TrioBet Live turniirid 2009

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: TrioBet Live turniirid 2009

Algselt postitas ESTPatrick
    otsustan kell 16 kas tulen, praegu ei viitsi igatahes. Kuigi oleks vaja minna
    Kell on 16:00! :) Ise ei mängi.

Comment

• olavike
      Vana Tegija
      • Oct 2008
      • 1269

Kui keegi tahab tasuta sinna turnale minna, siis andku ruttu mulle teada. Lähima 30 minuti jooksul!

Edit: leitud :)

Comment

• Tigrano
        Administraator
        • Oct 2008
        • 7614

Luckbox nagu alati on kehvavõitu, lükkasin nuppe AQ BTN vs A9 BB ja floppi insta 9 ning out...

Comment

• akristjan
          Õpihimuline Mängur
          • Oct 2008
          • 406

jooks oli olematu... mitte kordagi AA, KK, JJ ega TT.. 2x QQ ja 1x 99 ja vaiksemaid... nice
          siis final table jarjest AK vs 77 ning A7 vs AJ kus turn oli 7 of coorse aga river teadagi J nice nice ja player out

Ux huvitav kasi ka- ux short lax allin UTG 5k (BB 1,2k vist), jargmine callas ennast allin 4,5k, ma 99ga motlen ja panin enamvahem oigetele katele ja callan, vastastel siis 66 ja A6, kusjuures ux 6 oli ka juba surnud aga ikka succisid 6ga endale molemad rea kokku, no tere tere

Comment

• Tigrano
            Administraator
            • Oct 2008
            • 7614

Terved lauad limpisid nii EP-lt, MP-lt ja isegi tihti co-lt jne kas selline passiivne mäng on tavaline seal?

Comment

• akristjan
              Õpihimuline Mängur
              • Oct 2008
              • 406

Algajad limbivad alati ja neid saab ara kasutada, skandid tavaliselt ikka alustavad raisega, aga eile oli suht palju algajaid seega limpe oli vaga vaga palju vahemalt alguses. Aga seeeest oli ka terve eesti pokkerimangu eliit kohal ja imo vaga tugeva tasemega tourna ikkagi.

Comment

• ESTPatrick
                Olümpsi Mägi Aivar
                • Nov 2008
                • 5572

Algselt postitas akristjan
                jooks oli olematu... mitte kordagi AA, KK, JJ ega TT.. 2x QQ ja 1x 99 ja vaiksemaid... nice
                siis final table jarjest AK vs 77 ning A7 vs AJ kus turn oli 7 of coorse aga river teadagi J nice nice ja player out

Ux huvitav kasi ka- ux short lax allin UTG 5k (BB 1,2k vist), jargmine callas ennast allin 4,5k, ma 99ga motlen ja panin enamvahem oigetele katele ja callan, vastastel siis 66 ja A6, kusjuures ux 6 oli ka juba surnud aga ikka succisid 6ga endale molemad rea kokku, no tere tere

;Dsee ju monster run ;D ;D oleks ma sama runni EPT-l saanud ma oleks deliiriumi ennast joonud. Starting hände mõtlen

Comment

• runnar
                  Grinder
                  • Oct 2008
                  • 740

mul oli ka esimeses lauas pidevalt limp-limp-limp, mingil hetkel kopp ees sellest, sb-l panen 10/20 blindidega 300 peale kuut limpi, kõik foldivad, siis btn-lt 220 peale 4-5 limpi, üks call ja ta saab runner-runner masti lõpuks kokku. siis miski soome-vene vms tädi mu kõrval, et miks ta nii palju paneb, 10BB, ma ei saa sellisest mängust aru, irvitan seal omaette. kui 50/100 levelil opaneraise 250 panin, siis oli tädi täitsa hämmigus, et 10/20 levelil tõstan sama palju kui 50/100 levelil. funfun

Comment

• ESTPatrick
                    Olümpsi Mägi Aivar
                    • Nov 2008
                    • 5572

Algselt postitas runnar
                    mul oli ka esimeses lauas pidevalt limp-limp-limp, mingil hetkel kopp ees sellest, sb-l panen 10/20 blindidega 300 peale kuut limpi, kõik foldivad, siis btn-lt 220 peale 4-5 limpi, üks call ja ta saab runner-runner masti lõpuks kokku. siis miski soome-vene vms tädi mu kõrval, et miks ta nii palju paneb, 10BB, ma ei saa sellisest mängust aru, irvitan seal omaette. kui 50/100 levelil opaneraise 250 panin, siis oli tädi täitsa hämmigus, et 10/20 levelil tõstan sama palju kui 50/100 levelil. funfun
                    tohmane jagub, nad mõtlevad miinus levelitel

Comment

• vsiu100
                      Moderaator
                      • Oct 2008
                      • 4253

Algselt postitas runnar
                      mul sama asi.
                      sain korra KK 20/40 levelil. ees 2 limpi. panen 380. tunde järgi tundus optimaalne, et saada HU või max 3way poti. sain.
                      10/20 levelil T9s btn vajutasin 280 peale 5 limpi, jälle õnnestus HU jääda. selline small-ball optimaalne reise on vaja leida.......
                      kui keegi alustab limbiga on kohe terve kari sees.

Comment

• Tigrano
                        Administraator
                        • Oct 2008
                        • 7614

Kusjuures mingid venelased olid räiged callingstationid, igat kätt mängisid ja muidugi fishidel nagu alati joppab.

Ise tegin ühe väga küsitava mängu AK olles BTN-il, blind oli 150/300 utg limpis, mp limpis kolk, siis see loose venelane, kes konkreetselt igat kätt mängis CO-lt limpis.

Ma tõstsin 1500 alles jäi 3700 chipsi, kõik foldisid kuni venelaseni, kes loomulikult callis. Flopp xx10 otsustasin mitte cbettida seda fishi ja loota abi järgnematel tänavatel või siis AK kikkeriga showdownile jõuda, chekkisime ka turni ja riveris venelane lükkas 2k beti kõik kaardid olid mingid rääbised. Tal oli vähemalt 10k chipse.

Enamus vist oleksite AK lükanud nupud sisse? Üldjuhul tahtsin ka ise lükata aga olin suht kindel, et ta ühtegi paari seal ei foldi enam.

Comment

• Lauri
                          Julm Donk
                          • Dec 2008
                          • 27

Algselt postitas runnar
                          1) Millega panid 300?
                          2) Kui Runnar-Runnari vastu tõmmatakse runner-runner mast või mis iganes siis sellega on kõik norm ja ok minu arust:). funfun

Comment

• runnar
                            Grinder
                            • Oct 2008
                            • 740

Algselt postitas Lauri
                            1) Millega panid 300?
                            2) Kui Runnar-Runnari vast tõmmatakse runner-runner mast või mis iganes siis sellega on kõik norm ja ok minu arust:). funfun
                            1) ei mäleta, miskid connectorid olid, 98 vms, suht ebaoluline
                            2) funfun oli see, et runnar-runnar tõmmati küll kokku aga river chekiti läbi, nii et tüüp sai min value, funfun

Comment

• pastilaa
                              kuum poiss
                              • Apr 2009
                              • 7518

Kui kiiresti tavaliselt Triobeti kontole finaallaua boonused tulevad?

Comment

• vsiu100
                                Moderaator
                                • Oct 2008
                                • 4253

Algselt postitas pastilaa
                                Kui kiiresti tavaliselt Triobeti kontole finaallaua boonused tulevad?
                                sry, kas sina olid see, kes mulle 2 7 Q boardil A T -ga all inni ette panid buttonilt?

Comment

Working...