***FC Pokkeriprod*** trennid K 19:00 Kalevis ja P 20:30 Männikul

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • muruntau
    • Jan 2009
    • 4325

Re: ***FC Pokkeriprod*** Pühap mäng 19.00. Viimsiga @ W., trenn teisip 20.45.

Igaks juhuks mainin, mis enne jäi ütlemata: tulge täna ikka varem, mäng on. Tulen ise koos pallide, kinnaste ja pumbaga.

Comment

• muruntau
      • Jan 2009
      • 4325

Re: ***FC Pokkeriprod*** trenn teisip 20.45. @ W, neljap trenn 20.30. @ Kalevi kunst

Pokkeriprod 0-18 Viimsi FC Igiliikur

Just nii, te ei lugenud valesti. 5+1 mäng, meid oli täpselt 6, kusjuures platsil olid ka Kivisaba, kes oli peale umbes 5 aastat ühe korra trennis käinud ja mina, kes ma tulin vigasena pealt vaatama ja igaks juhuks võtsin lühkarid kaasa. Respekt Viimsi satsile, kes meist ka parima koosseisuga igas aspektis üle on, et ikka kogu aeg täiega panid ja näitasid õiget taset. Hea tiim ja väga hea suhtumine on neil.

Erinevalt meist. Olgu, arusaadav, et meil on umbes 6 venda vigastatud ja 2 haiged, aga ülejäänud? Ma tulen ise enda 25. sünnipäeval kohale, vigasena umbes -5 kraadises hallis teen lühkarites oma mängu ära, kusjuures sama vigastust veelgi süvendades (tänud kutid!). Ma ei eeldagi kelleltki sellist pühendumist, aga kui mäng on ikka mitu nädalat ette teada, siis nii palju respekti võiks võistkonna suhtes olla, et ennast kohale vedada. Muide, praegu on tõsine tahtmine mõnele vennale, kes eriti kohal ei käi ja makseprobleemidega on võistkonnast kick anda. Ärge sundige seda tegema.

Siiski peab rangemad meetmed tarvitusele võtma trenniskäimise parandamiseks. Jalkavõistkond ei ole puhkekodu, kus käid paar korda kuus kohal ja niimoodi teisi alt vedades keerad teistele pasa kokku. Pean täpsemad meetmed veel välja mõtlema, kuna ma ise vigastuse tõttu kohal käia ja kontrollida ei saa, aga midagi tuleb ette võtta. Sellist suhtumist, a la ups, jäin Simple Sessionit vaatam ei saa tolereerida. Osad kutid on jälgimise all. Kui tahate liigas osaleda, siis käige trennis ja mängudel. Kaks korda nädalas trenni tegemine ei ole midagi üle mõistuse, see on normaalse sportliku eluviisi juures miinimumi lähedane.

Võib-olla peab ka liigasse mitte tulijate arvelt (eriti pokkeriga mitte seotute) uutele nägudele ruumi tegema...
      Last edited by muruntau; 20.02.11, 19:58.

Comment

• Karikakar
        Vana Tegija
        • Jul 2009
        • 1235

Re: ***FC Pokkeriprod*** trenn teisip 20.45. @ W, neljap trenn 20.30. @ Kalevi kunst

Kas 18:0 võit ebasportlik ei ole? :P

Comment

• muruntau
          • Jan 2009
          • 4325

Kutid. Meie võistkond esindab pokkerimängijaid. See on meie identiteet ja sellega me seostume. Ma olen meist rääkinud päris palju ka Soccerneti foorumis, meid ikka teatakse, olen sinna küllaltki kõrged eesmärgid üles seadnud. Meil on reputatsioon, mida üleval hoida. Meie võistkonna edu puhul vaadatakse, et pokkerimängijad on ka normaalsed sportlikud inimesed, meie ebaedu puhul jääb meist kõigist, kõigist pokkerimängijatest mulje, kui lohhgämbler pohhuiistide kambast, kelle sõnavarast vastutus ja meeskonnatöö puuduvad ja kes liigutavad end ainult sõnades. Meie võistkond on mingis mõttes pokkerimängijate võrdkuju, meie kujundada on pokkerimängijate maine sportlikes ringkondades. Kui te trennis ja mängudel korralikult ei käi, siis te ei vea alt mitte ainult ennast ja enda võistkonda, vaid meid kõiki.

