PokkeriProd.com vajab abi!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Liquicity
    Õpihimuline Mängur
    • Mar 2010
    • 454

Re: PokkeriProd.com vajab abi!

Kust ma saan enda blogi poste muuta?, ei leia kuskilt edit buttonit

Comment

• Ahangama
      Klubi Liige
      • Jul 2009
      • 615

Kui ma nüüd klikin: Subscribe to this Blog ja valin through control panel vms, siis kus ma neid poste nägema hakkan?

Comment

• Karikakar
        Vana Tegija
        • Jul 2009
        • 1235

Kas blogide alustamist/kirjutamist ei oleks saanud foorumisiseseks jätta, aga panna uute päevikute alustamiseks mingi postituselimiit peale?

N: Selleks, et vältida suvaliste blogide tekkimist, peaks päeviku autoril olema 200/300/400/misiganes posti

Comment

• Tigrano
          Administraator
          • Oct 2008
          • 7614

Algselt postitas Ahangama Vaata postitust
          Kui ma nüüd klikin: Subscribe to this Blog ja valin through control panel vms, siis kus ma neid poste nägema hakkan?
          Mul tuli firefoxi paneelile ikoon, mille all siis vastav blogide valik. Rss feed töötab hästi, panin et kui uus blog tuleb on kohe desktopis näha, mul google reader ja rss feed postitustest ei peagi mööda blogisis surfama desktopis kohe näha, hea mugav lahendust.

Comment

• Tigrano
            Administraator
            • Oct 2008
            • 7614

Algselt postitas Karikakar Vaata postitust
            Kas blogide alustamist/kirjutamist ei oleks saanud foorumisiseseks jätta, aga panna uute päevikute alustamiseks mingi postituselimiit peale?

N: Selleks, et vältida suvaliste blogide tekkimist, peaks päeviku autoril olema 200/300/400/misiganes posti
            On ka selline lahendus arutusel olnud ja palju teisigi. Teeme ka teised muudatused ära ja siis vaatame, kuidas kõik välja kukkus :)

Comment

• lebovend
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 2420

Algselt postitas Tigrano Vaata postitust
              On ka selline lahendus arutusel olnud ja palju teisigi. Teeme ka teised muudatused ära ja siis vaatame, kuidas kõik välja kukkus :)
              Ei tea kas ainult mulle tundub, aga mulje j22b, et blogide suhtes olete kyll l6plikult oma otsuse 2ra teinud, mis on suht kurb.

Comment

• ranka
                Miljon Põhjust Kodus Olla
                • Sep 2008
                • 36444

Algselt postitas Liquicity Vaata postitust
                Kust ma saan enda blogi poste muuta?, ei leia kuskilt edit buttonit
                Lohistad kursori pealkirja juurde ja siis pealkirjast vasakule tekib pliiatsi märk. Pead seda klikkima.

Algselt postitas lebovend Vaata postitust
                Ei tea kas ainult mulle tundub, aga mulje j22b, et blogide suhtes olete kyll l6plikult oma otsuse 2ra teinud, mis on suht kurb.
                Ütleme nii, et lõplikult ei ole midagi teinud AGA isegi downgrademise korral (blogide suhtes siis) süsteem ei jää samaks nagu endises foorumis. Mainisin juba ka varem, et teine võimalus oleks anda ainult kindlale grupile blogimisõigused aga sel juhul võib tekkida probleem "miks tema saab aga mina ei saa!"

Comment

• Rage
                  Klubi Liige
                  • Nov 2008
                  • 6853

leidsin ühe äärmiselt häiriva "feature" sa saad topicus mitu posti ära märkida "Multi-quote this message", enivei, teed oma postituse-quote ära, siis need märkimised jäävad endiselt kehtima, et järgmine kord kui muud suvalist posti tahad quoteda tulevad uuetsi reply'sse ka esimesena märgitud messid...

Comment

• Priito
                    Jube Noob
                    • Mar 2009
                    • 121

Blogide koha pealt sooviks blogide järjestust, mis sisaldab lihtsalt pealkirja ning on järjestatud viimase postituse järgi. Pealkirjale vajutades võiks link viia blogisse, kus on kõik postitused üksteise järel(uuemad eespool).

