FC Pokkeriprod 2012 ja 2013 aasta mängud

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Pumper
    Klubi Liige
    • Mar 2009
    • 2359

Re: FC Pokkeriprod 2012 aasta mängud

Hetkel on teada, et minule ja Henrile ei sobi see kuupäev. Andku teised ka kõik teada - ega üritus minu taha kindlasti ei jää. Treenerina tahaksin kindlasti (vähemalt) platsiääres olla ja võistkonda ajaloolise võidu suunas tüürida. Samas pole teada, kas aeg ka Levadiale sobib - eks see slegub aegamööda.
    Last edited by Pumper; 29.06.12, 14:31.

Comment

• veeretas
      • Apr 2010
      • 412

Algselt postitas Pumper Vaata postitust
      Hetkel on teada, et minule ja Henrile ei sobi see kuupäev. Andku teised ka kõik teada - ega üritus minu taha kindlasti ei jää. Treenerina tahaksin kindlasti (vähemalt) platsiääres olla ja võistkonda ajaloolise võidu suunas tüürida. Samas pole teada, kas aeg ka Levadiale sobib - eks see slegub aegamööda.
      Praeguse seisuga vastaks pm sama, mis Joosep. Aga muidu võiks ajaliselt sinna kanti mingi mängu( sõprusmängu vms) sebida küll, sealt sügisvooru alguseni ca nädal.

Comment

• nikitheone
        Mr. Puujalg
        • Aug 2009
        • 6446

kuigi pole põhimees, aga mainin, et sel hetkel pole eestis
        &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• ranka
          Miljon Põhjust Kodus Olla
          • Sep 2008
          • 36444

Sellisel mängul peab olema esindatud parim koosseis s.h. ka treener. Treenerina peaksid tegema kõik, et saaksid sellel mängul osaleda kas siis enda aega muutes või mängu aega.

Comment

• Pumper
            Klubi Liige
            • Mar 2009
            • 2359

Seda ma ju siin üritangi.

Comment

• muruntau
              • Jan 2009
              • 4325

Saatsin Levadiale kirja, et kas neile sobiks mängu augusti esimeses pooles pidada. Ühtlasi ka Kalevisse, et palju neil peastaadion maksaks. Seda teemat peaks teisipäeval kindlasti arutama, mina pooldaks kindlasti mõnel paremal staadionil mängu pidamist, kuna see mäng on ikka midagi enamat, kui järjekordne pühapäevane vutt. Küsisin ka Levadialt nende kodus maarjamäel mängimise võimaluse kohta, juhul kui nemad ka mingi osa kuludest kannavad.

Mis aga puutub parima võimaliku koosseisuga mängule minemist, siis minu arvamus on siinkohal veidi teine. Me ei lähe seda mängu niiväga tulemuse peale, olgem siiski realistid. Pigem on tegu ikkagi showmänguga. Imo võiks sel mängul eelistada mängijaid, kes on ikkagi hingega asja juures olnud ja võistkonna nimel pingutanud, kas siis hea kohalkäimisega või ka väljakuvälise tegevuse ja kaasamõtlemisega. Mitte muidugi ekstreemselt nii, aga mingil määral. Sel mängul saab ka kasutada kolm vahetust ja ma annaks hea meelega võimaluse vahetusest sekkuda nt Nikil ja Joosepil, kes tõenäoliselt parimate mängijate kasutamisel seda võimalust ei saaks. Pumper ei pea muidugi minu soovi järgi tegutsema, aga võiks vähemalt mõelda selle peale. Imo oleks see kena zhest tänada neid, kes võistkonna nimel ka pingutanud on. Nt Mitt imo ei peaks sel mängul platsile saama, kui ta peaks end kohale suvatsema vedada.

Comment

• Karelkorm
                Grinder
                • Nov 2009
                • 856

Ma mängiks iga kell enne kalevi kunstil, kui sellel konarlikul pruunil murul seal kõrval. Ja maarjamägi on kuskil kakaaugus, fännid ei leia seda üles. Pealegi on koduväljakul palju mõnusam õhkkond.

Comment

• TrvP
                  Õpihimuline Mängur
                  • Jan 2012
                  • 409

Eks kalevile roniks rohkem fänne jh, sinna lähemal tulla. Müüri idee meeldib mängijate osas vms...

Comment

• nikitheone
                    Mr. Puujalg
                    • Aug 2009
                    • 6446

meh, minu jaoks pole oluline seal mängul platsile saada. true story. pigem võiks üritada ikka hea lahingu anda + funi teha
                    &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Minu arvates ka Madis räägib natuke udujuttu ja kohati enda vastu. Alguses mainib, et see mäng on ikka midagi enamat kui järjekordne pühapäevane vutt ja siis edasi, et paneme sinna suvalise koosseisu ning tegu on showmänguga.

Point on olemas, et tänutäheks natukene nõrgemad mängijad mängima aga mida see neile annab kui nad kaotavad mängu näiteks 10:0, kui parema koosseisuga saaks äkki lahingu kaotada viisakama tulemusega või veelparem - realiseerida värava.

Kui ma tean, et mängib nõrgem meeskond siis mina kui pealtvaataja eriti ei viitsigi tulla. Ma tahaks näha seal pokkeriprode parimat esitlust, mitte showd.

Comment

• pastilaa
                        kuum poiss
                        • Apr 2009
                        • 7518

parima koosseisuga ja oma armsal kodustaadionil, oleks ka minu soovitus. eelmisel aastal karikas harjumatu kalevi peastaadion ilmselgelt võimendas veelgi alandust.

Comment

• pennu1
                          Jube Noob
                          • Apr 2011
                          • 116

Ega jah..võitvat meeskonda ei vahetata :D...
                          Minule isiklukult sobib ka juuli aeg..aga arvan et ei oleks probleemi ka muude aegadega :) aga mida varem see mäng ära korraldada seda kiiremini saame ju oma järgmise vastase teada :D

Comment

• Pumper
                            Klubi Liige
                            • Mar 2009
                            • 2359

Ma arvan ka et oleks hea vaadata mis seis meil selleaastase koosseisuga jääb. Levadia kindlasti natukene parem klubi kui Tammeka ka. Võitu kohe kindlasti ei looda, aga tore oleks näiteks alla 10 väravaga kaotada.

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Ma arvan ka et oleks hea vaadata mis seis meil selleaastase koosseisuga jääb. Levadia kindlasti natukene parem klubi kui Tammeka ka. Võitu kohe kindlasti ei looda, aga tore oleks näiteks alla 10 väravaga kaotada.
                              LOL. See on juba melu materjal.

Comment

• TrvP
                                Õpihimuline Mängur
                                • Jan 2012
                                • 409

Eks see aasta koosseis on palju tugevam ka kui Tammeka vastu. Püüame ikka mõne ise ka neile lüüa, oleks päris mahe

Comment

Working...