FC Pokkeriprod 2012 ja 2013 aasta mängud

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • fyte
    Pokkerihai
    • Jun 2010
    • 3378

Re: FC Pokkeriprod 2012 aasta mängud

Kellele see jutt suunatud on täpsemalt?
    Obv teise poolaja algul lagunes mäng mingil määral, kuna enamus mängijaid vahetati välja, aga see ju suht paratamatu ja saan ka Pumperist aru, et ta peab ka nõrgematele mänguaega andma. Max mängis üldiselt suht normaalselt seal ääres, nii palju kui nägin.

Ja sellised asjad tuleks minu arvates rääkida kohe peale mängu selgeks, mitte hiljem foorumis hakata tagantjärgi lahkama.

Comment

• Karelkorm
      Grinder
      • Nov 2009
      • 856

Trennis lollitamise kohta pole keegi midagi kobisenud ju. Va siis kui kiirendustee ajal keegi iga trenn 2 korda üritab nalja teha ja plaksutab starti, et pärast kodus ka veel naerda saaks. =) See nali on juba tehtud ja rohkem pole vaja imo.
      Lohakas teine poolaeg, ok. Oleks võinud natukene tõsisemalt võtta küll, a solvuda ei ole mõtet vist. Kohe hakkab liiga pihta ja siis saad tõsist mängu küll ja veel.

Comment

• Pumper
        Klubi Liige
        • Mar 2009
        • 2359

Max laku panni ja tule ennem trenni!

Sõprusmäng ei= liigamäng.

Comment

• Max
          Õpihimuline Mängur
          • Dec 2010
          • 339

Panni lakkumine mingi inside joke?

Comment

• Max
            Õpihimuline Mängur
            • Dec 2010
            • 339

Mäng on mäng ja igat mängu tuleks tõsiselt võtta ning tsirkust võib ka koolistaadionil sõpradega teha

Comment

• Pumper
              Klubi Liige
              • Mar 2009
              • 2359

No kui tõsine tahad olla mine 2. liigasse.

Comment

• Pumper
                Klubi Liige
                • Mar 2009
                • 2359

No offence aga sa oled ainus vend kes vingub, siin tiimis väga hea suhtumine üldiselt, see et sa minu suunistest mingit mõlisemist suutsid välja lugeda on väga huvitav, mina olen siin treener ja mina peangi juhtima võistkonda, kui minu juhised tunduvad ebaselged, siis ma ei keeldu vastamast su küsimustele, siin foorumis väljaelamine ei tundu eriti ok. Esimese poolaja järgi tundus, et vastased on suht pehmed ja leidsin, et vahetused sobivad, see et sina leidsid end teisel poolajal platsilt tuli puhtalt sellest, et pastilaa on vahepeal suutnud säilitada raudsemat tervist ning ei olnud vigane ja on olnud rohkemates trennides kui sina. Ma ei ole kahelnud sinu oskustes ja kiidan sind kui korralikku mängijat.

Ei viitsi hetkel rohkem argumenteerida, aga küsiksin retoorilise küsimuse, et mida sina teeksid kui sul oleks 17 võrdset mängijat väljaku ääres ja pead 11 meest mängima panema?
                Last edited by Pumper; 31.03.12, 22:23.

Comment

• Pumper
                  Klubi Liige
                  • Mar 2009
                  • 2359

Fuck ei saanud kohe killule pihta, aprill ju.

Comment

• Max
                    Õpihimuline Mängur
                    • Dec 2010
                    • 339

Asja point on selles et mängides ei ole sellist ülevaadet nagu platsikõrvalt ehk ühes olukorras nõudsid üht ja teises teist mis omavahel täitsa vastuolus. Ehk nagu öö ja päev. Ja see niiöelda mölisemine ei käinud sinupihta vaid sellele kui ma kaitses abis olin kes pidevalt vingus miks ma ründes juba ei ole. Ma ei pannud küll otseselt tähele kes see oli aga kaitseliinis keegi vasakulpool. Kõige suurem miinus on selles platsipeal et omamängijad vinguvad omamängijate kallal selleasemel et suud oopiski lahti teha selleks kui mees seljas ja hüüda. Lihtsalt osad kes endakohta välja ei mängi mölisevad mänguajal teistekallal kui nad eksivad aga enda vigu ei tunnista; sama ka osadel kes omakoha välja mängivad ja teiste eksimuste pärast hakkavad ädaldama. See viib oma meestel moti alla ja seda tuleks igamängu algul eraldi meeldetuletada et häält kasutada meeskonna kasuks mitte kahjuks!!!

Comment

• Pumper
                      Klubi Liige
                      • Mar 2009
                      • 2359

Ok, isiklikult seda tähele ei pane ja Max mina ka kommisin sind mitu korda. Lihtsalt ma loodan äärepoolikutelt mitu korda paremat esitust kui muudelt positsioonidelt, sest teie peate oleme meie võti nii rünnakule, kui ka olema magnet kaitses, kes elimineerib vastaste rünnakud äärelt ja tõmbab magnetina vastaselt võetud palli endakülge ja lisab uue valemi meie rünnakule. Igatahes selge, Max mängi nagu saad, aga minu käsk oli see, et kaitsja peab mängijaid suunama, seega nii on, isiklikult võtta seda on vale.

