:)

Comment

• flipmachine
                                Pokkerihai
                                • Jul 2009
                                • 1857

Mul ilmuvad peale iga käe mängimist lauale eelmise käe board ja showdownil näidatu (asi oleks vast OK ,kui need õigete inimeste juures ilmuksid :P ) .Kuidas seda maha võtta saab?

Comment

Working...