Meist keegi ei ole nii sitt mees tegelikult, et ei suudaks ennast trenni vedada. Veel enam, ka pingutada trennis selle nimel, et enda ja kogu võistkonna taset parandada ja sportlike tulemuste läbi meie mainet veelgi tõsta. Meil materjali on, kui me kõik pingutaks veidigi rohkem, võib meid oodata ees imeline hooaeg täis ägedaid sportlikke ja sotsiaalseid elamusi. Kui me aga ei pinguta, siis kaob meist paljudel hiljemalt suve keskpaigaks mott mängudel käia, FC Pokkeriprod kickitakse liigast ja võib öelda, et kaardimäng ei pretendeeri kuidagi spordialaks, sest sporti me teha ei oska. Aga me oleme paremad sellest, ma tean, et oleme.

Kõik me oleme näinud spordifilme või jälginud mõnda spordiala või võistkonda. Võistkonnaga hooaja läbi tegemine annab sitaks häid elamusi. Proovige seda endale visualiseerida, tunda end võistkonna osana, näha enda panust seal. Nüüd kujutage ette, mis just Sinu panus on, sea sel teekonnal endale reaalsed eesmärgid, pühendu nende täitmisele, täida neid järk järgult, samm sammult ("ka tuhande miiline tee algab esimesest sammust," Konfutsius vist) ja meil tuleb väga äge hooaeg!

Comment

• kivisaba
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 2514

suht kurb oli küll niimodi sauna saada aga mulle andis igaljuhul motti juurde trennis käia
            loodaks et inimesed ikka leiaks rohkem jõudu ennast kohale vedada saaks mingi tuumiku kokku, mis oskaks omavahel suhelda mängu ajal ja kaoks see hävitav kaootilisus ära

Comment

• kardaanirist
              Pokkerihai
              • Nov 2009
              • 3675

Algselt postitas muruntau Vaata postitust
              Kutid. Meie võistkond esindab pokkerimängijaid. See on meie identiteet ja sellega me seostume. Ma olen meist rääkinud päris palju ka Soccerneti foorumis, meid ikka teatakse, olen sinna küllaltki kõrged eesmärgid üles seadnud. Meil on reputatsioon, mida üleval hoida. Meie võistkonna edu puhul vaadatakse, et pokkerimängijad on ka normaalsed sportlikud inimesed, meie ebaedu puhul jääb meist kõigist, kõigist pokkerimängijatest mulje, kui lohhgämbler pohhuiistide kambast, kelle sõnavarast vastutus ja meeskonnatöö puuduvad ja kes liigutavad end ainult sõnades. Meie võistkond on mingis mõttes pokkerimängijate võrdkuju, meie kujundada on pokkerimängijate maine sportlikes ringkondades. Kui te trennis ja mängudel korralikult ei käi, siis te ei vea alt mitte ainult ennast ja enda võistkonda, vaid meid kõiki.
              siin sa luuletad veits üle imo. igaüks võiks ikka ise enda eest rääkida/seista. mina ei soovi, et teie meeskonna edu/ebaedu oleks minu sportlikkuse võrdkujuks lihtsalt sellepärast, et pokkerimängu harrastan :)

Comment

• muruntau
                • Jan 2009
                • 4325

See oli motivatsiooni kõne, mis 100% reaalsusele ei peagi vastama :). Aga arvatavasti paljudele meie saavutused siiski seostuvad kõigi pokkerimängijate omaga, tahame me seda või mitte. Tead küll, kui lihtne on üldistada ja sildistada.

Comment

• Max
                  Õpihimuline Mängur
                  • Dec 2010
                  • 339

Üks tähelepanek, et kui list teha kes trenni tulevad või enne mänge list et kes tuleb annab motivatsiooni ka teistele kohal olla. Vähemalt mina näen seda nii ja siis on ka umbes ülevaade palju minimaalselt kohal. Olen kindel et see aitaks ka rohkem motiveerida ja inimesi kes kahevahel kas tulla või mitte ikka TULEMISE kasuks otsustama.