Comment

• Max
                        Õpihimuline Mängur
                        • Dec 2010
                        • 339

Minu äärel olev kaitsja jh, ja sellega saadi hakkama, aga mitte teises ääres kaitsja kellel ilmselgelt pole ülevaadet olukorrast mis minu ääres toimub.

Comment

• inward
                          Klubi Liige
                          • Sep 2009
                          • 6275

FC Pokkeriprod lõpetas sõprusmängude seeria võidukalt, JK Jalgpallihaigla vastu.

FC Pokkeriprod – JK Jalgpallihaigla 4:2 (4:0)

Alustasime poolaega taas agressiivselt ja domineerivalt ning läksime üsna varakult juhtima nurgalöögi olukorrast sai Margus teha lähilöögi, mis väravavahi kätest sisse läks. Ülejäänud kolme värava eest hoolitses Karel, ründajad on resultatiivsed meil olnud, taaskord hat-trick siis. Esimene värav tuli penaltist, kui Karel ise kastis olles ei suutnud olukorda realiseerida, ent tagasi põrkava palli kätte sai ning vastaste väravavaht talle vea tegi, penalt kindlalt sisse ja 2:0. Kolmas värav tuli, kui äärekaitsja äärest läbi murdis ning palli kasti andis, kust Gerd peaga palli taha posti saatis, mille Karel varmalt ära kasutas. Viimane värav sündis sisuliselt pisut nurga poolt 1 vs 1 väravavahiga, mille Karel kindlalt posti kõrvale vajutas. Poolajaks 4:0, teisel poolaeg väravaid me ei löönudki. Kaitse pidas ning Jalgpallihaiglal oli vist kokku üldse 1-2 ohtliku olukorda.

Teine poolaeg kulges, aga hoopis Jalgpallihaigla taktikepi all, mis võis olla tingitud sellest, et meil oli taas väga palju mängijaid kohale tulnud, ning tegime palju vahetusi ning külmad poisid ei suutnud mängu nii hästi sisse sulanduda ning mängurütm läks sassi. Vastastel oli igal juhul ohtralt võimalusi, küll käis pall postis ning ka latis ära. Umbes poolaja keskel suudeti standardolukorra segaduses vabaks jäetud mees ühe tagasi lüüa ning päris viimastel minutitel ka Jalgpallihaigla teine värav lüüa. Lõpptulemuseks siis 4:2.

Kokkuvõte meie hooajaeelsetest sõprusmängudest:

14.01 – FC Pokkeriprod 2:3 Harku JK Sparta (lisaajal tuli vastu võtta kaotus). Männiku kunstmuruhall.

11.02 – FC Pokkeriprod 11:1 MG Keemik. Kotka sisehallis.

10.03 FC Pokkeriprod 3:2 FCF Järva-Jaani SK. Lasnamäe KJH kunstmuruväljak.

17.03 FC Pokkeriprod 1:1 Eston Villa. Lasnamäe SPK kunstmuruväljak.

24.03 FC Pokkeriprod 7:2 FC Inter Drink. Lasnamäe SPK kunstmuruväljak.

31.03 FC Pokkeriprod 4:2 JK Jalgpallihaigla. Lasnamäe SPK kunstmuruväljak.

Järgmine nädal siis juba liiga I voor FC Kiiuga, laupäeval, 07.04 19:30, Lasnamäe SPK kunstmuruväljakul, kuhu meie treener oma sünnipäeva puhul on lubanud panna pealtvaatajatele välja 2 kasti õlut. Järgmiste mängudeni.

Comment

• Max
                            Õpihimuline Mängur
                            • Dec 2010
                            • 339

Oskav keegi öelda mitu murumängu meil on? 2 kindlalt ambla ja kiiu. Seehooaeg oleks hea kui enamustel murusyssid samuti olemas; ei tekiks samaolukorda nagu eelmine hooaeg :) Margus vist küsis et palju murumänge. Arvan et kui 3-4 tk sis see ka motiveerib neid muretsema.

Comment

• inward
                              Klubi Liige
                              • Sep 2009
                              • 6275

Kaks on kindlalt jah, vb Tarvaga on kolm. Narva ja Jõhviga peaks kunst. peal olema.

Comment

• TrvP
                                Õpihimuline Mängur
                                • Jan 2012
                                • 409

To Max: Vb pead ka mind silmas, sest ma mängus seletan enda ääres suhteliselt palju, kuid ma ei õpeta, vaid kaitseliinist on lihtsalt väga hästi näha, kus meil platsil on "augud" ning kust vastane võiks oma rünnakut üles ehitama hakata. Mängus peab suhtlema. Peace!

Comment

Working...