WCOOP 2010
Collapse
X
-
-
-
-
-
-
Re: WCOOP 2010
EdgarP,
püüdsin adjustida. Tüüp hakkas alguses 3bettima umbes 25-30% kui raisesin enda standart 80%, siis mixisin limpe sisse. Paar korda sai käiku vahetatud. Mõned kohad sai jah liiga passiivselt mängitud, (kergelt unine olin), nt KQxQcc boardil ma ei näinud kätt, millega ta calliks, riveri overbet oli tal obv nuts, mast, aga ei suutnud enda Q foldida. Muuve sai tehtud minimaalselt ja küllaltki väikeseid, passiivsemate vastu ei tasu neid väga teha ka, sest raisad tihti slowtavad. Lõpp oli suht standard, ei tahtnud väga tihti raiseda käsi millega shove callida ei taha 10-15bb (obv mixisin limpidesse ühe AK ka sisse, sest ta vahest raises ikkagi limpe). Alla 10 BB oli juba väga standart, õnneks tüüp lõpumängu ei jaganud.
Või hakkas sul midagi konkreetsemat silma, mille kohta küsida tahad?
Comment
-
-
-
3h võttis aega et stack õiges suunas liikuma hakkaks hetkel 9k ehk 22BB ja üle keskmiseAlgselt postitas PokerDevil Vaata postitustKuidas on seis?
Comment
-
-
2-päevane ju.Algselt postitas hotcocacola Vaata postitustoh jummel, HU turna on juba 28h käinud...sick
Comment
-
aa õige, ma ei näinud seda :DAlgselt postitas Codecci Vaata postitust2-päevane ju.
my bad
Comment
TC
Comment