Foorumis on hea kui varem teada antakse, aga listi peaks nii 1-3(4) päeva enne mängu/trenni tegema, et ei tekiks suurt kadu nimekirjas.

Vb ainult mina näen selles motti või on veel sama nägemusega foorumi kasutajaid siin???

Comment

• muruntau
                    • Jan 2009
                    • 4325

Jep, listi peaks eriti mängude puhul pidama. Ise naiivselt loodan, et FB's ürituse alla ennast kirja pannakse ja kui pannakse, siis ka kohale tullakse, aga praktika näitab, et päris nii see pull ei käi. Igatahes, edaspidi mängude puhul siin ka list, trenni peaks end suutma vedada listist sõltumata. Kuigi välitrennide puhul hakkab ka list olema, et näha, palju tulevad ja kas neil praegusel ajal mõtet on. Igatahes, käige ka välitrennis!

Comment

• nikitheone
                      Mr. Puujalg
                      • Aug 2009
                      • 6446

mina hakkan märtsist kohal käima, enne arst ei luba.
                      muru - kas sa homme oled trennis? ma annaks sellele treenerile kellegi kontaktnumbri, ma ise ei tule.
                      &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• muruntau
                        • Jan 2009
                        • 4325

Minu tulek sõltub sellest, kas Gerd saab varustuse proovi trenni tuua, kinnitan üle mingi hetk täna. Tuleksin obv ainult passiivseks pealtvaatajaks seekord.

Edit: Sponsorlusega midagi susiseb juba. Hetkel täpsemalt ei räägi, aga lootust on!

Edit2: Varustus tuleb ja mina tulen! Mu nr 58 172 118
                        Last edited by muruntau; 21.02.11, 10:47.

Comment

• pastilaa
                          kuum poiss
                          • Apr 2009
                          • 7518

Homme paras teha comeback lõpuks. Igaks juhuks uurin üle - homme siis wismaris ja €5 kord? Kuidas seal -30 kraadiga sees oli? Kui enne -10 väljas, siis oli päris jahe juba...

Comment

• muruntau
                            • Jan 2009
                            • 4325

Wismaris (vaata pealkirja) ja €5 on kord, jep. Eile oli seal temp alla nulli, lühkarites just soe ei ole!

edit ka sellesse posti: Saatsin Kalevisse kirja paludes neljapäevast välitrenni ära jätta, meil ei ole mõtet jälle umbes viiekesi -15'ga hullu panna, arvatavasti ei saaks viitegi kokku seekord. Loodetavasti saab kalev vastu tulla.

Edit2: olemas, neljap ei toimu meil trenni! meeldiv, kui vastatakse kiirelt ja mõistlikult.
                            Last edited by muruntau; 21.02.11, 12:08.

Comment

• muruntau
                              • Jan 2009
                              • 4325

Re: ***FC Pokkeriprod*** trenn teisip 20.45. @ W, neljap trenni EI TOIMU!

Kalev 100 Kevadturniir: http://foorum.soccernet.ee/showthrea...0-kevadturniir

Lühidalt: 26. märts kell 10 algab, 16 satsi, neljased grupid, kaks pääseb edasi. 6+1 väljakul, mängitakse poolel platsil, mänguaeg 1x18 min. hind kuni 12 märts €50. Laupäeva hommikul algab, aga kui satsi kokku saab, võiks iseenesest minna.

Pange FB's eventside alt end kirja, kui huvitet olete. Seal ka teisi üritusi, btw.

Ja ma tulen ise homme trenni, kes tahab liiga osavõtumaksu tagant järgi ära maksta, siis homme on võimalus!

Comment

• muruntau
                                • Jan 2009
                                • 4325

Re: ***FC Pokkeriprod*** trenn teisip 20.45. @ W, neljap trenni EI TOIMU!

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Need siis Diisli Cup'ilt

Edit: Videol siis FC Pokkeriprod I ja JK Suema I mäng, meie poolt küllaltki puine.

Comment

Working...