Praegune süsteem, kus on kõik sissekannete järgi seatud ei meeldi. Kui keegi hakkab tunduvalt tihedamini blogisse postitama kui teised, siis lihtsalt kaovad paljud blogijad tahaplaanile ning on selline ühe-mehe spämmnurgake(nagu praegusel hetkel Rage).

Kui süssteemi muuta ei taha, ning peate seda ainuõigeks, siis paluks vähemalt selle Read More nupukese ära kaotada ning kõik postitused täispikkuses ette kuvada. Minu meelest on lihtsam uusi blogisid läbi rullida, kui iga kord Read More nuppu kasutada.
                    Või siis hoopis panna Read More käituma samamoodi nagu Spoiler nupp, et kuvab täispikkuses postituse samal lehel.

Mõned ideed siis minu poolt, aga ise pooldaks kõige rohkem enda esimesena välja käidud varianti.

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Algselt postitas Rage Vaata postitust
                      leidsin ühe äärmiselt häiriva "feature" sa saad topicus mitu posti ära märkida "Multi-quote this message", enivei, teed oma postituse-quote ära, siis need märkimised jäävad endiselt kehtima, et järgmine kord kui muud suvalist posti tahad quoteda tulevad uuetsi reply'sse ka esimesena märgitud messid...
                      Oli olemas ka eelmises versioonis ja kasutasin pidevalt.

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Algselt postitas Priito Vaata postitust
                        Blogide koha pealt sooviks blogide järjestust, mis sisaldab lihtsalt pealkirja ning on järjestatud viimase postituse järgi. Pealkirjale vajutades võiks link viia blogisse, kus on kõik postitused üksteise järel(uuemad eespool).

Praegune süsteem, kus on kõik sissekannete järgi seatud ei meeldi. Kui keegi hakkab tunduvalt tihedamini blogisse postitama kui teised, siis lihtsalt kaovad paljud blogijad tahaplaanile ning on selline ühe-mehe spämmnurgake(nagu praegusel hetkel Rage).

Kui süssteemi muuta ei taha, ning peate seda ainuõigeks, siis paluks vähemalt selle Read More nupukese ära kaotada ning kõik postitused täispikkuses ette kuvada. Minu meelest on lihtsam uusi blogisid läbi rullida, kui iga kord Read More nuppu kasutada.
                        Või siis hoopis panna Read More käituma samamoodi nagu Spoiler nupp, et kuvab täispikkuses postituse samal lehel.

Mõned ideed siis minu poolt, aga ise pooldaks kõige rohkem enda esimesena välja käidud varianti.
                        Kas see link ei aja asja ära: http://foorum.pokkeriprod.com/search.php?searchid=7495 ?

Comment

• emmimees
                          Klubi Liige
                          • Aug 2010
                          • 2719

Kuldsed postitused&Leitsi jalad (Y)
                          Aga miks ta mul kuhugile servuse sisse logida käsib kui neil klikin?

Comment

• Priito
                            Jube Noob
                            • Mar 2009
                            • 121

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                            vBulletin Message
                            Sorry - no matches. Please try some different terms.

Sa vist mõtlesid seda linki:
                            http://foorum.pokkeriprod.com/search...e=vBForum_Post

Abiks ikka, aga kui tahaks ainult blogisid lugeda, siis ei ole kõige parem lahendus.

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Algselt postitas Priito Vaata postitust
                              vBulletin Message
                              Sorry - no matches. Please try some different terms.

Sa vist mõtlesid seda linki:
                              http://foorum.pokkeriprod.com/search...e=vBForum_Post

Abiks ikka, aga kui tahaks ainult blogisid lugeda, siis ei ole kõige parem lahendus.
                              Eieie. Proovi ise. Ülevalt äärest "What's New" ja sealt alamenüüst "New Blog Entries"

Comment

• Priito
                                Jube Noob
                                • Mar 2009
                                • 121

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                                Eieie. Proovi ise. Ülevalt äärest "What's New" ja sealt alamenüüst "New Blog Entries"
                                Tänud, see veidi parem.
                                Aga siiski on eraldi postitused, mitte terviklikud blogid. Võiks olla midagi avalehe sarnast, kus on lingid terviklikele blogidele.

By the way foorumi kell on ka vale(või on siin mu töö mitte-eesti proxy server süüdi?)

Comment

Working...