Eesti VII Meistrivõistlused pokkeris

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • hotcocacola
    HTCCACLA
    • Oct 2008
    • 14473

Re: Eesti VII Meistrivõistlused pokkeris

Algselt postitas lenC
    Eksid, Ranka sai 2. koha ja $31.50
    [img width=525 height=384]http://img45.imageshack.us/img45/7919/roflcopter9gr.png[/img]

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Algselt postitas hotcocacola
      imre leibolt kirjutas Pnewsi foorumisse:

Keegi togivad heads-uppi:

3 Ragnar B. Estonia 43 155
      4 Taivo E. Estonia 31 500
      5 Marat K. Estonia 21 105
      ehk nagu aru saan, siis ranka sai 3nda koha ja 43k :D
      Mul on küll kuul koos, nagu viimses narkohoos.

Comment

• lenC
        Administraator
        • Oct 2008
        • 6440

Algselt postitas hotcocacola
        [img width=525 height=384]http://img45.imageshack.us/img45/7919/roflcopter9gr.png[/img]
        Ei täiesti tõsiselt - ta mängis foorumi turniiri samal ajal.

Ragnar B-l ja Rainer R-l on ikka vahe sees

Comment

• hotcocacola
          HTCCACLA
          • Oct 2008
          • 14473

õige jah :D, ma ära joonud end :D

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Täiesti sick, täna avastasin ka PN foorumist, et mu nimi on tekkinud nende ennustuvõistlusse (ahkdum juhtis tähelepanu) ja endal pole olnud kindlat plaani seal mängida. Ainus plaan oli, et proovin võita pileti läbi satika ja kui ei saa siis tõenäoliselt ei mängi.

Samas ei oska üldse arvatagi, kust sellisele mõttele üldse tuldi, et ma seal midagi mängin. Lifetime olen seal käinud 5-6 korda ja just tänu sellele, et olen võitnud pileti läbi satika või siis on sõber võitnud ning palunud mind kaasa ning 2 x käinud ka niisama cashi mängimas. Ja üldse turniire mängin harva ning kõik teavad, et ma neid ei oska ja pigem freerolliks siis ma ei oleks küll enda puhul leidnud ühtegi suurt, ilmselgelt või veekindlat vihjet, et ma seal mängin.

Vabandused ebameeldivuste pärast, kui keegi pani mu peale suured lootused ja arvas, et ma seal mängin.

Comment

• vsiu100
              Moderaator
              • Oct 2008
              • 4253

ise kukkusin kuskil keskel, kuna esimese leveliga 18,9K peale saadud stack ikaldus turbo kiirusel.
              peale seda vaatasin patricku ja sanderi mängu,kes istusid kõrvuti. kuldsed blufid.
              1 siis patricku 23o ja teine sanderi Qc9h , board 5s Jh 6s, Ks, 2s, kus callis flopi, leadis turni ja pushis all inn riveris, vastane inises nagu loom ja foldis AhJd, kuigi ütles et 100% bluff. julmad naljad :)
              vanadel kaladel ei lastud üldse mängida, kuna "interneti poolt rikutud noorsportlased" huiasid vahepeal mõnuga. kui ei raisenud üks, tegi seda teine.

mürka koht niipalju, et tore vana, rebib kildu aga vat seda turniiri püsivust ja mänguoskust napib.

ah jaa, 1 asi veel. kuna mul oli 10% diil akristjani(kes oli enne mind busted) ja maratiga(kes sai 5. koha, aga enne tehti diil, mis garanteeris kõigile 5-le min. 40K), siis kukkus ikka 4K diiliga tasku. pileti sain 1K eest, seega +3K.
              ad-ddai arbusõ

Comment

• hotcocacola
                HTCCACLA
                • Oct 2008
                • 14473

Algselt postitas ranka
                Täiesti sick, täna avastasin ka PN foorumist, et mu nimi on tekkinud nende ennustuvõistlusse (ahkdum juhtis tähelepanu) ja endal pole olnud kindlat plaani seal mängida. Ainus plaan oli, et proovin võita pileti läbi satika ja kui ei saa siis tõenäoliselt ei mängi.

Samas ei oska üldse arvatagi, kust sellisele mõttele üldse tuldi, et ma seal midagi mängin. Lifetime olen seal käinud 5-6 korda ja just tänu sellele, et olen võitnud pileti läbi satika või siis on sõber võitnud ning palunud mind kaasa ning 2 x käinud ka niisama cashi mängimas. Ja üldse turniire mängin harva ning kõik teavad, et ma neid ei oska ja pigem freerolliks siis ma ei oleks küll enda puhul leidnud ühtegi suurt, ilmselgelt või veekindlat vihjet, et ma seal mängin.

Vabandused ebameeldivuste pärast, kui keegi pani mu peale suured lootused ja arvas, et ma seal mängin.

ma vaatasin ka, et sa oled seal HU-sse ülesse pandud, aga no teades sind, et sa ei mängi turnasid oli see kahtlane.

Aga jah, ennem ajasin totaalselt Ragnar ja Rainer...no :D andestatav :D
                Järgmine aasta kui olen 21 siis nad võiks korraldada PL Omaha; NL Holdemi; 7 studi ja HU Holdemi ning samas miks mitte HU Omaha ka :P
                Asi on väga populaarne :P

Comment

• privador
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 3951

Ja üldse turniire mängin harva ning kõik teavad, et ma neid ei oska ja pigem freerolliks siis ma ei oleks küll enda puhul leidnud ühtegi suurt, ilmselgelt või veekindlat vihjet, et ma seal mängin.

Kuda sa saad väita,et sa ei oska turnapokkerit.Mäng ju ikka NL texas,pealegi saad palju tarkusi oma cashgame mulitablemisest yle võtta.Turnades,teed ju samu lükkeid ja mängid cEV peale.

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

Algselt postitas privador
                    Kuda sa saad väita,et sa ei oska turnapokkerit.Mäng ju ikka NL texas,pealegi saad palju tarkusi oma cashgame mulitablemisest yle võtta.Turnades,teed ju samu lükkeid ja mängid cEV peale.
                    üks asi on 100BB mäng rahalauas, teine asi on turniirid, kus enamus ajast oled short-stack ning toimub ainult PF ja vahest harva ka flop mäng.

Comment

Working...