TrioBet Live turniirid 2009

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • muruntau
    • Jan 2009
    • 4325

Re: TrioBet Live turniirid 2009

Ma olen ka tulemas. Ja taipoh kui kolmas päev järjest Pargi viimane rahakoht mulle ei tule ;D

Comment

• vsiu100
      Moderaator
      • Oct 2008
      • 4253

otsustasin ka viimasel hetkel, et välja on ilus ilm ja tuleb tuppa pokrit mängima ära minna. loodetavasti kestab hommikul 6ni ja saan otse tööle minna.
      võtan svenzale ka pileti ära.

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

Tulen ka kohale ühe sõbraga, 2 coronat sees ja 17:30 avaneb red label, seega suht tummises seisundis hakkame kukerpallitama seal.

Comment

• vsiu100
          Moderaator
          • Oct 2008
          • 4253

svenza, kas sina ei pidanud mitte esikohta saama?
          või on sul ükskõik? OL lehel oled 2. aga aasta lõpus, kui tibusid loetakse ja trio rankingus top10 peaksid saama, et 5x 1k eur paketile mängida, siis võib väga vaja minna neid punkte.........

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Krt biidiga lendasin aga pidu oli see eest pikem ja üks parimaid.

Comment

• vsiu100
              Moderaator
              • Oct 2008
              • 4253

Algselt postitas ranka
              Krt biidiga lendasin aga pidu oli see eest pikem ja üks parimaid.
              seega sa pole veel magama saanud? :)

endal olid tõsised keskendumise ja motivatsiooni probleemid ja spewisin nii et süda oli paha pärast:)
              mängisin väga halvasti. nüüd 4 päevane paus pokkerist, et summer festivaliks isu kasvatada.

Comment

• hoss23
                Klubi Liige
                • Oct 2008
                • 2551

Algselt postitas muruntau
                Ma olen ka tulemas. Ja taipoh kui kolmas päev järjest Pargi viimane rahakoht mulle ei tule ;D
                Nuh Muru, kuidas läks siis eile, said ka midagi või nagu alati lahkusid mullipoisina :):)

Comment

• Svenza
                  Svetlana aka Buldooser
                  • Oct 2008
                  • 3591

Tra, ma võitsin jah. Aga Oskar majandas hetkel, mitte Jan seal puldis. Ja see ei saand mitte sittagi aru. Saatsin kirja Pajumaale, aga vastust pole saanud. Äkki kellelegi veel saata? Ma panen käed ja muud huvitavad sündmused blogisse. Rahad jagasime ära heads upis ja siis viskasime lahtiste kaartidega münti. Mul AK vs J3, A tahtis tulla ja esikoht. Neid rankingupunkte läheks vaja küll, loodan et nad oskavad ära muuta kodulehel.

Comment

• runnar
                    Grinder
                    • Oct 2008
                    • 740

paar olulisemat kätt eilsest:
                    1. level 10/20, EP paneb vene mees openraise 700, wtf?, buttonil mul poisid ja nupud sisse, callib QQga, turn J ja player out. pärast lauas paar tükki imestasid, et kas sa ei tea kes ta on, et mängibki nii ja ime, et tal ässad polnud, no tõseti ei teadnud, esimest korda nängin sellist mängijat ja sellist pf tõstet
                    100/200, MP mul jälle JJ, tõstan 500, sander k. callib BBlt, flop A4x, ch-500-call, turn x, ch-ch, river J, checkib, ma allin üle 3k, ägiseb, ägiseb veel, ütleb, et mul on kas poiste set või bluff, ägiseb, ütleb, et tal 4 ja kaalub calli, (vist) leho laseb minuti jooksma panna, ägiseb, manager loeb 5,4,3,2,1, callib viimasel sekundil. double-up.
                    100/200, MP tõstan 700 TTga, vasak käsi callib, sander callib blindilt, flop Q54, sander allin 3k, callin, kolmas fold, sander loodab, et tal on vähemalt 5 outi. on 5 outi, näitab 46, turn 6 ja dopble-up talle
                    200/400 sander raise 1000-1100, ma allin 8800 77ga, vasak käsi allin, sander fold. 99 vastu abi ei tule ja stäkijäänused järgmisel käel T7ga A4st jagu ei saa, kohaks umbes 53/78 ja õnneks jõudsin napilt 23se tartu bussi peale. vahelduse mõttes möödus triobet live suht kainena ja kohe jäin tagumise poole hulka, sellest peaks vist järeldusi tegema...

edit: wp svenza!

Comment

• Svenza
                      Svetlana aka Buldooser
                      • Oct 2008
                      • 3591

Panin blogisse üles kogu operatsiooni. A jah, lohhgämbleri vastu KK vs Q8 preflop allin, see oli lagi. Floppi 8 ja mastitõmme, river Q. Insta tilt! Siis tegin ise peene kui 99 vs kahe short stacki AQ ja QQ , turn 9, sellega oli variatsioon tasakaalustatud :)

Comment

• vsiu100
                        Moderaator
                        • Oct 2008
                        • 4253

Algselt postitas Svenza
                        Panin blogisse üles kogu operatsiooni. A jah, lohhgämbleri vastu KK vs Q8 preflop allin, see oli lagi. Floppi 8 ja mastitõmme, river Q. Insta tilt! Siis tegin ise peene kui 99 vs kahe short stacki AQ ja QQ , turn 9, sellega oli variatsioon tasakaalustatud :)
                        svenza- shortstacki maailmameister!
                        tegelt wp ja kukk, kus on tolja pileti ostu eest ;D ?
                        krt ma ei saa midagi teha aga ülikoom on svenzat vaadata, kui ta on just sanderi käest biidi saanud ;D ;D

Comment

• muruntau
                          • Jan 2009
                          • 4325

Kusagil 15-17ndana langesin AK vs QQ PF AI. Sai suht loose'lt mängitud ja stäkk käis üles alla. Kui oli kaks lauda järel, ei tulnud ühtegi push olukorda, kui mingi keskmine käsi oli, oli keegi ikka ennem lükanud. Jäin shordiks, ühe veel shordima sain välja, aga siis coinflipp ei tahtnud ära tulla. Byebye.

Comment

• Dogers
                            Pokkerihai
                            • Dec 2008
                            • 2500

Mis jutt see on, et tb läti livel raha ei saagi, vaid ainult punkte :)?

Comment

• Svenza
                              Svetlana aka Buldooser
                              • Oct 2008
                              • 3591

Algselt postitas Dogers
                              Mis jutt see on, et tb läti livel raha ei saagi, vaid ainult punkte :)?
                              Saab küll. Lätis lihtsalt ei panda summasid nimede taha. Rahalisi võite ei avalikustata.

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

MEELDETULETUS

Teisipäeval, 3-ndal augustil toimub järjekordne kord kuus toimuv TrioBet Yearly Ranking turniir. Turniiri sisseost on €20+€2, algab kell 20:00 TrioBeti pokkeritoas ja 10 parimat saavad edetabeli punkte - esimene koht 10 punkti, 10-nes koht 1 punkt. Turniir asub: TrioBet.com->Scheduled Tournaments->Special ja nimeks TrioBet 2009 yearly ranking (ID: 3046510)

Edetabeli 10 parimat saavad õiguse mängida Finaalturniiri, kus algstäki suurus oleneb edetabeli kohas ja 5 esimest saavad €1,500 väärtuse pokkerifestivali paketi.

Edetabel 31.07 seisuga:

Lisainfo: http://www.triobet.com/est/poker/2007-07-31.html

Comment

Working...